Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Zelo zahteven komad morm rečt, zato morš met izjemne glasovne sposobnosti ( ).
Dons sm vidla naslovko story-ja, da Urša obtožuje Špelo Grošelj, da ju je zalotla s Čepinom gola. Hmm me zanima če je res. Sam pomoje ma sam bujno domišljijo.
Dons sm vidla naslovko story-ja, da Urša obtožuje Špelo Grošelj, da ju je zalotla s Čepinom gola. Hmm me zanima če je res. Sam pomoje ma sam bujno domišljijo.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ko sem poslušala zgoraj prilimani link, kjer urša razlaga, kako jo je čepin odpustil, se mi je kar malo zasmilila. ne vem sicer, kdo govori resnico, samo vseeno nobenemu ne privoščim ločitve itd. bi ji čisto privoščila, da bi ostala skupaj.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
komad mi ni ušeč.načeloma mi sploh niso ušeč slovenke7slovenci, ki pojejo hrvaške komade-zaradi naglasa.
kar pa govori v posnetku.nevem, čist možno je da je use res in da ona ni kriva za takle konec.
Od mojga bratranca baba se je kurbala en let naokol,zdej mu hoče pa vse lajf zagrenit, pa ves keš pobrat, pa otroka, pa use...
Samoobramba.Sram in strah je je same sebe, zato pa to počne.
kar pa govori v posnetku.nevem, čist možno je da je use res in da ona ni kriva za takle konec.
Od mojga bratranca baba se je kurbala en let naokol,zdej mu hoče pa vse lajf zagrenit, pa ves keš pobrat, pa otroka, pa use...
Samoobramba.Sram in strah je je same sebe, zato pa to počne.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni je to čudno kako to, da smo zadnjič slišali, da se bosta nehala obrekati preko medijev. In se zdaj spet naslovnice polnijo.
Poleg tega naj bi zdaj službo izgubila na tisti tv kjer je delala in je kao brezposlena z osnovno šolo. Da pač to ima zaključeno ostalo pa ji ni uspelo narediti.
Ampak jaz se še prav dobro spomnim, ko je bil intervju z njo, da je razlagala da pa ona sama zase skrbi in da se sama preživlja in da ne rabi unega njenega, da jo živi?
Kje je zdaj problem sploh pri njej? Saj si je sama plačevala njen standard življenja..žalostno je edino to, da je vlagala v stvari, ki itak nimajo nobene cene...tisto tono oblek lahko proda za neki drobiž, če jih bo kdo sploh kupil...jošk ne more prodati in ostalih zadev, ki jih ima pač na telesu.
No saj ima šele 23 let...tako da je še celo življenje pred njo...
Poleg tega naj bi zdaj službo izgubila na tisti tv kjer je delala in je kao brezposlena z osnovno šolo. Da pač to ima zaključeno ostalo pa ji ni uspelo narediti.
Ampak jaz se še prav dobro spomnim, ko je bil intervju z njo, da je razlagala da pa ona sama zase skrbi in da se sama preživlja in da ne rabi unega njenega, da jo živi?
Kje je zdaj problem sploh pri njej? Saj si je sama plačevala njen standard življenja..žalostno je edino to, da je vlagala v stvari, ki itak nimajo nobene cene...tisto tono oblek lahko proda za neki drobiž, če jih bo kdo sploh kupil...jošk ne more prodati in ostalih zadev, ki jih ima pač na telesu.
No saj ima šele 23 let...tako da je še celo življenje pred njo...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov