Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:...vemo pa tud kako bi blo pri usaki če bi blo tko
Itak. Vsaka ženska ima sama pri sebi že narejen seznam lepotnih popravkov, ki si jih bo privoščila, ko bo ujela bogatega dedca. In vse si želimo vozit ferrarije.
Očitno se nekaterim res zdi nepredstavljivo, da obstajamo ženske, ki bi nam bilo dejansko nerodno in neprijetno, če bi od svojih fantov prejemale darila v znesku par sto, ali celo par tisoč evrov.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Julija, nisem tega rekla, da je prijetno usaki.
Meni je kupu za darilce za rojstni dan zlato verižco z obeskom, ki ga je stala 200 eurou, pa mam še vedno nek čudn filing, ker je tok dnarja dal zame in za moje darilo.ampak sprejela sem ga kako ne, kaj naj ga nesem nazaj v zlatarno ga vrnt?
Poleg tega pa je razlika med mojim pa med čepinom, ker ma moj od čepina verjetn stokrat manjši premoženje in plačo in useskupej.če bi mi pa fant ki bi mel pod palcem ornk denarja podaril ferarija, pa isto, kaj naj ga nazaj v autohišo peljem?sprejela bi ga in bi bla vesela in enako za use ostale stvari.nebi pa nikol zahtevala česa tazga!
Meni je kupu za darilce za rojstni dan zlato verižco z obeskom, ki ga je stala 200 eurou, pa mam še vedno nek čudn filing, ker je tok dnarja dal zame in za moje darilo.ampak sprejela sem ga kako ne, kaj naj ga nesem nazaj v zlatarno ga vrnt?
Poleg tega pa je razlika med mojim pa med čepinom, ker ma moj od čepina verjetn stokrat manjši premoženje in plačo in useskupej.če bi mi pa fant ki bi mel pod palcem ornk denarja podaril ferarija, pa isto, kaj naj ga nazaj v autohišo peljem?sprejela bi ga in bi bla vesela in enako za use ostale stvari.nebi pa nikol zahtevala česa tazga!
-
jullia_ - Cosmopsiho
Jst bi ga pa lih nazaj v avtohišo peljala. Kaj mi bo tak avto in vsi stroški njegovega vzdrževanja za tistih 100 km na teden?
Ampak vsi tipi, ki imajo z menoj opravka, to vejo, tako da ni nevarnosti, da bi me kdaj rdeč ferrari čakal pred bajto Pa itak ne poznam tako bogatih tipov, kar še dodatno zmanjšuje možnosti
Ampak vsi tipi, ki imajo z menoj opravka, to vejo, tako da ni nevarnosti, da bi me kdaj rdeč ferrari čakal pred bajto Pa itak ne poznam tako bogatih tipov, kar še dodatno zmanjšuje možnosti
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
marakeech napisal/-a:Pa ne zdej tle govort, da vi pa nebi tega naredle, ker se mi nekak dozdeva, da bi pol cosmopolitanovega foruma takoj teklo k fabjanu al pa glumicicu, ce bi si to lahko privoscile. Jst priznam, da bi si dala joske povecat
Jaz, tudi če bi imela denar, si ne bi dala nič popravit. Ok, ne rečem, če bi imela kakšno napako na obrazu, deformacijo... Saj ne, da sem pa zdaj lepotička, ampak sem normalna, nič mi ne fali in mislim, da je treba prvo v glavi malo poštimat potem pa šele razmišlat o čem takem. Ker mi je prav grozna misel na to kaj ljudje delajo iz sebe. Neke grde spačke.
-
*purple* - Cosmopsiho
kaj pa veš, lahko te en dan sam Mirko Tuš uhvati
sicer pa če maš za ferarija maš verjetn tud za benz ane.
Mah, lej, pač sej vemo kakšna je realnost in use.sam glupo mi je, ker se kr ene take stvari nekomu očita, o katerem se ne ve nič in katere stvari so res brez podlage.
sicer pa če maš za ferarija maš verjetn tud za benz ane.
Mah, lej, pač sej vemo kakšna je realnost in use.sam glupo mi je, ker se kr ene take stvari nekomu očita, o katerem se ne ve nič in katere stvari so res brez podlage.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*purple*- če si ti taka, še ne pomen da so vse. Če bi meni fant dal predrago darilo, bi ga kar lepo nazaj nesel, al ga nej pa proda, karkoli že...js ga nebi sprejela.
Za Uršo mi je pa kar mal škoda kaj iz sebe dela. Me pa zanima kak je zgledala pred operacijami.
Za Uršo mi je pa kar mal škoda kaj iz sebe dela. Me pa zanima kak je zgledala pred operacijami.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
*purple* se čist strinjams tabo. Jaz recimo darila že zato ne bi vrnila ker če bi js nekomu neki kupla zato k mi velik pomeni in tut če bi za to zapravila velik denarja pa da pol ta oseba ne bi hotla darila sprejet al pa bi ga celo nazaj nesla zamnejat bi bla zelo užaljena. Ne igrat tiste skromne punčke k če ti nekdo to kupi pol si očitno že res zaslužiš.
Pa nism nobena materialistka pa nič sam tako je moje mnenje.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jochie napisal/-a:uh, jaz bi ga pa zavrnil...če bi mi nekdo šenkal ferrarija, ga bi zavrnil, ker se itak ne bi mogel noter spravit...pa še kdo tukaj tudi!
A dej no . Ti morš pa res v vsaki temi se spravlat na eno in isto osebo. Relax . Pa nism nč tečna, sam se mi pa zdi izredno nesramno.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Bunny. napisal/-a:*purple* se čist strinjams tabo. Jaz recimo darila že zato ne bi vrnila ker če bi js nekomu neki kupla zato k mi velik pomeni in tut če bi za to zapravila velik denarja pa da pol ta oseba ne bi hotla darila sprejet al pa bi ga celo nazaj nesla zamnejat bi bla zelo užaljena. Ne igrat tiste skromne punčke k če ti nekdo to kupi pol si očitno že res zaslužiš.
Moje mnenje pa je, da pri darilih največ šteje namen. In pri najboljši volji ne najdem dobrega namena v tem, da nekomu kupiš darilo, ki mu ni všeč (verjetno človeka poznaš dovolj dobro, da poznaš tudi njegov okus za avtomobile, preden mu greš kupit ferrarija).
Tole je podobno vprašanje, kot tisto o pižami za darilo fantu, samo da je vsota tisočkrat večja.
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
jullia_ napisal/-a:Bunny. napisal/-a:*purple* se čist strinjams tabo. Jaz recimo darila že zato ne bi vrnila ker če bi js nekomu neki kupla zato k mi velik pomeni in tut če bi za to zapravila velik denarja pa da pol ta oseba ne bi hotla darila sprejet al pa bi ga celo nazaj nesla zamnejat bi bla zelo užaljena. Ne igrat tiste skromne punčke k če ti nekdo to kupi pol si očitno že res zaslužiš.
Moje mnenje pa je, da pri darilih največ šteje namen. In pri najboljši volji ne najdem dobrega namena v tem, da nekomu kupiš darilo, ki mu ni všeč (verjetno človeka poznaš dovolj dobro, da poznaš tudi njegov okus za avtomobile, preden mu greš kupit ferrarija).
Tole je podobno vprašanje, kot tisto o pižami za darilo fantu, samo da je vsota tisočkrat večja.
Ja no js osebno ne bi nikomur kupovala darilo za katerega vem da mu ne bi bil ušeč.Sam ljudje smo različni.Men je recimo Ferrari ušeč sam vem da ga nikoli ne bom dobila.Tko da če bi ga dobila mi nihče ne more rečt da mi darilo ni všeč.Ok mogoče je tale Ferrari že mal ekstrem sam kkšna dražja ura al pa kej podobnega za določeno osebo ob določeni priložnosti pa res ni nč takega.Js osebno zelo rada zapravljam denar za darila.Na ceno niti ne gledam toliko.Mi je važno da bo nekomu ušeč pa da bo uporabno.Res pa da največ šteje namen.To se pa strinjam.
-
*purple* - Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:*purple*- če si ti taka, še ne pomen da so vse. Če bi meni fant dal predrago darilo, bi ga kar lepo nazaj nesel, al ga nej pa proda, karkoli že...js ga nebi sprejela.
potem pojdimo pa drugače.
ti imaš pouprečno službo, recimo cerka 800 eurou plače in ne morš dobit boljše službe.Spoznaš fanta, ki ima pod palcem kar zajeten kup premoženja plus zelo veliko plačo.Sta skupaj nekaj let in se želita preselit skupaj, ti maš pa premajhno plačo, da bi ti odobrili kredit.fant se ponudi, da bo on kupil stanovanje, itak se mu skorajda nebi poznalo.Živiš še naprej pri starših, ali daješ raje mesečno najemnino nekomu tretjemu in nimata nič svojega?Se raje delaš nedostopno v smislu, to je predrago, ali se raje prepustiš toku žiulenja, da je pač tako kot je in uživaš s fantom v novem stanovanju,sta sama in načrtujeta družinico?
ali drugače.Fant ma spet več denarja kot ti in recimo opremljata stanovanje.Ti imaš denarja toliko za kuhno za 1500 eurou, on si lahko privošči tvojo sanjsko kuhinjo za 6000 tisoč evrou ki je med drugim tud desetkrat bolj kvalitetna in kot ulita za tvoj flet.kaj boš?
z darili je enako.pač če partner ima, da.men je to nekako logično.Jst tud ne skoparim in ko imam dam .In ne gledam na ceno niti ne gleda on na ceno.zakaj le?darilo je darilo in če je on vreden takega darila mu ga bom kupila če bodo to dopuščale moje finance.in ravno tako bom darilo sprejela.
najgrša stvar, ki jo lahko nardiš je da zavrneš darilo.niti ni važen razlog, ampak sigurno se je nekdo potrudil za tisto darilo in ti ga privošči iz srca.
meddrugim če ima denar za ferarija kupt, se mu verjetno to ne pozna kej dost pri proračunu inj je njemu isto, kot če bi jst kupila fantu smučarsko bundo.
skratka začaran krog in še usako ali usakega ki sem poznala, da je imel partnerja z več denarja, ga je partner njej/njemu tudi privoščil.Konec koncev sta v partnerski zvezi ali celo poročena.Stran se držat se ne bo dalo dolgo, če ne prej se zatakne pri kot sm omenila, stanovanjski opremi.
ni govora tukaj o materializmu, ampak če pogledaš z druge strani je usak po malem materialist.usak si nekaj želi in če se mu želja uresniči, ne verjamem da jo bo zavrnil.
pa ferari je tukej zgolj nek "izmišljen" predmet.Lahko bi se šlo za marsikaj dragega, kar bi bilo tebi ušeč.
al pa recimo nevem, zelo si želim potovati v indonezijo za mesec dni in odkriti vse tamkajšnje lepote.potovanje za dva bi prišlo cerka 4000 eurou (govorim na pamet) in fant bi mi tako darilo poklonil za rojstni dan.nebi šle?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
se strinjam....v določenih primerih, ne pa pri instant porokah tipa urša čepin.
dej prosim vas no, ne bi gledala une posušene slive od njegove riti za noben dnar.
se pa raje vozim s cliotom naokoli.
aja...in ne, nisem ji fouš in niti ne gojim nobene slovenske zavisti.
dej prosim vas no, ne bi gledala une posušene slive od njegove riti za noben dnar.
se pa raje vozim s cliotom naokoli.
aja...in ne, nisem ji fouš in niti ne gojim nobene slovenske zavisti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov