US5
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
men niso...pesmi so si nekam enake...pa faza boy bendov je že tak rahlo mim...sej richie al ka je je tk gej...men se zdi da cameron diaz oponaša...sej neki pesmi je še kr,če poslušaš cukr pop, al pa si v tistem stadiju da ti zapaše....sam spoti so pa obup...sicer pa kokr kirmu paše
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
g00fy_qa napisal/-a:Meni je všeč tipček z dredi.
Tale tip že dolgo časa nima več dredov. Zdej zgleda tak --> klik
Kar se pa skupine tiče: nikol mi niso bli všeč. Vsi mi preveč polizani zgledajo. Komadi so pa vsi nekam po istem principu Da govorim o tem, da je obdobje pop boybandov že zdavnaj out.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Frenkie napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Meni je všeč tipček z dredi.
Tale tip že dolgo časa nima več dredov. Zdej zgleda tak --> klik
Ma neee! Kaj je to nardil iz sebe, ni mi več všeč at all!
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Men je pa tale komad, k ga majo zdej Rhythm Of Life kar hud.
Kar se pa tistega tipa z dredi tiče pa samo to --> Ravno on se mi je, med vsemi tistimi polizanci, zdel še najbolj normalen.
V čem je fora, da tisti hud stil z dredi zamenjaš za kaj takega: klik In v čem je fora, da si v nekem pop bandu, in zraven furaš emo stil????
Kar se pa tistega tipa z dredi tiče pa samo to --> Ravno on se mi je, med vsemi tistimi polizanci, zdel še najbolj normalen.
V čem je fora, da tisti hud stil z dredi zamenjaš za kaj takega: klik In v čem je fora, da si v nekem pop bandu, in zraven furaš emo stil????
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
*belina* napisal/-a:V čem je fora, da tisti hud stil z dredi zamenjaš za kaj takega: klik In v čem je fora, da si v nekem pop bandu, in zraven furaš emo stil????
LOL na tej sliki je še hujši kot na tisti ta prvi
In ja, men se tud zdi, da k taki skupini ne paše ravno emo stil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov