Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
^^tu si ga lahko prebereš http://www.tocnoto.si/18894-Ursa-Cepin- ... e-ni-konec
..just wanna dance, wanna go insane...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Tamceek napisal/-a:^^tu si ga lahko prebereš http://www.tocnoto.si/18894-Ursa-Cepin- ... e-ni-konec
Ta dva sta oba mal bolna
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
kepka napisal/-a:Kdo je sploh ta Ursa Cepin? Prvic slisim zanjo. In o tej osebi 56 strani postov, o Marilyn pa le 5 objav? Včasih so bili ljudje slavni z nekim razlogom, danes pa je zgleda samo nek boljsi avto treba dobit.
Zdaj spet vem, zakaj ne gledam tega razdelka "Cosmo Zvezde".
Ti povem zakaj je za marilyn samo malo postov? Enostavno zato, ker je ona mrtva ceprav je bila legenda, in se ne da 200x ponavljat istega ne da bi bil dolgocasen..
Ursa je pa ziva, pa se en kup skandalov dela skupaj z kmalu bivsim mozem.
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Jst sem se dans pri frizerki čist informirala in apdejtala o zadevi nasty
Ampak sem ugotovila, da bejba na fotkah, kjer ni kurbiš namazana čist luštno zgleda... v pred žnabljenapihnjeni fazi....
Vse te limonade sploh ne mislim komentirat v smislu komu verjamem, se mi pa smiljo njegovi otroci, ker niso nič krivi da se dva domnevno odrasla človeka ne znata zment kot človeka in morta svoje frustracije stresat po cajtngih... sej, kok pa to na otroke vpliva, pa nben ne pomisli, aneda...
Že zarad tega bi se mogla sama v zasebnosti zmenit, ne paon,ki jih še sam vpleta v vse skupi alla "kr vprašte moja otroka, da una ne živi pr nas"...in razni viri, ki poročajo v razne trač revije kok ju Urša ni marala, da nista smela na morje zraven... in podobno...
Lahk je sram obadva...
Ampak sem ugotovila, da bejba na fotkah, kjer ni kurbiš namazana čist luštno zgleda... v pred žnabljenapihnjeni fazi....
Vse te limonade sploh ne mislim komentirat v smislu komu verjamem, se mi pa smiljo njegovi otroci, ker niso nič krivi da se dva domnevno odrasla človeka ne znata zment kot človeka in morta svoje frustracije stresat po cajtngih... sej, kok pa to na otroke vpliva, pa nben ne pomisli, aneda...
Že zarad tega bi se mogla sama v zasebnosti zmenit, ne paon,ki jih še sam vpleta v vse skupi alla "kr vprašte moja otroka, da una ne živi pr nas"...in razni viri, ki poročajo v razne trač revije kok ju Urša ni marala, da nista smela na morje zraven... in podobno...
Lahk je sram obadva...
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
hehe js sm tut dons u Lady vidla ene tri str popisane, ampk se mi jasno ni dal brat, samo kasn stavk sm pa tja in morm rect da sta naravnost smesna - ce bi se lotila reality snemat (npr: Greva narazen) al pa kj tazga bi pa lahko se vec dnara potegnila, sej jima itak samo za to gre...
Zivljenje je piskotek!
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če ste in to that shit....
Nove dogodivščine + video and a lots of everything
Urša Čepin: Spakirala s TV Paprike
Nove dogodivščine + video and a lots of everything
Urša Čepin: Spakirala s TV Paprike
Zadnjič spremenil Gregor, dne 30. Jan. 2009 14:48, skupaj popravljeno 1 krat.
And now something completely different
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ah..saj zdaj ona ni več in...zdaj je prišel nekdo novi na sceno..ne vem kdo je ampak je pač.
Danes je IN da je Pogačnik odstopil iz stolčka vodje strokovnjakov za rešitev problematike med Slo in Hr.
Danes je IN to da se še vedno ni glasovalo za vstop Hrvaške v Nato
Danes je IN da prihaja Madona v Slo.
Urška je bila muha 5 minutnica in že pakira iz Paprike...
Danes je IN da je Pogačnik odstopil iz stolčka vodje strokovnjakov za rešitev problematike med Slo in Hr.
Danes je IN to da se še vedno ni glasovalo za vstop Hrvaške v Nato
Danes je IN da prihaja Madona v Slo.
Urška je bila muha 5 minutnica in že pakira iz Paprike...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
^^ si me prehitela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov