Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
softTouch napisal/-a:men se zdi skoz bl podobna Donatelli Versace
najbolj zalostn je pa to, da mas ubistvu prav. sam naj dodam, da je donatella letnik 1955, ursa pa 1985. torej sta 30 let narazen. še slikci za ponazoritev:
če sm mal žleht
donatella l. 1955:
ursa l.1985
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:jaz sem pa malo prej jedel...ogled teh slik ni dober za prebavo...
Tok mi je čudna v obraz.., kot da ni iz tega planeta..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če bo tako nadaljevala z operacijami, ni daleč dan, ko bo Donatellina druga verzija. Čeprav ji je že zdaj srhljivo podobna. Sam kar je najbolj žalostno, je to, da je Urša stara 23 ali koliko ste napisali, Donatella pa... precej več, hm. Tale Čepinova je hitro začela z razgradnjo svojega mladega telesa.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
S tole sliko ste mi pa polepšali dan. Ženska si je dejansko nataknila zlate rokavičke (1,2,3,4,5,6,7,... ).
Če bi obstajala vsaj minimalna možnost, da je cel njen lik parodija na sodobne "zvezde" in da se za to groteskno fasado skriva nekdo, ki se na tak način norčuje iz medijske scene v Sloveniji, bi postala njena največja fenica.
Če bi obstajala vsaj minimalna možnost, da je cel njen lik parodija na sodobne "zvezde" in da se za to groteskno fasado skriva nekdo, ki se na tak način norčuje iz medijske scene v Sloveniji, bi postala njena največja fenica.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Haha ziher se oglašate sami cvetovi slovenske lepote...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če ne drugega, smo vsaj naravni cvetovi. Mislim, da zato, če sodimo o njenem umetnem videzu, na katerem ni - roko na srce, res nič lepega, še nismo vase zaverovani oz. narcisoidni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov