Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 386 prispevkov
• Stran 24 od 26
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
-
strašljivka - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst v to nč ne verjamem. Dva tipa k se sprehajata po cesti... in kaj zdej??? Od kdaj pa človk ne sme s frendom it vn?
Ne vem no, meni te slike nč ne dokazujejo.
Če pa je res gej, naj prizna pa bo mir.
Ne vem no, meni te slike nč ne dokazujejo.
Če pa je res gej, naj prizna pa bo mir.
-
mAjChYkaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
No, tudi meni se tip ful dopade Je pa res, da nam je po moje vsem všeč Michael Scofield, in ne Wetnworth. Ko sm js namreč prebrala en intervju z njim, se mi Miller ni zdel več tako dober. Na njegovem liku v PB mi namreč ni všeč samo njegov izgled, ampak tudi intelegenca, humor itd. V resničnem življenju pa je sam rekel, da je čisto nasprotje njegovega lika v PB- ju in da ga je strah, da bi bile punce razočarane nad njegov resnično podobo. No, sicer bi pa itak naj il gay. Anyway, zgleda še vseeno najbolš možn
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Lady sadness napisal/-a:Ne verjamem. Ampak ne zato, ker ne bi hotela verjeti, ampak zato ker nikjer ni tehtnih dokazov za to. Če so nekomu slike dveh tipov, ki se sprehajata po cesti, dokaz za homoseksualnosti, potem pa res ne vem
ja. vse skupaj spominja na Direkt. Ko je un Mišo iz bara mel roko na kolenu od kolega pa en prjatelsk objem... pa spodej iše - že zgodaj je začel kazati znake svoje homoseksualnosti... grrrr ko sovražm take.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
^^ ful dober intervju!!! Sploh ta novinar je taka faca Najbolš mi je tisto, ko ga novinar vpraša, če ma res oba očesa različne barve... pa ga tko par sekund gleda direkt v oči, in reče "now I know what the women feel"
To je tam proti koncu posnetka (21:22).
To je tam proti koncu posnetka (21:22).
-
Pookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
Ela85 kako ti ne odpre? Men link čist normalno dela. Mogoče ne veš kam je treba kliknit? Klikneš tukaj, kjer sem označila z rdečo.
Drgač pa v intervjuju ni bilo vprašanj o tem ali je gej ali ni. Jst sm sicer malo preskakovala, ampak se mi zdi, da ni blo debate o tem. Pa tud dvomim, da bi Went odgovarjal na ta vprašanja, ker se mi zdi precej 'introvertiran' kar se tega tiče.
Drgač pa v intervjuju ni bilo vprašanj o tem ali je gej ali ni. Jst sm sicer malo preskakovala, ampak se mi zdi, da ni blo debate o tem. Pa tud dvomim, da bi Went odgovarjal na ta vprašanja, ker se mi zdi precej 'introvertiran' kar se tega tiče.
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
Pookie napisal/-a:Tuki je en najnovejši intervju z Wentom:
Klik (kliknite tam kjer piše wentworth miller).
Waw ker hud intervju! Went pa kot zmeri čist sexi
Pa tisto vprašanje na začetku: "a si res prešvican al je to nek sprej"... pa went odgovori... "malo spreja malo pravega švica"
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Kako se ta novinar smeje
Drgač mi je pa pri Wentu ful zanimivo to, k zmeri ful potiho govori ko so kšni intervjuji. Sm mislila, da je samo v Prison breaku tak, ampak zgleda ma tud v živo tak način govorjenja.
Drgač pa punce... še 4 dni pa bo spet začel Prison break. Can't wait!
Drgač mi je pa pri Wentu ful zanimivo to, k zmeri ful potiho govori ko so kšni intervjuji. Sm mislila, da je samo v Prison breaku tak, ampak zgleda ma tud v živo tak način govorjenja.
Drgač pa punce... še 4 dni pa bo spet začel Prison break. Can't wait!
Prvi neprebran prispevek • 386 prispevkov
• Stran 24 od 26
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov