Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 25. Maj. 2008 11:30

^^ na Papriki
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Maj. 2008 11:42

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Maj. 2008 11:43

http://www.youtube.com/watch?v=hLprV_Z_3jQ

Wuuuu..še tole sem našel...njen slavni ferrari...wuuuuu :heul: :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 26. Maj. 2008 9:13

Zdaj imam manj kot eno uro prižgano Papriko ... pravkar že tretjič vrtijo njen komad :eek:
Skrajni čas, da preklopim.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 26. Maj. 2008 9:18

Ni mi vsec :) prevec umetna ...pa prevec se Kumrom druzi :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 26. Maj. 2008 11:48

Ženska res ne zna plesat. Glas je še kr vredu. Čedna pa za moje pojme ni niti malo! Pa preveč šobi ustnice, kar res grdo in ceneno zgleda.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Maj. 2008 16:00

Ijooo, še en "preblisk" iz prejšne Nove, kjer sm dotično malček "secirala" ...

A bi mela lahko bejba še bolj creepy nohte?! :eek:
Ok, nej si jih babnce podalšujejo oz. limajo umetne (kar men sicer res ne zgleda, ampak nekak "prebolim", seveda na drugih, mene moji krajši, a narauni kremplci čist veselijo), ampak dotična ma šele na konc svojih (nism lih ekspert, ampak sm skos misnla, da se limajo čez lastn noht?) naštepane plastik fantastik podalške ...
Huh, najbrž ne rabm govort, kašno maratonsko doužino doseže en njen krempl :? , me je prec asociirala na une čudake iz kšnih freaky facts oddaj (s petkrat zarolanim kremplem).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 26. Maj. 2008 16:03

^^ Ja sej, potem pa ona kuha in nevem kaj vse dela. :) Js sm si enkrat umisla umetne nohte, lani k sm bla plesalka na maturantskem, in res nism nič mogla počet, še oblekla sm se komi.. Nevem alpa sm js tak štor, da sm bla čist nesposobna. :nixweiss: :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Maj. 2008 16:09

U temi o nohtih so me pred cajtom tiste s "podalški" napadle, da se da z njimi počet "use", pa ok, sm rekla, lih plezajo u stenah al pa furajo dh najbrž ne, ampak tole, kar ma ona na seb, je pa res konkretna doužina in kokrkol obrnem, mi ni jasno, kako normalno funkcionira, "odeta" u te nohte :gruebel: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 26. Maj. 2008 16:48

Men je pa ona ful simpatična..mejkapa preveč...joške ma umetne ja-usaj jst tku mislm ker se na daleč vid,pa mislm da je nekje že pisalo o tem kako je spregovorila o tem..sej možn da tut kak nos pa usta..neb vedla :D ..taka k je je kr kul..na papriki k ma uno oddajo k jo učasih ujamem je tut prjazna taka..preprosta deluje.. ;)

Mislm,da je ta kr mau prehuda,da je poročena zarad dnarja pa neke zgodbice..Ne vem zakaj jo tko obsojate..
ena je primerjala s kresalovo,da je tut kao taka da ma rada dnarčk ;)
ne vem no če ona(kresalova) recimo sploh rab nekoga tazga,da jo "sponzorira"..je sama čist dovolj uspešna. Ne rečem,da pa ne obstajajo ljudje,k hlepijo sm za dnarjem..
Ne poznam osebno situacijo..Sam me pa močno razp*čka k nekdo tuk začne pamet solit s predvidevanji,predsodki in ne vem še čim.. :evil:

Slovenska foušija..pa če je to o njej in njenem možu(k bdw po sliki sodeč z nove ne zgleda slabo-niti ne tuk starejši kukr pravte) res al pa ne :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
carka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a carka » 27. Maj. 2008 12:29

Meni je izjemno antipatična.... Njenih voditeljiskih sposobnosti in petja sicer ne bom presojala (nič od tega še nisem videla, ne slišala), vendar sem zadnjič v Novi opazila članek o njej...

Zanima me, kakšnega moškega ima, da spi v spalnici, polnih playbojevih detajlov??? Še posebej sem se nasmejala v delu, kjer piše, da zna kuhati in pospravljati... Mislim, da deklica še to ne ve, kaj je kuhalnica!
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 27. Maj. 2008 13:37

Zdle sm si pogledla spot tule ko ga je gregalina prilepla in lahk sam rečem - katastrofa. :eek: Spot je FUL nekvalitetn, ona se skoz neki šobi (pomoje ma tud ustnce umetne, ne sam joške), besedilo pesmi je itak obupno, oblečena je ful grdo (deluje ceneno), pleše grozn, sploh nima nobenga ritma, pa vse skupi preveč spominja na kako srbsko "divo".

Sicer pa, me zanima s čigavim kešom si je joške kupla. :lach:
Men je ženska res grozna, ful je umetna, pa tisti že skor beli lasje :tot:.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
carka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a carka » 27. Maj. 2008 13:48

Tudi jaz sem si pogledala spot.... totalno odbijajoč! Res je nekvaliteten, njen ples je pa čisto mimo. Sama se tudi ne morem pohvaliti, da dobro plešem, samo če želiš iti in greš v tak posel, kot je ona, pa greš v kakšno plesno šolo.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 27. Maj. 2008 14:55

Aja jst sm pa dans zvedla, da ma ona že kao od prej ful dnarja..da ma fotr dobro stoječo firmo..ferarija naj bi ji on kupu..hopla,kaj pa če je use res :D ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 27. Maj. 2008 16:58

No ti lahko js zagotovim, da ni mela nič od prej ne ferarija ne na "kupe" denarja. Vse financira njen mož, ki je totalno zaljubljen vanjo. In ja brez njega bi bila povprečna blont nastavljačica, zdej ma pa pač tok denarja, da se z njim lahko hvali in je zato prišla v medije. Drugače se pa meni osebno zdi obupna, tako njen videz kot tudi glasba in voditeljske sposobnosti. Aja pa ima tako umetne prsi kot tudi ustnice.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov