Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
No ja. Sej jst pa ne morm vedt,ker ne poznam osebno situacije Če jima paše pa nej bosta skup..njej je prou;njemu pa tut
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ni ga osebka naše male dežele, kerga tale famozna Paprika(š) teve ne bi prenesla. Kar ne uspe nikjer drugje, zagotou prstane na Papriki, zato je u njenih vrstah čuda ljudi, k se jih ne da ne gledat, kaj šele poslušat.
Js raj na tržnc japke pa peteršilj prodajam, kt da se grem z njihovimi (ne)sposobnostmi blamirat po tistih kaučih. Res bi rada nekje zbrskala rejtinge tega programa.
Js raj na tržnc japke pa peteršilj prodajam, kt da se grem z njihovimi (ne)sposobnostmi blamirat po tistih kaučih. Res bi rada nekje zbrskala rejtinge tega programa.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Aloha napisal/-a:Ni ga osebka naše male dežele, kerga tale famozna Paprika(š) teve ne bi prenesla. Kar ne uspe nikjer drugje, zagotou prstane na Papriki, zato je u njenih vrstah čuda ljudi, k se jih ne da ne gledat, kaj šele poslušat.
Točno to. zdele bom mal off topic ampak morm - sej ajde, recimo da se jim to oprosti, ampak da dajo pa za voditeljico Rusinjo, ki ne zna sploh normalno slovensko, to je pa višek. To pa res ne vem , s katerimi možgani so razmišljal.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, sej najbrž ne gre tolk za to, da dejansko ne bi znala, kt za to, da tega enostauno ne zmore (beri Alohin post o krempeljcih ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Men je pa ona en čist navaden skorpucal od babe....luštna?? kam pa za boga milega?
Moji sestričen dam blond pa zapečeno rjav plastelin v roke pa jo nardi v pomanjšani velikosti in no time
Moji sestričen dam blond pa zapečeno rjav plastelin v roke pa jo nardi v pomanjšani velikosti in no time
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- PriNceSS987
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
ob 17.01 si napisala:
In ob 17.07 si ponovno napisala:
Zdej mi pa prosim obrazloži kuko ti je ratal v 6 minutah tolk zvedt o njej da si jo lahko čist popluvala? Če najprej sploh nisi vedla kdo je?! Se mi bolj zdi da si samo pregledal komentarje od drugih in ker si ugotovila da jo večinoma blatijo si se odločila da to pot ubereš tudi ti, zakaj bi bla odklonska ane?! Boljš je pluvat po nekomu ker se ti to FAJN ZDI!!!
Druga možnost je edino ta, da si hotla s stavkom 'Who the f**k is Urša Čepin' pokazat kolk je ne maraš in da se je 'ne spomneš'. Kar pa je spet neumno! misli S SVOJO GLAVO!!
[P.S.: samo zaradi tebe sem se prijavila, ker sem ti hotla tole pojasn. NE KLAPA SE].
LP
Tamala_mrha napisal/-a:Who da f**k is Urša Čepin??
In ob 17.07 si ponovno napisala:
Tamala_mrha napisal/-a:Zdaj sem pogledala kdo je ta ženska in ne morem drugega rečt kot da je neumna. Govorit ne zna, nekaj osnov se je napiflala kar ji je najbrž možek pojasnil o avtu, ostalo pa tema. Da bi bila še vsaj simpatična, ampak je čist neka sfaljena blondinka, meni sploh ni všeč, edino oblečena je hudo na tem posnetku. Njen mož pa mi ni nič posebnega, sploh ga ne bi opazila kje na cesti. Pač dnar ma in to je za nekatere bejbe dovolj, čeprav ne pravim, da je ona nujno sam zarad tega z njim. Ne vem, ker ju ne poznam.
Zdej mi pa prosim obrazloži kuko ti je ratal v 6 minutah tolk zvedt o njej da si jo lahko čist popluvala? Če najprej sploh nisi vedla kdo je?! Se mi bolj zdi da si samo pregledal komentarje od drugih in ker si ugotovila da jo večinoma blatijo si se odločila da to pot ubereš tudi ti, zakaj bi bla odklonska ane?! Boljš je pluvat po nekomu ker se ti to FAJN ZDI!!!
Druga možnost je edino ta, da si hotla s stavkom 'Who the f**k is Urša Čepin' pokazat kolk je ne maraš in da se je 'ne spomneš'. Kar pa je spet neumno! misli S SVOJO GLAVO!!
[P.S.: samo zaradi tebe sem se prijavila, ker sem ti hotla tole pojasn. NE KLAPA SE].
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov