Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
PeggySue* napisal/-a:Men je smešen,da v vsakem članku o njiju,objavljajo še,komu je ostal dragoceni Ferrari.Kot,da je to prva skrb v primeru ločitve...
hja njej verjetno je... normaln da se ne bo kr tak odpovedala vsemu razkosju, ter da bi cez noc ostala brez vsega...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
na jetra mi gre to ko skoz pisejo kaj vse je zgubila pozabli so pa povedat to,da pa tud sama prihaja iz premozne familje
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sessa napisal/-a:vsaka punca, ki bo hodila z bogatim moskim, bo kes picka in bo jo samo njegov denar zanimal-to bojo govorili ljudje, ki so primitivni in plehki. Tako bo vedno. Na zalost.
to ni čisto res. ampak če gre, v tem primeru, za primitivne in plehke ženske, bo pa najbrž držalo.
drugače mi je pa žal dečve, ker za svoja leta zgleda naravnost nagravžno. brez vseh popravkov bi bla najverjetneje dosti bolj simpatičnega videza.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Men tud zgleda precej starejša kot je.Ni mi lepa.Je mi pa v intervjujih,ki jih gledam z njo in na Papriki zlo prijazna in preprosta punca.Se mi zdi,da bi res precej bolje zgledala brez vseh teh lepotnih popravkov.Kaj pa so njeni starši,da so premožni?Prvič slišim za to.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Dons je u Story intervju z njo pa med drugim piše to, da je že ful svojih cunj podarila materinskemu domu, pa da bo prstan od Damjanija, ki ga je dobila za poročno darilo prodala pa neki denarja nakazala na sinov račun, neki pa dala u dobrodelne namene.. Pa da sta z Alešem že prej šla k zakonski svetovalki in mu je kao rekla, da z ženo manipulira, pol pa ni hotu več hodit.. Uglavnem perilo se še naprej pere
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Eh, meni se zdi prav smešno in neumno hkrati, kako sta svoje zakonske zdrahe preselila iz zasebnega življenja v javnost in zdaj obešata ločitev na veliki zvon (namerno ali nenamerno, me v bistvu niti ne zanima, a večina takih primerov je načrtovanih bodisi kot marketinška poteza bodisi stoji za vsem skupaj kaj drugega). In mi gre prav na živce, da katerekoli cajtnge odprem, skoraj povsod je naslikana umetna podoba Čepinove, da se kar ustrašiš posolarjenega skurjenega obraza in peroksidnih las. Naj si pri vsem denarju, ki ga premore, nastavi žarnico nad ogledalom, da bo videla nesorazmerje med tenom njene kože in barvo njenih las. Če želi biti kolikor toliko lepa bjonda, naj se odreče solariju. Če pa želi biti porjavela, kot da bi se včeraj vrnila s Sejšelov, pa naj se odreče presvetli barvi las, ker to dvoje nikakor ne gre skupaj in se je ustrašim vsakokrat ko jo vidim.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Solarij je mela doma, tko da je pomojem večkrat zaspala notr, bomo vidl, če bo zdej kej boljš k se je odselila
Glede pranja perila v javnosti je pa tko..eni res zanalašč svoje probleme dajo v medije pač za dodatno reklamo, sam v medije pride slej al prej, tud težave tistih, ki tega nočjo obešat na velik zvon. Pol se pa neki napiše o eni strani, pa je druga stran užaljena, pa svojo zgodbo pove, ker noče, da javnost bere laži, in pol je spet prva stran užaljena, pa spet neki novga pove..noben pa noče odnehat in je to pol začaran krog.
Glede pranja perila v javnosti je pa tko..eni res zanalašč svoje probleme dajo v medije pač za dodatno reklamo, sam v medije pride slej al prej, tud težave tistih, ki tega nočjo obešat na velik zvon. Pol se pa neki napiše o eni strani, pa je druga stran užaljena, pa svojo zgodbo pove, ker noče, da javnost bere laži, in pol je spet prva stran užaljena, pa spet neki novga pove..noben pa noče odnehat in je to pol začaran krog.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Tamala_mrha napisal/-a:Eh, meni se zdi prav smešno in neumno hkrati, kako sta svoje zakonske zdrahe preselila iz zasebnega življenja v javnost in zdaj obešata ločitev na veliki zvon (namerno ali nenamerno, me v bistvu niti ne zanima, a večina takih primerov je načrtovanih bodisi kot marketinška poteza bodisi stoji za vsem skupaj kaj drugega). In mi gre prav na živce, da katerekoli cajtnge odprem, skoraj povsod je naslikana umetna podoba Čepinove, da se kar ustrašiš posolarjenega skurjenega obraza in peroksidnih las. Naj si pri vsem denarju, ki ga premore, nastavi žarnico nad ogledalom, da bo videla nesorazmerje med tenom njene kože in barvo njenih las. Če želi biti kolikor toliko lepa bjonda, naj se odreče solariju. Če pa želi biti porjavela, kot da bi se včeraj vrnila s Sejšelov, pa naj se odreče presvetli barvi las, ker to dvoje nikakor ne gre skupaj in se je ustrašim vsakokrat ko jo vidim.
Meni se zdi, da ji to pranje umazanega perila v javnosti odgovarja, saj se tako vsaj piše o njej.Godi ji medijska pozornost.
O čem pa naj še pišejo o njej, če ne o njeni ločitvi in umazanem perilu v zvezi s tem? Ferarija več nima...o njeni pevski karieri pa ni kaj za veliko pisati, saj v bistvu ne obstaja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov