Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 27. Maj. 2008 17:03

No ja. Sej jst pa ne morm vedt,ker ne poznam osebno situacije ;) Če jima paše pa nej bosta skup..njej je prou;njemu pa tut :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Maj. 2008 17:24

Ni ga osebka naše male dežele, kerga tale famozna Paprika(š) teve ne bi prenesla. Kar ne uspe nikjer drugje, zagotou prstane na Papriki, zato je u njenih vrstah čuda ljudi, k se jih ne da ne gledat, kaj šele poslušat.

Js raj na tržnc japke pa peteršilj prodajam, kt da se grem z njihovimi (ne)sposobnostmi blamirat po tistih kaučih. Res bi rada nekje zbrskala rejtinge tega programa.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 27. Maj. 2008 17:41

Prva asociacija ob pogledu na tole ženšče ... Ceca ... pa še to sm vrjetn s tem Ceco užalila.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Maj. 2008 10:05

Aloha napisal/-a:Ni ga osebka naše male dežele, kerga tale famozna Paprika(š) teve ne bi prenesla. Kar ne uspe nikjer drugje, zagotou prstane na Papriki, zato je u njenih vrstah čuda ljudi, k se jih ne da ne gledat, kaj šele poslušat.

Točno to. zdele bom mal off topic ampak morm - sej ajde, recimo da se jim to oprosti, ampak da dajo pa za voditeljico Rusinjo, ki ne zna sploh normalno slovensko, to je pa višek. To pa res ne vem , s katerimi možgani so razmišljal.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 28. Maj. 2008 11:32

Aloha napisal/-a:Kar ne uspe nikjer drugje, zagotou prstane na Papriki, zato je u njenih vrstah čuda ljudi, k se jih ne da ne gledat, kaj šele poslušat.

Pozabla si na Net Tv (ali kar po domače Auer Televižn) :rofl:
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 28. Maj. 2008 15:41

Men je pa ona prov huda :ja: Sej nima veze če ne zna tankat svojga ferrarija, je pametna in pusti, da drugi tankajo in plačajo :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Maj. 2008 17:51

Eh, sej najbrž ne gre tolk za to, da dejansko ne bi znala, kt za to, da tega enostauno ne zmore (beri Alohin post o krempeljcih :D ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 28. Maj. 2008 19:23

Men je pa ona en čist navaden skorpucal od babe....luštna?? kam pa za boga milega? :?

Moji sestričen dam blond pa zapečeno rjav plastelin v roke pa jo nardi v pomanjšani velikosti in no time :P
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
PriNceSS987
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PriNceSS987 » 28. Maj. 2008 22:45

ob 17.01 si napisala:
Tamala_mrha napisal/-a:Who da f**k is Urša Čepin??

In ob 17.07 si ponovno napisala:
Tamala_mrha napisal/-a:Zdaj sem pogledala kdo je ta ženska in ne morem drugega rečt kot da je neumna. :eek: Govorit ne zna, nekaj osnov se je napiflala kar ji je najbrž možek pojasnil o avtu, ostalo pa tema. :roll: Da bi bila še vsaj simpatična, ampak je čist neka sfaljena blondinka, meni sploh ni všeč, edino oblečena je hudo na tem posnetku. Njen mož pa mi ni nič posebnega, sploh ga ne bi opazila kje na cesti. Pač dnar ma in to je za nekatere bejbe dovolj, čeprav ne pravim, da je ona nujno sam zarad tega z njim. Ne vem, ker ju ne poznam.

Zdej mi pa prosim obrazloži kuko ti je ratal v 6 minutah tolk zvedt o njej da si jo lahko čist popluvala? Če najprej sploh nisi vedla kdo je?! Se mi bolj zdi da si samo pregledal komentarje od drugih in ker si ugotovila da jo večinoma blatijo si se odločila da to pot ubereš tudi ti, zakaj bi bla odklonska ane?! Boljš je pluvat po nekomu ker se ti to FAJN ZDI!!!
Druga možnost je edino ta, da si hotla s stavkom 'Who the f**k is Urša Čepin' pokazat kolk je ne maraš in da se je 'ne spomneš'. Kar pa je spet neumno! misli S SVOJO GLAVO!!

[P.S.: samo zaradi tebe sem se prijavila, ker sem ti hotla tole pojasn. NE KLAPA SE].

LP
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Maj. 2008 23:02

Kaj ti si Urša? :D
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 29. Maj. 2008 2:45

Meni se tud zdi ja :D
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 29. Maj. 2008 10:49

Kr neki komentarji ej :roll:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Maj. 2008 10:52

Meni pa se zdi komentar nove uprabnice cisto na mestu. In ne, nisem Ursa Cepin :lol:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 29. Maj. 2008 10:59

Verjetno nam ni potrebno napisat doktorata o Urši Čepin, da jo lahko skritiziramo in hvalimo. Tut js bi lahko presodla človeka, ki ga bi komaj 6min poznala - da ne bo pomote, na prvi pogled :)
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 29. Maj. 2008 12:10

men je sicer simpaticna, sam ko sem vidla spot, lohk sam recm, da ful smesno plese in zdi se mi, da sploh ne miga v ritmu, hihi. in njeno pretirano razkazovanje zenskih carov deluje ful ceneno.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov