Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja, se strinjam. Mi se vsem tem klovnom smejejo, ampak oni še vedno kasirajo po par tisoč evrov na večer in se sploh ne sekirajo zaradi pljuvanja po medijih, ker jim to ceno samo še zvišuje.
Če si tak tip človeka, da si pripravljen s tem služit, je to čisto fajn.
Če si tak tip človeka, da si pripravljen s tem služit, je to čisto fajn.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*purple* napisal/-a:ja seveda mu uspeva.Če hoče za polure petja taužnt eurou al kolk, mu uspeva njemu gre zeloo dobro, čeprou mogoče mislte, da ne.usaka reklama, dobra ali slaba je za reklamiranca dobra
Je razlika, med tem kolk on hoče in kolk on dobi. Se mi zdi, da ga je samo besedičenje.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
*purple* napisal/-a:Če hoče za polure petja taužnt eurou al kolk, mu uspeva njemu gre zeloo dobro, čeprou mogoče mislte, da ne.usaka reklama, dobra ali slaba je za reklamiranca dobra
Tole si se pa zmotla. Ne petja, ampak dretja! Se opravicujem za OT, ampak nisem mogla zdrzat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
FemmeFatal napisal/-a:*purple* napisal/-a:Če hoče za polure petja taužnt eurou al kolk, mu uspeva njemu gre zeloo dobro, čeprou mogoče mislte, da ne.usaka reklama, dobra ali slaba je za reklamiranca dobra
Tole si se pa zmotla. Ne petja, ampak dretja! Se opravicujem za OT, ampak nisem mogla zdrzat.
ja se opravičujem ja, pomota
renatka, brezskrbi da on dobi zlo velik, tolk da si mi sploh predstavljamo ne.
Našpa scena je pač bolj naklonjena pevskim katastrofam, kot pa zares dobrim pevcem.vedno je bla in zgleda, da vedno bo.
Tko kot je julija rekla, tle se ga pljuva, njemu se pa cena viša.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Točn tko. *purple* se čist strinjam s tabo.
Folk pride na njegov koncert zato da se mu smeje, sam s tem ko ga greš gledat plačaš karto in hopsi njemu denar v žep:)
Pa sej ste vidl tut na preverjeno al kje je že blo kako se fant reklamira
Pameten dečko za svoja leta
Tale Urša se bo pa pomojem tut znajdla, čeprou mislm da bo ona tut zdj mela "gospodarsko krizo" k je navajena takega razkošja, zdj ga bo pa mal manj
Folk pride na njegov koncert zato da se mu smeje, sam s tem ko ga greš gledat plačaš karto in hopsi njemu denar v žep:)
Pa sej ste vidl tut na preverjeno al kje je že blo kako se fant reklamira
Pameten dečko za svoja leta
Tale Urša se bo pa pomojem tut znajdla, čeprou mislm da bo ona tut zdj mela "gospodarsko krizo" k je navajena takega razkošja, zdj ga bo pa mal manj
Live your life like you want
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Jaz mislim, da ta Čepin v resnici sploh ni tako bogat, za kakršnega ga je v javnosti Urša predstavljala in da si je tipo malo preračunal, da bo bankrot, če ostane s to žensko in ji še naprej fura ta stil življenja.Ok, kupil ji je ferarija in opremil sanjsko hišo, samo za to se je verjetno ornk zapufal.Po moje ni rang kakšnega Hrvatiča, drugače bi se že prej kaj slišalo zanj.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
*purple* napisal/-a:koncentrirala bo še naprej, ker itak, folk ne bo pršu nje poslušat, ampak bo pršu gledat to "čudo".
Pomojem bo koncertirala
Jst ne vem komu bi verjela, ker se mi zdi tole ena napihnjena medijska zgodba. Sploh pa, ker jo je objavil pozareport jo mormo vzet mal z rezervo oz. bistvo je mogoče že resnično (to, da gresta narazen) vse ostalo pa velik nakladanja in medijske pozornosti.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*purple* napisal/-a:koncentrirala bo še naprej, ker itak, folk ne bo pršu nje poslušat, ampak bo pršu gledat to "čudo".
Še nikoli ni in nikoli ne bo. Žal.
Bo pa vrjetno še kdaj zapela na kakšni prireditvi in izborih smetane. Kot do sedaj.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Ijaaak ta ženska pa je meni nagravžnaaaa...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov