Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Če se je že takoj poročila zaradi denarja, pol nej bi tut ostala pr temu.... Je pa že takoj čudno, da je Čepin se takoj v njo zagledal pa sta se poročila...ona je bla ena navadna kelnarca in ne vem kaj vse.... itq ni sploh čudno da sta šla narazen.
Pač on ma dnar, kot vidmo pa Urške pa Mateje obstajajo k so ene navadne kešpičke.... tale Mateja je tut 100% samo dnar zavohala.
Pač on ma dnar, kot vidmo pa Urške pa Mateje obstajajo k so ene navadne kešpičke.... tale Mateja je tut 100% samo dnar zavohala.
Live your life like you want
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
densy napisal/-a:itak bo prek otroka od njega keš vlekla.
sej to dela dons pa res čist usak priznam, jst nebi ker sem človek ki takoj dobi slabo vest če nekdoga takole zajebava, ampak če bi se mi tip skurbal in če bi bil nasilen oziroma kej podobnega, takrat bi mu pa še tazadnji zobotrebc pobrala če bi mu lahko!Pač, milo za žajfo a ne.
drugač mi je pa tko no mal čudna logika, da se kr usakega ki je z nekom ki je bogatejši, obtoži, da je z njim zaradi denarja.mogoče pa ni!vemo, pa ne.sicer pa če bi men tip ponujal ferarija, ajde miško, če maš dnar pa če ti ni odveč, ni panike in verjamem, da je tako pousod.
se mi je pa pri Urši že nekej časa nazaj čudno zdelo, ker je iz napovednika videospotou umaknila priimek, tako da je bila samo Urša, brez Čepin.No, pa mamo razlog.
Jima pa privoščim srečo, tako ali drugače.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Haha, na živce mu je šlo, ker se je preveč hvalila z denarjem in avtomobili. LOL
Drugače je pa pomojem punci ful bed in sram, ker se je prej tolk vn metala pa razkazovala bogastvo, zdaj je pa zopet na nulici, z otrokom.
Zdej pa ne bo nič več Chanel majčk in Pradinih vrečkic v njenih rokah, po Novi in podobnih revijah.
Drugače je pa pomojem punci ful bed in sram, ker se je prej tolk vn metala pa razkazovala bogastvo, zdaj je pa zopet na nulici, z otrokom.
Zdej pa ne bo nič več Chanel majčk in Pradinih vrečkic v njenih rokah, po Novi in podobnih revijah.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
mulatto_f napisal/-a:sam bo pa zdj zanimivo videt, kok dolg bo še na sceni, prej je blo lahko, ko je on financiro, pa ja ni mela nobenih dohodkov od muzike, kdo ji bo pa zdj vse videospote pa muzike financiro?
Japs, lahko se je it "zvezdnika", če ti nekdo vse pokriva.
Punca ne zna pet, mislim, da nam je to vsem jasno, njej pa tudi.Lepa tudi ni pretirano.Če se ima rada, bi ji jaz svetovala, da se prime knjig in konča kakšno šolo (ne vem, katero izibrazbo ima).Ker v šovbiznisu nima glih šans.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst pa mislm, da ji ne bo hudga.izpostaula se je in sigurno bo dobivala kšne ponudbe.Pri nas je itak tko, da usakemu rata in če bo sam želel, se bo obdržal na sceni.Bo pač še kšno oddajo kje vodila, se sklekla za plejboj, nardila kšn škandal, služila z intervjuji....Sploh ni dvoma, da ji ne bo šlo.če uspeva Damjanu murku, bo pa tud njej.
mogoče bo zanekrat imela manj, ker pač nima več njega v ozadju, ampak useeno, dvomim, da se bo vrnila na stare tire.Če ne druzga bo preživnina za otroka, ki bo itak pri njej, tolk večja, ker ma on večje dohodke.
v sloveniji sploh ni problema, če se enkrat izpostaviš javnosti.služil boš, tako ali drugače.
sicer je pa tkole, pri nas.Bolj kot je zvezda čudna folku, bolj je znana in željena pri naročnikih.Poglejmo Damjana murka recimo al pa kšnega podobnega kerlca....pet ne znajo, stasa nimajo, ampak jim laufa čist gladko.koncentrirala bo še naprej, ker itak, folk ne bo pršu nje poslušat, ampak bo pršu gledat to "čudo".reklama je pa zanjo, že na temle forumu, precej dobra, četudi je negativna.
mogoče bo zanekrat imela manj, ker pač nima več njega v ozadju, ampak useeno, dvomim, da se bo vrnila na stare tire.Če ne druzga bo preživnina za otroka, ki bo itak pri njej, tolk večja, ker ma on večje dohodke.
v sloveniji sploh ni problema, če se enkrat izpostaviš javnosti.služil boš, tako ali drugače.
sicer je pa tkole, pri nas.Bolj kot je zvezda čudna folku, bolj je znana in željena pri naročnikih.Poglejmo Damjana murka recimo al pa kšnega podobnega kerlca....pet ne znajo, stasa nimajo, ampak jim laufa čist gladko.koncentrirala bo še naprej, ker itak, folk ne bo pršu nje poslušat, ampak bo pršu gledat to "čudo".reklama je pa zanjo, že na temle forumu, precej dobra, četudi je negativna.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 05. Jan. 2009 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov