Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Punce a ste opazle Wenta v spotu od Mariah Carey - We belong together? Hahaha jest sem umrla od smeha k sem ga vidla k res ne pašeta skupej ... sam tole je blo pomoje posneto še preden se je začel pri nas PB predvajat tko, da takrat še nismo ble tok pozorne.
http://www.youtube.com/watch?v=LoBdt9L_DPA
http://www.youtube.com/watch?v=LoBdt9L_DPA
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
tašika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
V nedavni Cosmopolitanovi anketi so dekleta izbirala, koga izmed slavnih bi najraje povabile ven, iz česar je nastala lista 11 najbolj zaželenih. In kdo spada med najboljše 3?
Številka ena v srcu Britank je pirat, a ne Deep, ampak njegov soigralec Orlando Bloom. Odkar se je razšel s Kate Bosworth se ga drži etiketa »počiva«, pojavile pa so se govorice, da je celo gej, če pa to drži, bo vsekakor prva ugotovila Noemi Harris, s katero se trenutno videvata.
Na drugem mestu je pristal Wentworth Miller, ki kljub priznanju, da je gej, še vedno ženskam po vsem svetu pospešuje utrip. Ja, Cosmo dekleta vsekakor prepoznajo dobro robo!
Princ Harry je očitno privlačnejši od Judea, svojega starejšega brata Williama pa je prehitel za eno mesto in si tako prislužil bron, kljub temu, da je že nekaj let v zvezi z Chelsy Davy, naslednico velikega posla z nepremičninami v Afriki.
kdaj pa se je te zgodilo to priznanje. Če bi to javno priznal, bi bilo sigurno na naslovnicah revij. Ve katera kaj večo tem?
Številka ena v srcu Britank je pirat, a ne Deep, ampak njegov soigralec Orlando Bloom. Odkar se je razšel s Kate Bosworth se ga drži etiketa »počiva«, pojavile pa so se govorice, da je celo gej, če pa to drži, bo vsekakor prva ugotovila Noemi Harris, s katero se trenutno videvata.
Na drugem mestu je pristal Wentworth Miller, ki kljub priznanju, da je gej, še vedno ženskam po vsem svetu pospešuje utrip. Ja, Cosmo dekleta vsekakor prepoznajo dobro robo!
Princ Harry je očitno privlačnejši od Judea, svojega starejšega brata Williama pa je prehitel za eno mesto in si tako prislužil bron, kljub temu, da je že nekaj let v zvezi z Chelsy Davy, naslednico velikega posla z nepremičninami v Afriki.
kdaj pa se je te zgodilo to priznanje. Če bi to javno priznal, bi bilo sigurno na naslovnicah revij. Ve katera kaj večo tem?
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
petka napisal/-a:kok ste mi smešne.
Sploh ne vem kaj vidite na njem. Ušesa mu štrlijo, pa postran gleda z glavo, kot en pes. Uglavnem, res je veliko več seksi moških kot on, ki men zgleda kokr da je 17 str.
Če pa njemu ušesa štrlijo... Od kje ti pa to?
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
tašika po moje gre za napako ...ker do zdej so ble vedno samo govorice, ki jih je on zanikal.
Po drugi strani pa - a ni itak vseeno? Nobena od nas ga nikol ne bo mela, občudujemo ga pa lahko tut če je gej
Po drugi strani pa - a ni itak vseeno? Nobena od nas ga nikol ne bo mela, občudujemo ga pa lahko tut če je gej
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
majaoko napisal/-a:petka napisal/-a:kok ste mi smešne.
Sploh ne vem kaj vidite na njem. Ušesa mu štrlijo, pa postran gleda z glavo, kot en pes. Uglavnem, res je veliko več seksi moških kot on, ki men zgleda kokr da je 17 str.
Če pa njemu ušesa štrlijo... Od kje ti pa to?
Vrjetn mu ušesa "štrlijo" zato, ker je pač pobrit in vsakmu obritoglavcu mal bl vn "štrlijo" no. Fak, k je mel pa še čupco, pa ni noben tega reku.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zgleda majo tudi na Cosmotu tiskarskega škrata
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov