Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 06. Apr. 2009 0:20

Rosalie* napisal/-a:evo gospodična Malnar je posnela "ta prav" spot :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=KD5hHgZscME

po mojem mnenju je čista katastrofa

OMG kolk je lame. Tole je cela katastrofa. Še uno prvo, ko je svoje f** ročke stresala je blo boljš
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 06. Apr. 2009 19:19

Hehe, besedilo za to pesem je po moje spisal kar Aleš Čepin - Mateja kao očita Urši. :lol: No, samo da se je pripravljena spustit tako nizko.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 06. Apr. 2009 20:20

V bisvu je aleš sam povedal da je prav on dal pobudo za to pesem...argumentiral pa je, da se mu je ta vrsta provokacije zdela primerna oz. atraktivna za te dni, ko se o njima z uršo toliko govori.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Apr. 2009 10:37

Sessa napisal/-a:V bisvu je aleš sam povedal da je prav on dal pobudo za to pesem...argumentiral pa je, da se mu je ta vrsta provokacije zdela primerna oz. atraktivna za te dni, ko se o njima z uršo toliko govori.

In zdej sta kao z Malnarco šele od marca skupaj... :roll: :stupid:
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 08. Apr. 2009 15:57

Se pa knjiga Prekletstvo v zlati kletki ful dobro prodaja :eek:
Na spletni strani felix.si se uvršča na 3. mesto.
Nisem si misla, da dejansko toliko ljudi to zanima, še hujše, da grejo celo knjigo kupit :eek:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 08. Apr. 2009 16:58

pač slovenija primitivna-tu pa res ni nič novega :) slovenci se hranijo z nesrečo drugih. 80 procentov knjig pa so tak vrjetno štajerci pokupli :wink:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 08. Apr. 2009 21:01

^^al pa sam gospod Čepin :P .
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Apr. 2009 21:12

°rainbow° napisal/-a:Se pa knjiga Prekletstvo v zlati kletki ful dobro prodaja :eek:
Na spletni strani felix.si se uvršča na 3. mesto.
Nisem si misla, da dejansko toliko ljudi to zanima, še hujše, da grejo celo knjigo kupit :eek:

Bog jim pomagi :?
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 10. Apr. 2009 19:55

Sessa napisal/-a:slovenci se hranijo z nesrečo drugih. 80 procentov knjig pa so tak vrjetno štajerci pokupli :wink:

Na podlagi česa si pa zdaj to ugotovila? :)

Sicer knjige nisem brala in nekako nimam potrebe po tem, me pa zanima zakaj nekdo ne bi bral te knjige, oz., če jo zakaj to pomeni, da se hrani z nesrečo drugega.

Potem vrjetno ne bereš niti člankov o prometnih nesrečah, vseh možnih naravnih in drugih katastrofah in še čemu?

Čudno, da sploh pišejo knjigo o nesreči Titanika, o Madonni, o Bechkamu, o Majadi (iraški hčeri), Živa zažgana, Mi otroci iz postaje Zoo. Ker s tem dajo samo glodati kost ljudem, ki so (podobni) Slovenceljnem.
Opa, celo filme si drznejo snemat in gledat.

In oprosti, ampak, če bi se že okoriščali na račun tuje nesreče bi se lahko mogoče na Živo zažgano ali kaj podobnega, na eno (pardon izrazu) kepo zažgane plastike z blont žimo, ki je pred 5imi minutami iz Pampersov zlezla se pa res ne morjo. Kaj se je pa njej takega zgodilo?

Najbolje bi bilo, če bi v to temo pisali tisti, ki jih njena knjiga in ona zanima, ali tisti, ki so do tega ravnodušni (pa vzamejo za "popestritev").

A ni škoda, da se vi sekirate zato, ker se nek tujec okorišča na račun drugega tujca? :)

Sessa direkt tebi je namenjeno samo moje prvo vprašanje, ostalo sem pač napisala, ker se mi zdi, da marsiktera tako razmišlja in je mogoče tudi kaj takega že napisala. Sam preventivno, no hard feelings.

P.S. Danes imam mogoče malo preveč fraj cajta. :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 10. Apr. 2009 20:26

nevem...malo ironično, malo pa sem resno mislila, ker sem sama iz maribora, pa je velika večina kar jih JA POZNAM, ne me zdaj narobe spet razumeti, zeeelo hinavskih ljudi, ki živijo za to, da opravljajo druge. Sploh tiste, ki jih ne poznajo.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 11. Apr. 2009 17:19

Ka pa te stabo je???
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 13. Apr. 2009 13:56

Men je en za foro poslal to knjigo na mejl in sm jo mal prelistala - katastrofa! Pa ne sam to, kar not piše, ampak tud stil pisanja pa vse - obup. Js res ne vem kaj je folku treba tega, da si takšno sramoto dela. In tista ki je rekla, da se ljudje hranijo z nesrečo drugih - lepo te prosim, takšni kot je Urška Čepin so še srečni da se jih vlači po medijih in govori o njih, pa ne glede na to, al je dobro al slabo. Drugač si res ne morm razlagat vsega tega primitivizma. :tot:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Coco girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco girl » 13. Apr. 2009 16:07

Hmm mislim, da si je Čepinova sama kriva za vso to zmešnjavo. Ne vem zakaj imam občutek, da je delno prikrojila resnico, da ji je Zenellijeva polagala besede v usta. Sicer možno da je Zenellijeva kaj obrnila, da bi izpadlo bolj " pikantno " ampak pomoje se je takrat Urša res želela s tem maščevati možu in seveda kaj zaslužiti potem pa ji je bilo žal in se je raje umaknila, da ona nima nič pri tem.
Imam občutek, da bi ta ženska za denar naredila čisto vse kar je žalostno, da ob tem ne pomisli ( ona in delno mož ) na otroke in vse ostale, ki jih ob tem lahko prizadane. Lahko rečem, da to zame ni neka inteligentna oseba in tudi knjige ne mislim prebrat, ker me ne zanima.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 13. Apr. 2009 16:12

No js bi še to dodala - iz knjige je ful razvidno da je totalna keš p***a ki je bla v bistvu (vsaj na začetku) z njim dobesedno sam zarad dnarja, pa pol neki opisuje kak je delu z njo, pol ji pa reku nej gre pa si kupi kaj hoče in neki pravi da je seveda z veseljem sprejela to in bla pol mal boljše volje, pa take fore. Sicer nism vsega prebrala ker je bedarija, sam kok sm - adijo. :roll: Verjetn je ženska misnla da bo s to knjigo "dokazala" kakšna žrtev je bla, v resnici pa vsakmu takoj postane jasno, da je keš p***a in si je itak sama zakuhala vse (v primeru da so stvari, opisane not, resnične).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 13. Apr. 2009 18:40

očitno si pespala nekaj zadnjih strani foruma, kjer smo sklenili in prebrali, da je knjiga totalna laž? In, da nima veze z uršo.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov