Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 0:19

*purple*-Lej, js sam hočem povedat s svojega vidika. Tako pač js mislim, ti pač drugače, a je to tako težko razumet?

Js zase vem, da če končam faks, da da ni vraga da ne najdem dobro službo (če gremo po tvojem pricipu- vse se da). In še enkrat (ja, ponavljam se), meni ne bo nihče kupoval avtov/stanovanj/itd... Pa tudi če bom bolj na tesnem živim z denarjem. Js ne bom svojega moža izkoriščala za stvari, katere si sama ne morem privoščiti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Jan. 2009 0:40

a še zmer ne razumeš da ne gre za izkoriščanje?
ma dobr, sej je useen, ne da se mi več.pač delaj kukr tebi paše, jst bom pa kukr meni paše.
floribunda, deluješ mi kot trinajsletnica, čist zares.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 0:45

A ti še zmeri ne razumeš, da zame pa to je izkoriščanje?

ma dobr, sej je useen, ne da se mi več.pač delaj kukr tebi paše, jst bom pa kukr meni paše.

Waw, kdo bi si mislu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 16. Jan. 2009 0:51

floribunda napisal/-a:se strinjam....v določenih primerih, ne pa pri instant porokah tipa urša čepin.
dej prosim vas no, ne bi gledala une posušene slive od njegove riti za noben dnar.

:rofl: :rofl:

Drugač pa, sm gledla en tist posnetek ko tale zala Urška ful na vlko razlaga in kaže kaj vse ma, od tega kak ji je mož dal nekga bmw-ja al kaj že, do prstanov itd. ... sej lahk da je res taka kot jo eni opisujete, prijazna in vredu itd., sam pomoje se mal preveč ven meče, sploh s stvarmi, ki si jih sploh ni sama prislužla. Glede njenga videza sm pa že tk povedla svoje - kriza ... pa bi bla verjetn čist luštna, če se ne bi tk uničla z vsem umetnim sranjem. V glasbo se ji pa tud lih ne bi blo treba za vsako ceno silit.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Jan. 2009 8:49

Purple, strinjam se z vsem v zvezi z neizkoriščanjem in uživanjem življenja v dvoje, tudi, če za to večinoma plačuje samo en..
Sem v taki vezi, ki mi je obrnila življenje na glavo, oz. mi ga je ON. Uživava, kolikor se le da. Urejujeva si prizidek, ki ima btw dorih 30 kvadratov, na morje sva šla za 1 mesec na otok, ki ima vsega skupaj 16 stalno prijavljenih (nikjer žive duše), skupaj sva vedno, ko je to mogoče (tudi po 3x na dan se dobiva), velikokrat se skregava zato, ker nama je še to premalo in bi se rada že 1x vselila skupaj, oba obožujeva živali in naravo, hrano, sex.. Skratka, bolj podobna že ne bi mogla bit. In vam povem, da če bi kdorkoli (jaz ali on), pa recimo, da sem to jaz, imela veliko/več denarja, bi si že zdavnaj kupila parcelo tam, kjer bi nama najbolj pasalo, sezidala tako hišo, v kateri bi bilo prostora še za tri bodoče otroke :D, imela bi vrt, pa malo sadovnjaka, rože, vsak svoj avto (že zato, ker bi se naselila nekje na obronek mesta), privoščila bi si potovanja, večkrat bi šla v restavracijo ipd.. Za vse to bi z veseljem plačala samo z lastnim denarjem, ker mi je preživljanje časa z njim pravljica. Še pomislit nočem na kakršnokoli izkoriščanje. Gre za užitke in če si lahko privoščiš še več le teh.., ma z največjim veseljem!
P.S. Upam, da zadanem lotka :wink:

Čepinova pa tudi men deluje take sorte ženska, ki denarja ne porablja za neke skupne užitke in si dejansko že od štarta nabira določene svoje koristi, ki jih s ponosom razkazuje celotni javnosti.. To je drugo.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 16. Jan. 2009 10:54

Meni se zdi blazno neumno, da se iz nekega čudnega ponosa nočeš preselit s fantom, ker je on financiral stanovanje. Pomojem to kaže, da z zvezo ni ravno vse uredu. Če pa je lepše bit do 30. leta doma pri starših, pa naj tako bo.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 16. Jan. 2009 12:00

SSarchy napisal/-a:P.S. Upam, da zadanem lotka :wink:
Loto je odlicna denarna investicija.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2009 12:29

pepelčica napisal/-a:Meni se zdi blazno neumno, da se iz nekega čudnega ponosa nočeš preselit s fantom, ker je on financiral stanovanje.

To je popolnoma drugačna situacija. Sama bi sicer imela resne pomisleke pri tovrstni situaciji, verjetno zaradi poklicne deformacije, ker bi že vnaprej tuhtala, kam bom šla živet, če greva narazen :)
Poleg tega mislim, da mora vsak človek bit dovolj samostojen, da si sam preskrbi bivališče, ali vsaj prispeva k temu. Nikoli ni pametno bit odvisen od nekoga do te mere, da bi bil brez njegove pomoči brezdomec. Konec koncev nikoli ne veš, kaj te v prihodnosti čaka.

Ampak vseeno je pa verjetno vsem jasno, da par mora nekje živet, in če je tip tisti, ki si lahko to privošči, bogpomagaj, bo pač on kredit najel.
Ni pa to enako, kot če ženska sploh ne dela (vsaj mislim, da UČ ni imela šihta (snemanje spotov za Papriko ni šiht :) )), hkrati se pa ponosno ven meče z avtom, oblekami in lepotnimi operacijami, ki jih je financiral možek.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2009 12:36

jullia_ napisal/-a:Ampak vseeno je pa verjetno vsem jasno, da par mora nekje živet, in če je tip tisti, ki si lahko to privošči, bogpomagaj, bo pač on kredit najel.
Ni pa to enako, kot če ženska sploh ne dela (vsaj mislim, da UČ ni imela šihta (snemanje spotov za Papriko ni šiht :) )), hkrati se pa ponosno ven meče z avtom, oblekami in lepotnimi operacijami, ki jih je financiral možek.

Tako je. Če je pa punca še študentka ali dela in ima zaenkrat še zanemarljivo plačo (v smislu, da se s svojimi dohodki lahko komaj prebije skozi mesec, kaj šele, da bi lahko prispevala k novemu stanovanju ipd.) ali plačo pripravnice, je pač težko prispevati k skupnemu stanovanju. In če je fant finančno sposoben za uresničitev podviga - je valda v interesu obeh, da gresta na svoje, četudi je fant tisti, ki jima je to omogočil. Je****, nekje je treba začeti. Glede "brezdomstva" pa mislim, da se ima večina mladih možnost vrniti domov, če v zvezi zaškripa in gresta narazen (tip seveda obdrži flat). Vsaj moji so takega mnenja, konec koncev bi se doma v moji sobi samo prah nabiral v času moje odsotnosti in v primeru, da bi prišla nazaj domov živet, ne bi bilo nobene prostorske stiske (prej nasprotno), pa tudi v napoto ne bi bila nikomur, niti finančno. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2009 12:51

To imate potem fajn nepremičninsko situacijo. :)
Pri nas je pa recimo tako, da nas je že tako 6 v bajti in če bi se kdo od mojih stricev odločil, da bo prišel nazaj domov, ker sta šla z ženo narazen, ga pri najboljši volji nimamo kam dat :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 16. Jan. 2009 13:02

Glede na to, da bi si lahko finančno privoščila nove joške in botoks v žnable, pa tega ne storim, mislim, da to ni foušija, če rečem, da mi ženska zgleda grozno. :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 16. Jan. 2009 17:16

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 16. Jan. 2009 17:23

par postov sem eksaktno enako napisala in za mano par uporabnic enako, jaz nevem, eni pac niso pismeni, da trdijo svoje v tri dni. Bogatih moskih bi se mogle izogibat, ker ce ne, smo kes picke in to samo zarad fausije drugih.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Jan. 2009 17:42

se strinjam z vami in *purple*...

*mala* : od mojga fanta ati je direktor ene velike in priznane slovenske firme..in zasluzi ogromno denarja. njegova zena je navadna sivilja z majhno placo.
je to izkoriscanje, ce mata dva otroka, sta skupi ze okrog 30 let, zena skrbi za use kar je treba nardit doma (on je itak cele dneve v sluzbi, kako naj kej doma postori?) je to izkoriscanje da pac na njegov racun hodijo na pocitnice, so si uredili dom, kupili dva avta,...uglavnem so super druzina, zelo lepo se razumejo med sabo...
ti res ne razumes poante DRUZINE? kjer je vse vzajemno? sej se ne gre samo za dnar...tut nematerialne reci veliko stejejo...

mene tut ni sram priznat da mi fant skor use placuje, ker si pac deliva stroske hrane in tega glede na to kok ma kdo, pa se niti slucajno ne pocutim kes picka alpa da ga mam sam zarad tega :roll: pa cetud se katera tule na glavo postavi in mi to ocita, js edina vem kako je :D in glede na to da je nama OBEMA kul (v nic ga ne silim, js se ne grem nekega fancy zivljenja ki si ga ne morm privoscit, in on ve da mu nicesar kar mi daje ni treba) vsakic ko dobim kaj vecjega denarja mu dam vecji del, kar tako, na TRR, ampak mu niti slucajno ne morm povrnit vsega..in zakaj ne bi sla na pocitnice, ce si jih on lahko privosci in bi rad tam mojo druzbo, ker verjetno ne bo sou sam ane? ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2009 17:45

Sessa, če nimaš službe, ne študiraš z namenom, da bi nekoč imela službo in na splošno svoje dneve preživljaš po raznih lepotilnih salonih, kar ti plačuje tvoj fant, ja, potem si keš p***a.
Saj ni nič narobe s tem, vsak človek ubere drugačno pot v življenju. Eni se trudijo na akademskem področju, drugi služijo denar s fizičnim delom, tretji pa najdejo nekoga, ki jim financira izdajo plošče, zakupuje strani v rumenih revijah in plačuje za njihove male kaprice. Vsak pač tisto, v čemer je najboljši.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov