Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
dorothea napisal/-a:tamala123xy napisal/-a:inaa napisal/-a:ah super da se kej dogaja...da je kej za prebrat u raznih lady pa story pa tak naprej
eden vecji kreten kot drugi, kar mi je edino zalostno kle je ta otrok - ker skrbnistvo bi js obema vzela ker se zase nista sposobna poskrbet kva sele za enga froca k ni nc kriu
men se pa čepin zdi čist vredu.Men je urša mal preveč zafnana pa vse skupi ji je malo preveč v glavo stoplo...Tk k so rekl na tv-ju na newem kteri oddaji da je ona slovenska pepelka. Otrok se tud men smili, ampak kolk sm jzt brala o temu itak ona skoz beza to zadevo sem in tja ona deva stvari v javnost, ne pa čepin on je celo prosu mediji če ga lohka nehajo nadlegovat pa pisat o njegovmu lajfu...vem da jo je še celo pred kamero prosu naj se zavoljo otroka ne da slikat za playboy.
Ja pomoje pa glih čepin ni vredu, če gre objavljat kdaj bosta z uno matejo padla u posteljo. Oprosti ampak meni se to ne zdi normalno, da objavita datum kdaj bosta prvič seksala, sej vem da ni vse res kar napišejo mediji sam prsiljo ju pa tut ne, da morta take stvari objavljat. Meni se zdi, da si je čepin najdu drugo marioneto. Urška je lohka srečna, da se ga je znebila, če bi bla pametna bi lohka še doštudirala in si uredila življenje na čist lep način. Zakaj drugače bi se čepin pojavljal v medijih z novo, če ne bi bil željan pozornosti. Ne vidim smisla.
Pa sej ni tko no da se pa bota zdj 23 marca pounegala no....sej potem je not lepo razloženo da dokler se uradno ne loči od nje pač ne bosta, uradno pa se je loču pač tedi 23 marca al kdaj.. ma dej lej za prepir morta itak bit dva en sam ne more bit....doštudirala?najprej bi se sploh mogla spravit študirat saj ima baje narejeno samo OŠ.Mediji pa so zato da pišejo zgodbe razno razne, in jih tudi sami iščejo.Pač tko je to v medijskem svetu če hočeš ostat prepoznaven moraš delat take stvari da imajo mediji kaj za pisat če ne pa še kako prekmalo toneš v pozabo:::ŽAL JE TAKO
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
sploh ni vprašanje, če sta se čepin in malnarjeva že dol dala. tudi pred objavo kao "datuma".
-
Rosalie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2009
evo gospodična Malnar je posnela "ta prav" spot
http://www.youtube.com/watch?v=KD5hHgZscME
po mojem mnenju je čista katastrofa
http://www.youtube.com/watch?v=KD5hHgZscME
po mojem mnenju je čista katastrofa
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
dj vsaj na forumu ne povejte, če boste že brale tole sranje..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sem mela možnost na hitro preletet knjigo... ne vem... nekaj resnice že more
bit notri.
bit notri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov