Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
marakeech napisal/-a:Men se pa zdi da je ta punca zelo prijazna in taka cist nic zvezdniska. Ceprov ja... mal se je zaj**** s tem solarijem pa plastiko.
enako meni.
tri dni nazaj sem jo srečala v intršparu na viču in ni bla vidt nč posebnega.ubistvu, dokler nism nevede stopila čist zraven nje, sploh nism pogruntala, da je urša čeprou je en cajt med policami hodila pred mano.Isto na blagajni je blo use čist normalno.Nobenga pogleda z višine, nobenga nošenja, nič.
drugač pa oprostite ampak če se sprehodi po čopovi srdi belega šolskega in delovnega dne, mislm da ne bo dost razlike med njo in velikim delom ljubljanskih solarnopudrastih, frajlic.Razlika je le v tem, da ji je (biuši) mož privoščil umetne joške in pa da si ona usake tolk časa privošči inekcije botoksa za ustnice (če si ga).med drugim bi oboje imeli marsikatero dekle, če bi si to lahko privoščilo, tko da jst nebi nje gledala kot črne ovce, ker je vizualno njej podobnih kar ohoho punc, ki hodijo po svetu!
sicer pa Urša kukr sm jst vidla v prostem času sploh ni bla neki namazana, čist casual, za razliko od marsktere ki si za na jutranje kafe naflika na glavo celo tubo pudra in kšnga groznega senčila.
zakaj odmevna ločitev?pač, pranje perila.vračata eden drugemu+marketinška poteza.zakaj marketinška poteza?ker so naše "zvezde" jasno seznanjene s tem, da se s takimi zadevami služi.Pač...
in strinjam se s sesso.jst nevem kaj je to fušija al kaj, da vas moti njeno ali njegovo ali skupno ali kakorkoli, premoženje?pač ji je dal denar, ja fino, če ga ma dost zakaj pa ne?
navsezadnje ma nevemkolk (preverjeno) zakoncev in parou skupne račune, pa tega noben ne ve.nevem če bi se kera lih branla ferarija in nevemkakšnega krasnega prstana od fanta
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
*purple* napisal/-a:marakeech napisal/-a:Men se pa zdi da je ta punca zelo prijazna in taka cist nic zvezdniska. Ceprov ja... mal se je zaj**** s tem solarijem pa plastiko.
enako meni.
tri dni nazaj sem jo srečala v intršparu na viču in ni bla vidt nč posebnega.ubistvu, dokler nism nevede stopila čist zraven nje, sploh nism pogruntala, da je urša čeprou je en cajt med policami hodila pred mano.Isto na blagajni je blo use čist normalno.Nobenga pogleda z višine, nobenga nošenja, nič.
drugač pa oprostite ampak če se sprehodi po čopovi srdi belega šolskega in delovnega dne, mislm da ne bo dost razlike med njo in velikim delom ljubljanskih solarnopudrastih, frajlic.Razlika je le v tem, da ji je (biuši) mož privoščil umetne joške in pa da si ona usake tolk časa privošči inekcije botoksa za ustnice (če si ga).med drugim bi oboje imeli marsikatero dekle, če bi si to lahko privoščilo, tko da jst nebi nje gledala kot črne ovce, ker je vizualno njej podobnih kar ohoho punc, ki hodijo po svetu!
sicer pa Urša kukr sm jst vidla v prostem času sploh ni bla neki namazana, čist casual, za razliko od marsktere ki si za na jutranje kafe naflika na glavo celo tubo pudra in kšnga groznega senčila.
zakaj odmevna ločitev?pač, pranje perila.vračata eden drugemu+marketinška poteza.zakaj marketinška poteza?ker so naše "zvezde" jasno seznanjene s tem, da se s takimi zadevami služi.Pač...
in strinjam se s sesso.jst nevem kaj je to fušija al kaj, da vas moti njeno ali njegovo ali skupno ali kakorkoli, premoženje?pač ji je dal denar, ja fino, če ga ma dost zakaj pa ne?
navsezadnje ma nevemkolk (preverjeno) zakoncev in parou skupne račune, pa tega noben ne ve.nevem če bi se kera lih branla ferarija in nevemkakšnega krasnega prstana od fanta
Definitivno se z obema strinjam!
Slovenija...naša prelepa država,na žalost polna zavisti
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Za njo kot osebo ali pa kako se obnaša v privat življenju, pa kako zdaj rešujeta svoje težave ne morem komentirati in tudi nočem nekako...se me pač ne tiče.
Samo kar se pa tega tiče, da je zvezda na Slo. sceni in da ima neke pevske karakteristike, pa oporekam.
Lahko je zvezda tipa "zvezdnikov", ki so enakovredni tem, ki so nastopali v resničnostnih šovih. Nič niso naredili v življenju, pa se piše o njih in se jih po časopisih vlači.
Kolikor sem dobil neko sliko preko medijev je ona prej delala kot natakarica v njegovem lokalu kasneje jo je oplodil in sta se poročila...lahko sta se tudi poročila in jo je potem oplodil...potem se je ona spomnila, da bi pela in je pač začela peti...in to je to.
Videl sem samo en njen video spot, pa še ta je bil plagiat neke srbske pevke.
Skratka za moj okus se ji posveča preveč pozornosti glede na njen dejanski talent in sposobnost.
Samo kar se pa tega tiče, da je zvezda na Slo. sceni in da ima neke pevske karakteristike, pa oporekam.
Lahko je zvezda tipa "zvezdnikov", ki so enakovredni tem, ki so nastopali v resničnostnih šovih. Nič niso naredili v življenju, pa se piše o njih in se jih po časopisih vlači.
Kolikor sem dobil neko sliko preko medijev je ona prej delala kot natakarica v njegovem lokalu kasneje jo je oplodil in sta se poročila...lahko sta se tudi poročila in jo je potem oplodil...potem se je ona spomnila, da bi pela in je pač začela peti...in to je to.
Videl sem samo en njen video spot, pa še ta je bil plagiat neke srbske pevke.
Skratka za moj okus se ji posveča preveč pozornosti glede na njen dejanski talent in sposobnost.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pa res ne bi o tem, da ona izgleda tako, kot veliko ostalih ljubljanskih punc (al kako je že purple napisala), ker njena podoba je zame ekstremno čudna. In ja, to JE od botoksa in bog ve česa še.. Razen tega, da pač moram ovreč purpline trditve in tega, kar je napisal ryu10kyu, pa tudi mene nič ne zanima.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
kako pa ritni usadki zgledajo pol zdej ne sme na peci sedet da si je ritka ne stopi al kaj..hehe...
a se ze locuje? no sej to je blo tko al tko za prcakovat - oziroma ze ob poroki za v obzir uzet da se bodo 'zvezde' kmal locle...
a se ze locuje? no sej to je blo tko al tko za prcakovat - oziroma ze ob poroki za v obzir uzet da se bodo 'zvezde' kmal locle...
Zivljenje je piskotek!
-
*purple* - Cosmopsiho
shanell napisal/-a:se ne rečem če si je dala popravit usta, nos, ličnice, joške, lipusukcijo... sam da ma pa RITNE VSADKE joooj to pa mi je tak grozno
a dej no
zdej boste usemu verjel, kar se en čpudak ki mu je mal preveč dougcajt spomne al kaj?
Mislm, da je čas da si uršo nekje ogledat v živo in od blizu.Namreč dekle ne more imeti nobenih ritnih usadkou, nabotoksirane riti ali česarkoli, ker ima popolnoma ploščato rit!
Pomoje je čas, da se o čem najprej prepričate preden kvasite neumnosti!
ssarchy...Men se ne zdi da bi se kakorkoli razlikovala.namreč stil, "turbo pjevačic" ki se danes fura, se fura na orto in je usaka tadruga ki jo srečaš na cesti glanc genau urši.S tem, da kot sm rekla, sem Uršo vidla dvakrat u živo v prostem času pa obakrat minimalno namazano, oblečeno čist casual,brez petk in usega.za na oder pa rabi masko, tako kot usak ki je na odru!to je pač tako.
In kot sm rekla.Ja ljubljanske fraljlice si bodo težko privoščile inekcije botoksa za polnejše ustnice in povečavo ali popravek jošk ali kateregakoli drugega dela telesa.Ona si to pač lahko privošči in si naredi.Če bi one imele denar verjamem, da bi blo enako kot na odru pink tv-ja; usaka tadruga z botoksiranimi ustnicami, popravljneim nosom, dvignjenimi vekami, umetnimi joškami.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Purple, sam on je v glavo fuuuuuull čudna. In res ne verjamem, da bi katera od naštetih ljubljanskih frajl hotla bit približno taka. Ne verjamem no. Men se še vedno zdi, da vse, kar je na njej umetno, tudi takoj izgleda umetno. Ker nekateri popravki na ženskah, ki to prakticirajo z nekim okusom in mejo normale, mogoče sploh niso vidni na prvi pogled. Zato pravim, da verjetno tudi tiste ženske, ki jim je njen stil všeč, ne bi rade imele njenega obraza.. Za ostalo pa pač ne dvomim.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
_tejcha napisal/-a:*purple* napisal/-a:marakeech napisal/-a:Men se pa zdi da je ta punca zelo prijazna in taka cist nic zvezdniska. Ceprov ja... mal se je zaj**** s tem solarijem pa plastiko.
enako meni.
Definitivno se z obema strinjam!
Slovenija...naša prelepa država,na žalost polna zavisti
Ne vem kako je pri drugih, ampak jaz ji nimam bit kaj zavistna - zavisten si nekomu, na katerem ti je nekaj všeč ali želiš imeti tisto tudi sam. Tistim, ki vsaj malo zavidam, hkrati tudi privoščim in s tem dobim motivacijo, da se še sama potrudim, da si potem lahko tisto željeno privoščim. In ne, na umetni blondinki se mi pač ne zdi prav nič zavidanja vredno.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Ja se strinjam s purple. Pa ne zdej tle govort, da vi pa nebi tega naredle, ker se mi nekak dozdeva, da bi pol cosmopolitanovega foruma takoj teklo k fabjanu al pa glumicicu, ce bi si to lahko privoscile. Jst priznam, da bi si dala joske povecat
Kar se tice Urse, mi je pa grozno, kaj je mislila med tem ko je vse tiste ure prelezala v solariju. Ker zenska res zgleda starejsa vsaj deset let. Vsaj na fotkah no. Se vedno pa pravim, da se mi zdi eno zelo prijazno bitjece, ki ima pac denar in ga pokaze.
Kar se tice Urse, mi je pa grozno, kaj je mislila med tem ko je vse tiste ure prelezala v solariju. Ker zenska res zgleda starejsa vsaj deset let. Vsaj na fotkah no. Se vedno pa pravim, da se mi zdi eno zelo prijazno bitjece, ki ima pac denar in ga pokaze.
-
*purple* - Cosmopsiho
SSarchy napisal/-a:Purple, sam on je v glavo fuuuuuull čudna. In res ne verjamem, da bi katera od naštetih ljubljanskih frajl hotla bit približno taka. Ne verjamem no. Men se še vedno zdi, da vse, kar je na njej umetno, tudi takoj izgleda umetno. Ker nekateri popravki na ženskah, ki to prakticirajo z nekim okusom in mejo normale, mogoče sploh niso vidni na prvi pogled. Zato pravim, da verjetno tudi tiste ženske, ki jim je njen stil všeč, ne bi rade imele njenega obraza.. Za ostalo pa pač ne dvomim.
ljubljanske frajlice so take, sam da nimajo botoksa v ustnicah in povečanih jošk ker nimajo denarja.
Solariji so polni, zakurjenih bab je tud polno, namazana s celo tubo pudra je usaka tadruga in tko naprej.to mi je še bolj čudno, ker urša ma usaj razlog za tak močan mejkup, one pa nekak ne.
Tamala_mrha...ne sej ni fora v zavisti glede nje same in njenega izgleda, ampak glede denarja.
Ona ma to pa uno, pa to ji je kupu, pa uno, pa keš p***a, pa tralala...
Mislm da je dost o tem napisanga,vemo pa tud kako bi blo pri usaki če bi blo tko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov