Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jagodka85 napisal/-a:^^ hitr slikce pomanšat
drgač pa sj je reku, da se noče pojavljat v družbi pač s svojo žensko, če bi jo že mel, tko da tole je lh mal zaigrano da sta tok narazn pa tko... sj veste, dobr igralec pač
prepozno ... tole je že nevemkatero opozorilo ... slike so šle papa ... naučite se jih manjšat, če ne znate, vprašite ... če se znate vse razburjat, pa lahko tudi naše delo malo bolj spoštujete ... pa brez razburjanja
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sam tale ženska je men kr ena Pa ful je čudn oblečena. Da tistga šala z marsovci (al kaj so že tiste pojave) sploh ne omenjam. Sam to je čist tipično, da si taki hudi tipi najdejo 'kr ene smotane' ženske.
Tista ženska k jo je mel prej je bla ful lepša Pa vizualno sta mi ful bolj pasala skupi.
Tista ženska k jo je mel prej je bla ful lepša Pa vizualno sta mi ful bolj pasala skupi.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Meni tudi ni simpatična, ampak ok. Naša tamala je rekla, ko je vidla slikice: 'Eh, to je njegova sestra al pa sestrična!'
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
ufff, tale tip je pa res najlepši igralc.arrrrr k mi je najprej brat pokazu ta film, sm si mislna " eh, spet ena bedarija" sam pol sm se tok hitr navezala na to, da je čist bad prov do zdj sm vse dele PB gledala.baje da se tretja sezona šele avgusta začne?? prov komi čakam
sej tale brat njegov v PB je tut kr simpatičn, k ma mal bradice oz. k je mal poraščen
sej tale brat njegov v PB je tut kr simpatičn, k ma mal bradice oz. k je mal poraščen
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
eh,scofield zmaga
men tud tale zenska ni neki ful lusna...
men tud tale zenska ni neki ful lusna...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov