Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 05. Feb. 2009 22:23

*Ina* napisal/-a:Ni mi jasn,da sta pripravljena stvari tko čistiti v medijih, ta telefonski pgoovor je bil grotesken no, halo? Oba imata masla naglavi, otroci so pa edina žrtev te parodije. :(

Gre jima pač izključno za medijsko promocijo.Če sem malo cinična, sej, o čem pa naj še pišejo o njima, če ne o vedno novih pikantnih umazanih podrobnostih?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Feb. 2009 22:24

Že druga tema danes, v kateri berem o teh famoznih Trenjih. Kaj je bila pa tema pravzaprav?
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 05. Feb. 2009 22:43

Sej neveš al bi se smejal al zgražal...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Feb. 2009 22:46

Jst sm se smejala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 05. Feb. 2009 22:58

Tole dons je blo pa smešn :D ...nism gledu čist od začetka, k sm pa začel, sem se pa sam še smejal.
Čepinova, bedaka oba. Pa kako morš take ven metat :lol:
Crnković je bil še najbolš, k je vse zabiju.
Bernarda Jeklin , obup od ženske, bolj stara bolj nora. :roll:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Feb. 2009 22:59

*mala* napisal/-a:Komu verjamete- Urši ali Alešu?

Se sploh ne ukvarjam s tem, puca mi muca, kva mata ona dva, zakva se ločujeta, kva mata povedat drug o drugmu...Mislm tole, kar se ona dva gresta je bolno, folk, ki se pa s tem ukvarja in jih vse to ful zanima in pada na te njune fore, je pa še bol fuknen za moje pojme :stupid:
*Ina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ina* » 05. Feb. 2009 23:22

Valeria napisal/-a:
*Ina* napisal/-a:Ni mi jasn,da sta pripravljena stvari tko čistiti v medijih, ta telefonski pgoovor je bil grotesken no, halo? Oba imata masla naglavi, otroci so pa edina žrtev te parodije. :(

Gre jima pač izključno za medijsko promocijo.Če sem malo cinična, sej, o čem pa naj še pišejo o njima, če ne o vedno novih pikantnih umazanih podrobnostih?

Mhm, onadva pa jim sam še servirata dodatno, nista resna :eek:
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 06. Feb. 2009 13:37

*mala* napisal/-a:Komu verjamete- Urši ali Alešu?

Jst se učeri ob Trenjih sploh nism sprašvala al ma prav ona al on, men to ni šlo u glavo, da se SPLOH o tem razpravlja! Mislm..o dveh iksipsilonih, ki najbrž pol Slovenije še vedlo ni kdo sta, tam razpravljata svoje družinske probleme..neverjetno, res!
Če katera ni spremljala..Urša piše knjigo :lol:

In tolk o tem, ko sta učerej oba zatrdila, da bosta prenehala s svojo debilnostjo po medijih...so že novi videočlanki po trač portalih :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Feb. 2009 14:31

Na včerajšnja Trenja nimam za komentirat popolnoma nič razen :lach: :stupid:. Kar se pa tiče Damjana Murka: slava mu! :D Slovenija pač (čeprav maš drugod po svetu še bolj fascinantne primerke).
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 06. Feb. 2009 18:11

Ja haloo ženska iše knjigo..kot da ima kej pametnega za povedat. Res so grozni, sm se pa lepo nasmejala včeraj, še posebej ko je Urša rekla da cse je poročila iz ljubezni in je Aleš dodal "do denarja" :D
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Feb. 2009 18:17

pepelčica napisal/-a:Ja haloo ženska iše knjigo..kot da ima kej pametnega za povedat. Res so grozni, sm se pa lepo nasmejala včeraj, še posebej ko je Urša rekla da cse je poročila iz ljubezni in je Aleš dodal "do denarja" :D

Hehe, ja meni je to tudi bilo smešno. :D Čeprav je meni Aleš ves čas deloval kot nekdo, ki si ni povsem na jasnem, da ga je nekdo ves čas izkoriščal. Mah, saj je vseeno... Očitno ni videl oz. vedel, kakšne želje si je Urša postavila pri 18ih letih. Poor rich guy.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 06. Feb. 2009 20:48

Sploh ne morm vrjet, da so mel na Trenjih tako temo :stupid: . Enkrat neki politiki, kao vse resno, pol drugič pa takle živalski vrt. Niso čist gladki, oziroma vse za večjo gledanost najbrž :? .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Feb. 2009 0:17

ŽuŽa napisal/-a:Sploh ne morm vrjet, da so mel na Trenjih tako temo :stupid: . Enkrat neki politiki, kao vse resno, pol drugič pa takle živalski vrt. Niso čist gladki, oziroma vse za večjo gledanost najbrž :? .

zakaj pa ne?
men je pa ušeč, da se predstavla večje slovenske škandale.ok, lih Slaku nebi blo treba se it nekega advokata tam, ampak useen, prvi del z emo mi je biu ful ušeč in sam pomen oddaje tud,ker po pravic povedan raj to poslušam kot pa eno in isto jodlanje brez glave in repa o patriah.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 07. Feb. 2009 9:27

men se pa ta mož od urše prou smili, kako je lahko tako neumen in naiven
in da po vsem tem še reče, da je urša najlepša ženska kar jih je videl v življenju ... za bruhat joj ogabna plastična baba, kaj je na njej sploh pristnega. itak da se bo o njej še pisalo, ker je lahkoživka in si bo našla druzga tipa za izkoriščat. zarad takih kur me je sram da sem ženska :heul: :aerger: :krank: :willnicht:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 07. Feb. 2009 11:04

Ja no, ona si ziher ni sla vse tisto popravljat samo zaradi sebe..

Po mojem jo je tut on pumpal, da si gre kaj jaz vem ... joske naredit, usta ipd.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov