Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 28. Mar. 2009 17:37

pepelčica napisal/-a:Joj neki časa nazaj je razlagala da kako je ona srečna in kako ima avte in polno omaro oblačil zdej pa joče da kako ji je blo hudo. Je mogoče ugotovila da denar ne prinaša sreče. Al pa tudi ne :?: :!:
Uglavnem bogi otrok.

urša je rekla, da nikdar niso bile njene besede da je v zlati kletki ali kakorkoli s tem povezano.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 28. Mar. 2009 21:24

Vsak bi rad kasiral na racun drugih..
Verjetno Nana ne bo edina, katera bo pokasirala na racun ex zakoncev cepin :).

Nic nenavadnega..
Tako kot vsi ex butlerji ipd od slavnih ljudi ki pisejo knjige. No big deal, really.
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 29. Mar. 2009 14:09

čisto nč ne verjamem ursi... in tistemu ogabnemu čepinu... ker si ni mogla nana zmislt usega tega.. tko da bravo da je napisala knjigo upam da se bo dobr prodajala ..ursa nej se pa mau zamisle kako govori... enkrat izjavlja kako jo je tepel in silil v spolne igrice , drugič je biu pa najbolsi moz na svetu...dej dej...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 29. Mar. 2009 14:24

Meni je pa slabo, kaj se gre ta 24ur.com. Vsak dan, ko odprem njihovo stran, te prav posiljujejo z novicami o njima. Da prav ne moreš spregledati. Sicer dvomim, da bi si ta ženska upala vse izmisliti, konec koncev že zaradi tožbe, ampak je pa enako omejena, kot ta dva butla. Se mi pa smilijo njuni sorodniki.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Mar. 2009 23:41

Danes sem naPerolu videla knjigo :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 31. Mar. 2009 5:48

jemina napisal/-a:Danes sem naPerolu videla knjigo :lach:

In je nisi kupila :o . Kriminal! :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 31. Mar. 2009 9:27

Ja sj zelo obžalujem :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 31. Mar. 2009 10:36

Jemina, sej če te je sram, jo lahko prek neta naročiš :ja: Hec :D

Zanč sm tega Čepina vidla u Šparu s tamalim sinčkom, res mu je podoben :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Apr. 2009 12:34

dal?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 01. Apr. 2009 12:57

Mislš Ferrarija?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Apr. 2009 16:27

NIA je mislila M3.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Apr. 2009 19:52

PeggySue* napisal/-a:Upam,da ne bodo prodali niti enega izvoda.To pa zato,ker se mi tako pokvarjeno zdi,da hoče neka Nana zdaj služit na račun tuje nesreče.Kako je ni sram,tako globoko potisnit nos v tujo intimo in napisat knjigo,zato,da bo še ona pokasirala svoj del?!? :evil:

Sicer nism baš seznanjena s podrobnostmi in potekom tele afere Čepin, ne razumem pa, zakaj bi bla ta Nana (pa kdorkoli že je) česarkol kriva?!

Autorca ni po cajtngah, vogalih in ob oknih špijunirala in zbirala informacije, jih spisala u knigco in pršla na idejo, da bo napisano objaula.

Če nekdo piše biografijo o nekom, bot prepričana, da jo piše na podlagi zgodb dotične osebe, kera ve, kako bo u delu predstauljena dost preden pride knjiga na police. Svojo intimo je na ogled postaula čist sama, kr ženska še zdaleč ni tok posebna, da bi kdo po lastni želji rinu nos u njeno spalnco.

In če Čepinova baba dons govori eno in razmišla tko, jutr pa drugo in razmišla drgač, hja, bog se usmil, dost je stara in dost cajta u tem "fohu", da bi lahko vedla, kako se (ne) obnašat, da ne bo čez tri dni obžalovala in jokala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Apr. 2009 20:41

Pa tudi če bi bila knjiga napisana izključno po navedbah iz rumenih medijev,... kdo jih je pa dajal tja? En folk je res smešen, ne moreš se najprej javno izpostavljat, potem pa jokat, da hočeš zasebnost.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Apr. 2009 0:21

Hyades napisal/-a:UF kake bedarije pisejo..

Tip je moten in ona se ocitno tega niti ni zavedala (ali pa se je in je to izkoristila)..
Naj bo srecna, da se ga je znebila. Clovek je manipulativen in hoce biti v centru pozornosti..
Ene novice so pa cisto .. katastrofalne.. D:. Pa koga briga kdaj bosta sexala? Dzizus, to je cist sick..

men je ženska smešna.. tam v Novi celih 4 strani o njenm sexu,kok je on dobr,kok jo dobr pofuka,kaj mata skos ene inovativne,da mata ful pripomočkov,da ga zna zapeljat,odprave,petke blablaaaaaaaaa Dons pa preberem en utrink iz knjige, da je tip ni znau zadovoljit, da se je spraznu ko se še ogrela ni in potem brez orgazma zaspala.

HA HA HA HA HA
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 02. Apr. 2009 20:34

Hjao ceu šmorn :D Sploh ne veš kdu je bul butast :roll: Drgač se mi pa zdi sumljiv tale Aleš..sigurno je meu tole že prej..

Pa še to..sm gledala slike kaka je bla ta Urša prej..predn je mela te otekle ustnce..prou luškana je bla..jst ne vem zakaj se je tku pokvarla..bljak.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov