Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
lun|ca napisal/-a:Ste slišale da naj bi bil menda gej ?
MI deluješ, kot da resnično verjameš v to.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Pink Panterka napisal/-a:lun|ca napisal/-a:Ste slišale da naj bi bil menda gej ?
MI deluješ, kot da resnično verjameš v to.
Če že hočeš vedet... ne verjamem v to. Pa tudi če bi... Se mi je pač zdelo zanimivo, kaj naj ti rečem
Se pa strinjam jagodka85 s tabo: tudi če je gej, to ne spremeni dejstva da je hud
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
kul kul,nism te hotla napast (čeprav zdej ko berem,mi zveni kot napad).
Mislim,da ni gej. Itak je vseen,ampak ne vem....mam tako predstavo o njem,da ni gej.
Mislim,da ni gej. Itak je vseen,ampak ne vem....mam tako predstavo o njem,da ni gej.
-
Lady sadness - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
On je meni všeč samo kot lik Michaela Scofilda. Mislim, da je on večino ljudi očaral ravno s to vlogo... res me zanima, če bi bil tako priljubljen če bi igral vlogo, ki jo igra T-bag Verjetno ne!
Npr. jst sem poslušala že ogromno wentworthovih intervjujev na youtube in mi v "resnici" ne deluje tako "oh in sploh" kot v prison breaku. Dejansko se mi zdi tip preveč pasiven. Dvomim da je v resničnem življenju prav tako zanimiva osebnost... vsaj kokr sem jst razbrala iz intervjujev se mi zdi preveč resen in nekako "zategnjen". Upam da s tem nisem užalila kšnih fanic.
Npr. jst sem poslušala že ogromno wentworthovih intervjujev na youtube in mi v "resnici" ne deluje tako "oh in sploh" kot v prison breaku. Dejansko se mi zdi tip preveč pasiven. Dvomim da je v resničnem življenju prav tako zanimiva osebnost... vsaj kokr sem jst razbrala iz intervjujev se mi zdi preveč resen in nekako "zategnjen". Upam da s tem nisem užalila kšnih fanic.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Lady sadness napisal/-a:On je meni všeč samo kot lik Michaela Scofilda. Mislim, da je on večino ljudi očaral ravno s to vlogo... res me zanima, če bi bil tako priljubljen če bi igral vlogo, ki jo igra T-bag Verjetno ne!
to je res. wentworth mi je res hot, ful mi dobro zgleda in vse ... ampak resnici na ljubo mi je še bolj všeč z značajem michaela scofielda
tako je pa itak z vsemi hudimi igralci, ponavadi so nam všeč predvsem zaradi vlog, ki jih igrajo.
to infinity and beyond!
- petka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
kok ste mi smešne.
Sploh ne vem kaj vidite na njem. Ušesa mu štrlijo, pa postran gleda z glavo, kot en pes. Uglavnem, res je veliko več seksi moških kot on, ki men zgleda kokr da je 17 str.
Sploh ne vem kaj vidite na njem. Ušesa mu štrlijo, pa postran gleda z glavo, kot en pes. Uglavnem, res je veliko več seksi moških kot on, ki men zgleda kokr da je 17 str.
to je samo moje ponižno mnenje:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov