Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Učer sem na prvi tv ujela izbor za Miss Hawaiian Tropic , glih takrat ko je ˝pela˝ Urša.
Omg; pela je un komad k reče notr: si mogoče gej. In itak je pela na playback; in tam kjer reče g-g-g-geeeej ahahaha...je blo res smešn za vidt ker je playback pa se je mogla kr neki smejat( ).
Ah ja oblečena pa tud tko da...odklop .
Omg; pela je un komad k reče notr: si mogoče gej. In itak je pela na playback; in tam kjer reče g-g-g-geeeej ahahaha...je blo res smešn za vidt ker je playback pa se je mogla kr neki smejat( ).
Ah ja oblečena pa tud tko da...odklop .
-
Eclat - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
še zdaj mi ni jasno, kako to, da je ni sram?? ma tak pa res ne morš hodit po svetu, še moja mama mlajša zgleda, kot pa ona!
a je to res, da ima sina?
mislim halooo, jaz bi se take mame bala!
morm pa priznat, da imam res srečo saj še nobene njene pesmi nism slišala v celoti ( mogoče sam kaki verz al pa dva)
drugač pa, če je zdaj ta ženska srečna s tolikimi operacijami pa naj bo, sam naj nas ne posiljuje v javnosti s svojim videzem al pa z njenimi tako imenovanimi avtorskimi pesmimi
a je to res, da ima sina?
mislim halooo, jaz bi se take mame bala!
morm pa priznat, da imam res srečo saj še nobene njene pesmi nism slišala v celoti ( mogoče sam kaki verz al pa dva)
drugač pa, če je zdaj ta ženska srečna s tolikimi operacijami pa naj bo, sam naj nas ne posiljuje v javnosti s svojim videzem al pa z njenimi tako imenovanimi avtorskimi pesmimi
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Poznam enga tipa, ki mu je pa Urša Čepin ful huda in ušeč. Tko da ja tuki se vid kok so okusi različni. Pa reku je še, da more bit zihr še bolj luštna brez usega make up-pa. Hmm.
Ok ne bom več kritizirila, ker sem bla obtožena foušije. Ampak ne vem no. Brez problema rečem, da mi je Katarina Čas lepa pa huda, pa še za marsikatero drugo bejbo.
Ne vem zakaj bi to da kritiziram Uršo pomenil, da sem ji fouš . In ne hudiča res ji nism, kako nj to nekomu dopovem. Če bi ji bla fouš bi rekla da sm ji haha.
Ok ne bom več kritizirila, ker sem bla obtožena foušije. Ampak ne vem no. Brez problema rečem, da mi je Katarina Čas lepa pa huda, pa še za marsikatero drugo bejbo.
Ne vem zakaj bi to da kritiziram Uršo pomenil, da sem ji fouš . In ne hudiča res ji nism, kako nj to nekomu dopovem. Če bi ji bla fouš bi rekla da sm ji haha.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov