Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kako pa veš da je bla ti instant poroka?In da ona do njega ni recimo nič čutila? kr tkole neki predvidevat je mal zgrešen, zato ker mi nismo v njihovi bližini da bi vedeli kaj in kako.
in če povzamemo čepina se tud jst rajš s cliotom vozm.Če bi mi bil pa ušeč in če bi ga poznala in kej čutila do njega, bi se pa raje vozila z njim pa v kateremkoli auto.Če bi bil to ferari pa še tolk boljše.
in če povzamemo čepina se tud jst rajš s cliotom vozm.Če bi mi bil pa ušeč in če bi ga poznala in kej čutila do njega, bi se pa raje vozila z njim pa v kateremkoli auto.Če bi bil to ferari pa še tolk boljše.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
predvidevam. glede na to, da se je stvar začela z veliko pompa in končala s še večjim pompom. najbrž nista bla glih tipični Hwood forever and ever soulmates. al se ti zdi da ja?
-
*purple* - Cosmopsiho
kukr jst vem se stvar ni začela s pompom.Ampak se je pomp začel pol, ko se je ona izpostavila.Sicer pa nevem, lahko bi trajalo, lahko ne.S pompom se je marsktera znana zveza začela, pa še zmer uspeva.Recimo brangelina, tomcat,trump in melania,eva longoria in tony...
Lahko je pomp skos, pa težave pa sta še zmer skupej kot recimo Whitney pa un njen boby al kaj je že.
ne morš sklepat po tem, mal prevelk posploševanje.
Lohk pa da je to samo njuna marketinška poteza ker jima primanjkuje denarja in bosta čez neki mescev nazaj skupej?
isto se je recimo par let nazaj govoril za melanijo, da ma donalda sam zarad dnarja..pa jebiga, zgleda da jima laufa, čeprou je on že dedek.lahko so čustva, lahko niso..vemo pa tega ne!
Lahko je pomp skos, pa težave pa sta še zmer skupej kot recimo Whitney pa un njen boby al kaj je že.
Lohk pa da je to samo njuna marketinška poteza ker jima primanjkuje denarja in bosta čez neki mescev nazaj skupej?
isto se je recimo par let nazaj govoril za melanijo, da ma donalda sam zarad dnarja..pa jebiga, zgleda da jima laufa, čeprou je on že dedek.lahko so čustva, lahko niso..vemo pa tega ne!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*purple* napisal/-a:potem pojdimo pa drugače.
ti imaš pouprečno službo, recimo cerka 800 eurou plače in ne morš dobit boljše službe.Spoznaš fanta, ki ima pod palcem kar zajeten kup premoženja plus zelo veliko plačo.Sta skupaj nekaj let in se želita preselit skupaj, ti maš pa premajhno plačo, da bi ti odobrili kredit.fant se ponudi, da bo on kupil stanovanje, itak se mu skorajda nebi poznalo.Živiš še naprej pri starših, ali daješ raje mesečno najemnino nekomu tretjemu in nimata nič svojega?Se raje delaš nedostopno v smislu, to je predrago, ali se raje prepustiš toku žiulenja, da je pač tako kot je in uživaš s fantom v novem stanovanju,sta sama in načrtujeta družinico?
Odgovor: živim še naprej pri starših če je treba. Sploh pa je pri men tako, da ne vem zakaj bi se selila, če imam ogromno hišo skor čist zase. Zame bi bil tisto njegov denar, ne pa napol moj. Če si js nebi mogla privoščit, si tud na njegov račun nebi. Kaj pa če se razideva? saj nikol ne veš...neb mogla živet s čisto vestjo, da sem bla par let finančno odvisna od njega. Zato pa hodim na faks, da bom imela dobro plačo, da bom prispevala polovico dohodkov v gospodinjstvo in da ne bom rabila prosit moža, ko se mi bo zahotelo novih razkošnih čevljev. Tolk ponosa pa tud še imam.
*purple* napisal/-a:ali drugače.Fant ma spet več denarja kot ti in recimo opremljata stanovanje.Ti imaš denarja toliko za kuhno za 1500 eurou, on si lahko privošči tvojo sanjsko kuhinjo za 6000 tisoč evrou ki je med drugim tud desetkrat bolj kvalitetna in kot ulita za tvoj flet.kaj boš?
Kaj pa je narobe s kuhinjo za 1500 evrov? sej ne rabm živet v luksuzu.
*purple* napisal/-a:z darili je enako.pač če partner ima, da.men je to nekako logično.Jst tud ne skoparim in ko imam dam .In ne gledam na ceno niti ne gleda on na ceno.zakaj le?darilo je darilo in če je on vreden takega darila mu ga bom kupila če bodo to dopuščale moje finance.in ravno tako bom darilo sprejela.
najgrša stvar, ki jo lahko nardiš je da zavrneš darilo.niti ni važen razlog, ampak sigurno se je nekdo potrudil za tisto darilo in ti ga privošči iz srca.
meddrugim če ima denar za ferarija kupt, se mu verjetno to ne pozna kej dost pri proračunu inj je njemu isto, kot če bi jst kupila fantu smučarsko bundo.
skratka začaran krog in še usako ali usakega ki sem poznala, da je imel partnerja z več denarja, ga je partner njej/njemu tudi privoščil.Konec koncev sta v partnerski zvezi ali celo poročena.Stran se držat se ne bo dalo dolgo, če ne prej se zatakne pri kot sm omenila, stanovanjski opremi.
ni govora tukaj o materializmu, ampak če pogledaš z druge strani je usak po malem materialist.usak si nekaj želi in če se mu želja uresniči, ne verjamem da jo bo zavrnil.
pa ferari je tukej zgolj nek "izmišljen" predmet.Lahko bi se šlo za marsikaj dragega, kar bi bilo tebi ušeč.
Js mam partnerja zarad drugih stvari, ne zarad daril. Še najraje imam da mi nič ne kupi. Saj kaj pa dejansko potrebujem? Nič. Vsega imamo vsi preveč. Pa naj mi bo kaka stvar všeč, se bom pa za nekaj mesecev odrekla kaki drobnariji, pa si jo privoščila. Tako jo bom vsaj znala cenit. Nimam nič proti proti občasnim darilom, pa malenkostim. Js bi bla užaljena, če bi mi fant kupil drago darilo, ker navsezadnje, če ga tako hočem, si ga lahko sama (pa čeprav malce pozneje).
*purple* napisal/-a:al pa recimo nevem, zelo si želim potovati v indonezijo za mesec dni in odkriti vse tamkajšnje lepote.potovanje za dva bi prišlo cerka 4000 eurou (govorim na pamet) in fant bi mi tako darilo poklonil za rojstni dan.nebi šle?
Ne, nebi šla. Bi že odpovedal in dobil denar nazaj. Sem že zavrnila dopust, kjer se je fant ponudil, da mi vse plača, pa sva raje izbrala cenejšo varjanto, pa prišparala sem, in je blo isto fanj. Še bolje, ker sem imela čisto vest, da me nekdo ne podpira finančno.
Ne vem za vas, samo meni je eden izmed ciljev v življenju bit finančno neodvisna.
No, zdej pa nazaj na temo o Urši.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:kukr jst vem se stvar ni začela s pompom.Ampak se je pomp začel pol, ko se je ona izpostavila.Sicer pa nevem, lahko bi trajalo, lahko ne.S pompom se je marsktera znana zveza začela, pa še zmer uspeva.Recimo brangelina, tomcat,trump in melania,eva longoria in tony...
sej...mogoče, mogoče sta se iskreno ljubila in se bosta ljubila za veke in vekomaj.
in mogoče krave letijo in mogoče mi umre teta iz amerike in mi zapusti miljon dolarjev (raje evrov, dolar je nekam nizek)
in angelina in brad sta zvezdi malo večjega formata, urša čepin je pa navadna frkljica, ki se je poročila z bogato ritko, nardila še malo medijskega pompa, da je še malo dinarčkov nabrala, zdej ma pa sina, plastične joške in faco od donatelle versace.
js močno upam, da bosta spet skupaj.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
*mala* napisal/-a:*purple*- če si ti taka, še ne pomen da so vse. Če bi meni fant dal predrago darilo, bi ga kar lepo nazaj nesel, al ga nej pa proda, karkoli že...js ga nebi sprejela
Jz tega nikakor ne rawzumem. Pomoje se ti bolj sama sebe tolažiš, ker verjetno nikoli ne boš dobila kej tako dragega. In to, da bi rajši živela doma, kot da fant kupi stanovanje je tudi smešno, ker če bi se s fantom imela rada in se ramuela tako, kot je treba, verjemi da bi si zello želela it živet sama z njim.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kolikor sem jaz njo razumel v enem od izmed intervjujev kjer je kazala svoje razkošno življenje in da ima tri avte v garaži in se pelje enkrat z tem enkrat z drugim in polno garderobo oblačil vrednih ne vem koliko denarja(si sam kupujem podobne znamke in upravičeno sodim, da cene niso ravno primerne neki plači ženske, ki dela v lokalu kakor natakarica) je ona itak razlagala da pa ona sama zase skrbi in da njegovega denarja itak ne rabi itd.
Pod to smatram, da ne vem zakaj eni razmišljate kaj bo zdaj z ferarijem in vsemi ostalimi zadevami. Ona itak sama skrbi za svoj način življenja in si sama služi za tak standard...ne dvomim v to da se ne bo še naprej peljala s ferrarijem..si ga bo pa sama kupila saj služi bajne vsote denarja s koncerti in moderiranjem oddaje na neki svetovno zelo poznani televizijski hiši imenovani paprika ali pika.
Ona je itak na vrhuncu življenskega obdobja...je zvezda na slovenski sceni in naši estradniki ja služijo spodobne vsote denarja, da si lahko privoščijo hiše, luksuzne avtomobile, oblačila vredna njih, potovanja, itd.
Obleke niso problem in solariji in potovanja...sploh ne vem zakaj vas tako skrbi za njeno življenje in skrbite zanjo in se bojite kaj bo z njo...saj je sama povedala, da je zmožna sama skrbeti za tak standard življenja kakor ga je imela...
Ljubezni med njima tudi očitno ni več...kje sploh še poanta razglabljati kaj in kako se bo odvilo? On bo živel svoje življenje ona svoje in to je to.
Pod to smatram, da ne vem zakaj eni razmišljate kaj bo zdaj z ferarijem in vsemi ostalimi zadevami. Ona itak sama skrbi za svoj način življenja in si sama služi za tak standard...ne dvomim v to da se ne bo še naprej peljala s ferrarijem..si ga bo pa sama kupila saj služi bajne vsote denarja s koncerti in moderiranjem oddaje na neki svetovno zelo poznani televizijski hiši imenovani paprika ali pika.
Ona je itak na vrhuncu življenskega obdobja...je zvezda na slovenski sceni in naši estradniki ja služijo spodobne vsote denarja, da si lahko privoščijo hiše, luksuzne avtomobile, oblačila vredna njih, potovanja, itd.
Obleke niso problem in solariji in potovanja...sploh ne vem zakaj vas tako skrbi za njeno življenje in skrbite zanjo in se bojite kaj bo z njo...saj je sama povedala, da je zmožna sama skrbeti za tak standard življenja kakor ga je imela...
Ljubezni med njima tudi očitno ni več...kje sploh še poanta razglabljati kaj in kako se bo odvilo? On bo živel svoje življenje ona svoje in to je to.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*purple* napisal/-a:ti imaš pouprečno službo, recimo cerka 800 eurou plače in ne morš dobit boljše službe.Spoznaš fanta, ki ima pod palcem kar zajeten kup premoženja plus zelo veliko plačo.Sta skupaj nekaj let in se želita preselit skupaj, ti maš pa premajhno plačo, da bi ti odobrili kredit.fant se ponudi, da bo on kupil stanovanje, itak se mu skorajda nebi poznalo.Živiš še naprej pri starših, ali daješ raje mesečno najemnino nekomu tretjemu in nimata nič svojega?Se raje delaš nedostopno v smislu, to je predrago, ali se raje prepustiš toku žiulenja, da je pač tako kot je in uživaš s fantom v novem stanovanju,sta sama in načrtujeta družinico?
Hmm, v drugi temi pa pravš, da se vse da ... nasprotuješ si
Drugač pa ne, ne bi šla ne na potovanje za tolk dnarja, ne bi se preselila k njemu v ne vem kakšno stanovanje, dokler ne bi uspela jst kej zravn dat. Pa tud za mal dnarja se dajo kvalitetne stvari za v stanovanje kupt, nč bat ... ampak dokler bi pa samo on dajal za vse, pa jst s takim ne bi bla ... dokler sama služim, bom zravn dajala in to je to.
Drugač pa je ja, ko si ene prvoščjo vse na račun fanta, k ma dost dnarja pa po možnosti jo ma še rad in ji enostavno vse da, za kar ga pros oz. ga ne pros ... jst taka nism in tud slučajno nism fouš puncam, k majo bogate tipe ...
-
*mala* - Cosmopsiho
pepelčica napisal/-a:*mala* napisal/-a:*purple*- če si ti taka, še ne pomen da so vse. Če bi meni fant dal predrago darilo, bi ga kar lepo nazaj nesel, al ga nej pa proda, karkoli že...js ga nebi sprejela
Jz tega nikakor ne rawzumem. Pomoje se ti bolj sama sebe tolažiš, ker verjetno nikoli ne boš dobila kej tako dragega. In to, da bi rajši živela doma, kot da fant kupi stanovanje je tudi smešno, ker če bi se s fantom imela rada in se ramuela tako, kot je treba, verjemi da bi si zelo želela it živet sama z njim.
No, prov pa sama sebe tolažim. Dejstvo je tako, da js ne bom živela na račun drugega. Nihče mi ne bo kupoval stanovanj/ avtov/ itd... To pa še ne pomeni, da me ne moti, če druge živijo. Vsakemu svoje. Že sedaj živim na ta princip in tako nameravam tud naprej, ve pa kakor hočete- ni to moja stvar. Sam ne pa posploševat na vse določenih izjav. V glavnem, js nebi živela tako življenje kot ona.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*purple* - Cosmopsiho
[quote=*mala*]Odgovor: živim še naprej pri starših če je treba. Sploh pa je pri men tako, da ne vem zakaj bi se selila, če imam ogromno hišo skor čist zase[/quote]
predpostavljeno je blo, sicer tega nism napisala sm pa mislna da bo nekak jasno, da nimaš druge izbire da si zgradiš gnezdo s svojim partnerjem.Recimo, da doma nebi imela placa.
praviš, kaj pa če se razideta?A otroka bi imela z njim?kaj pa če se razideta?men je to stokrat hujše,ker otrok najbolj nastrada pri ločitvi, kot pa če zgubiš neko premoženje, ki konc koncev tud tvoje ni, ampak useeno, zaradi take države kot je slovenija, dobiš en del.
tole mi ni čist utemeljeno razlog.
in ne ni to finančno odvisen.je pa pač tako, da se učas srečata dva, kjer ma eden več in eden lahko marskej nardi, da se imata lepo.konc koncev če je ljubezen se ne gleda na tist denar.
nevem, jst gledam na take stvari iz čist drugačne perspektive.če nebi imela dost dnarja za nakup bi se seveda strinjala s tem, da on kupi stamovanje da mava kje sama živet in da mava mir in da lahko ustvarjava skupno prihodnost.
lahko tud hodiš na faks, pa če se ne boš znala dobro znajdt, ne boš mela dobre službe.ampak ok, to je že druga tema.
skratka še vedno težko verjamem, da bi se kdo raje odrekel partnerski ljubezni in žiulenju v dvoje, če nebi imel svojih dost velkih financ, partner pa ja,
kaj je narobe s kuhinjo za 1500 eurou?khm...Kvaliteta je ponavad stokrat slabša kot pri kuhinji ki je vredna več denarja.Sicer o raznih rutar/lesnina kuhinjah nebi lih presojala ker je use isti crap, če pa daš mizarju delat se pa prec pozna ta razlika.in sicer kuhinja za 1500 eurou se ti bo že po par letih začela uničevat ker je slabega materiala, kot tista ki ma recimo mal boljši material.
jagoda, sej se da..če je volja..če ni volje, se pa ne da.še vedno sta obe možnosti odprti!nč si ne nasprotujem.
pa jagoda ne gre se za keš pičke kukr si ti to omenla...fora je čist nekje drugje.
enkrat si napisala, da bi vzela tvojega bivšega h sebi.Ja, seveda bi dajal denar zraven, ampak še vedno je tu stanovanje in to in bi bila pripravljena za ljubezen tud njega en kos živet.verjamem, da bi tud za mir v dvoje, za žiulenje stran od familije ki ti skače učas mal preveč po glavi, bila pripravljena tud živet v fletu ki ga je kupil on.
pa konc koncev lahko ga tud on ni kupil, pa ga ma.In to je ista fora.še vedno je njegovo.Al bi se tud tle spet določle za tretjo možnost?
floribunda...sej sm povedala kako in kaj.
predpostavljeno je blo, sicer tega nism napisala sm pa mislna da bo nekak jasno, da nimaš druge izbire da si zgradiš gnezdo s svojim partnerjem.Recimo, da doma nebi imela placa.
praviš, kaj pa če se razideta?A otroka bi imela z njim?kaj pa če se razideta?men je to stokrat hujše,ker otrok najbolj nastrada pri ločitvi, kot pa če zgubiš neko premoženje, ki konc koncev tud tvoje ni, ampak useeno, zaradi take države kot je slovenija, dobiš en del.
tole mi ni čist utemeljeno razlog.
in ne ni to finančno odvisen.je pa pač tako, da se učas srečata dva, kjer ma eden več in eden lahko marskej nardi, da se imata lepo.konc koncev če je ljubezen se ne gleda na tist denar.
nevem, jst gledam na take stvari iz čist drugačne perspektive.če nebi imela dost dnarja za nakup bi se seveda strinjala s tem, da on kupi stamovanje da mava kje sama živet in da mava mir in da lahko ustvarjava skupno prihodnost.
lahko tud hodiš na faks, pa če se ne boš znala dobro znajdt, ne boš mela dobre službe.ampak ok, to je že druga tema.
skratka še vedno težko verjamem, da bi se kdo raje odrekel partnerski ljubezni in žiulenju v dvoje, če nebi imel svojih dost velkih financ, partner pa ja,
kaj je narobe s kuhinjo za 1500 eurou?khm...Kvaliteta je ponavad stokrat slabša kot pri kuhinji ki je vredna več denarja.Sicer o raznih rutar/lesnina kuhinjah nebi lih presojala ker je use isti crap, če pa daš mizarju delat se pa prec pozna ta razlika.in sicer kuhinja za 1500 eurou se ti bo že po par letih začela uničevat ker je slabega materiala, kot tista ki ma recimo mal boljši material.
jagoda, sej se da..če je volja..če ni volje, se pa ne da.še vedno sta obe možnosti odprti!nč si ne nasprotujem.
pa jagoda ne gre se za keš pičke kukr si ti to omenla...fora je čist nekje drugje.
enkrat si napisala, da bi vzela tvojega bivšega h sebi.Ja, seveda bi dajal denar zraven, ampak še vedno je tu stanovanje in to in bi bila pripravljena za ljubezen tud njega en kos živet.verjamem, da bi tud za mir v dvoje, za žiulenje stran od familije ki ti skače učas mal preveč po glavi, bila pripravljena tud živet v fletu ki ga je kupil on.
pa konc koncev lahko ga tud on ni kupil, pa ga ma.In to je ista fora.še vedno je njegovo.Al bi se tud tle spet določle za tretjo možnost?
floribunda...sej sm povedala kako in kaj.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kaj pa če fant isto nima denarja kot ti, kako bi se pa potem znajdla? Nekak bi že ratalo, a ne?
A ti boš pa brez izobrazbe in zato ker se kao znajdeš, imela dobro službo? Kako že to veš? Ni težko dobr zaslužit prek študenta, počak mal, da bo treba redno zaposlitev iskat.
Hm, kak vem da bom imela dobro službo? Ker izobrazba kot jo bom imela js, ni tak vsakdanja, ker nas je malo in smo precej zaželjen kader.
Zame je finančna neodvisnost to, da prispevam enakopraven delež v razmerju glede denarja, in to tudi nameravam. Ne pravim, da mora biti to tudi tvoj cilj, ampak moj pač je. Mam preveč slabo vest, če dobim preveč dragega, skozi se počutim dolžna. Pa tudi če ima on precej višji dohodek, js pa "le" štipendijo.
Še mal glede Urše: res bi jo rada enkrat v živo vidla, v upanju da zgleda kej bolš kot na slikah.
A ti boš pa brez izobrazbe in zato ker se kao znajdeš, imela dobro službo? Kako že to veš? Ni težko dobr zaslužit prek študenta, počak mal, da bo treba redno zaposlitev iskat.
Hm, kak vem da bom imela dobro službo? Ker izobrazba kot jo bom imela js, ni tak vsakdanja, ker nas je malo in smo precej zaželjen kader.
Zame je finančna neodvisnost to, da prispevam enakopraven delež v razmerju glede denarja, in to tudi nameravam. Ne pravim, da mora biti to tudi tvoj cilj, ampak moj pač je. Mam preveč slabo vest, če dobim preveč dragega, skozi se počutim dolžna. Pa tudi če ima on precej višji dohodek, js pa "le" štipendijo.
Še mal glede Urše: res bi jo rada enkrat v živo vidla, v upanju da zgleda kej bolš kot na slikah.
-
*purple* - Cosmopsiho
lih tko lohk z doktoratom delaš kot trgouka, kot lahko brez usake šole delaš nevemkolk dobr plačano delo.tle ni nekega pravila.nevem zakaj mi zdej to naprej mečeš in kaj ma to veze s tole tematiko?
jst vem, da bi se znajdla tako ali drugače.In tud če nebi mela financ bi seveda izbrala žiulenje v dvoje, četudi je pač on kupu flet al pa če ma flet.jst ne bom gledala na take zadeve tkole in sama seb preprečvala srečo.zakaj že?obremnjevat se brezveze je neumno.
in seveda si usak želi finančno bit neodvisen, ampak če ne gre, pač ne gre ane.no, itak smo že preveč zajadral s tem, sam useen, men je v tem primeru bolj pomembna moja sreča s partnerjem, mir in use to, kot pa brezvezno jajcanje in nek ponos od katerga ne bom mela ma nobene koristi v žiulenju.
jst vem, da bi se znajdla tako ali drugače.In tud če nebi mela financ bi seveda izbrala žiulenje v dvoje, četudi je pač on kupu flet al pa če ma flet.jst ne bom gledala na take zadeve tkole in sama seb preprečvala srečo.zakaj že?obremnjevat se brezveze je neumno.
in seveda si usak želi finančno bit neodvisen, ampak če ne gre, pač ne gre ane.no, itak smo že preveč zajadral s tem, sam useen, men je v tem primeru bolj pomembna moja sreča s partnerjem, mir in use to, kot pa brezvezno jajcanje in nek ponos od katerga ne bom mela ma nobene koristi v žiulenju.
- floribunda
- Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:lih tko lohk z doktoratom delaš kot trgouka, kot lahko brez usake šole delaš nevemkolk dobr plačano delo.
šur.
- floribunda
- Cosmopsiho
to ni res. ker ti nimaš plastičnih jošk in zakurjene face (upam) in nisi zaradi tvojega tipa zdej neka pop corn zvezdnica. in ne jezikaš naokoli kok maš hudega ferarija in si okitena z vso mogočo zlatnino.
ampak jebiga, urša čepin je pač keš p***a. na eni slikci ma še zlate rokavičke. 1,2,3,4,5,6,7...
ampak jebiga, urša čepin je pač keš p***a. na eni slikci ma še zlate rokavičke. 1,2,3,4,5,6,7...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov