Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Okt. 2008 19:46

Aloha napisal/-a:Komi čakam ... bom saj enkrat u Novo pršla :D , jeeeei!

saj vem, da se hecaš...ampak raje dvakrat pomisli kaj si želiš...ali si res želiš pojaviti se v Novi? Kdor si želi tam pojaviti ima velike probleme s samopodobo in pretirano željo po biti viden in opažen kjerkoli že pač :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Okt. 2008 19:46

Aloha napisal/-a:Komi čakam ... bom saj enkrat u Novo pršla :D , jeeeei!

saj vem, da se hecaš...ampak raje dvakrat pomisli kaj si želiš...ali si res želiš pojaviti se v Novi? Kdor si želi tam pojaviti ima velike probleme s samopodobo in pretirano željo po biti viden in opažen kjerkoli že pač :wink:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 28. Okt. 2008 18:54

Najbolj zmotilo me je to, da očitno misliš, da smo punce na forumu neumne? Pa kaj misliš kdo ti bo nasedo na foro, da me lahko kdo toži, še 100x ti napišem da je Urša Čepin neumna, prizadeta, grda, antipatična, primitivna, brez glasa, sam če me nebi za brezvezno nabijanje postov kaznovali, svoje mnenje bom pa v svoji demokratični republiki Sloveniji že lahko menda povedla, sj ga nikomur ne vsiljujem, drugače pa pazi malo, kako se pogovarjaš in izražaš, ker sem tudi jaz tvoje besede

danielat napisal/-a: In še enkrat vas opozarjam: Ne si misliti, da pod izmišljenimi imeni lahko brez skrbi pljuvate po forumih. Vašo identiteto se da odkriti.

vzela kot resno grožnjo in se sedaj resno odločam, da bi te tožila zaradi uporabe grožnje nad mano, o tem kok se ne boš ukvarjala z nami bi se pridružila, Alohi, ko si par strani nazaj povedala kako si prebrala vseh 40 strani in o tvojem lepem obnašanju in izražanju, ki je na takem nivoju, da bi se lahko cela Slovenija učila od tebe pa bi povedala samo naslednje

danielat napisal/-a: NAJVEČJA SRAMOTA V SLOVENIJI, DA BI JIH BILO POTREBNO IZGNATI IZ DRŽAVE ALI PA PREVZGOJITI, ČE JIH ŽE STARŠI NISO MOGLI.

in pa

danielat napisal/-a: Meni je vseeno, kaj počnete, a bolj pametno bi bilo, če bi svojo gnilo dušo očistili in začeli početi stvari, ki vas veselijo in čas je, da pustite pri miru ljudi, ki nimajo nobenega vpliva na vaše življenje, ker se bo na koncu res zgodilo, da boste sami padli v jamo, ki jo kopljete drugim.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 29. Okt. 2008 11:31

ajooooj, jst še do nedavnega sploh nisem vedla za tole uršo, tle pa je 40 strani na to temo .... pa koga briga sploh :D in nehite se kregat in neki grozit en drugemu, ker je to že bolno.
:roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Okt. 2008 11:38

Jaz sem preko tele teme izvedel kdo sploh je ona...sem potem malo pobrskal in se pozanimal, če ima 40 strani na cosmo forumu pol pa že mora biti zvezda verjetno :lach: ...parkrat sem jo še zasledil na čarli tv ali pika tv...saj zmeraj, ko brskam po kanalih in grem mimo teh dveh se ona ali pa Domen Kumer rola :D
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 29. Okt. 2008 17:26

ja, sej jst sm tud tle zvedla, kdo je. ni mi nič posebnega, kot voditeljica mi deluje prijazna in nevzvišena :)
njena glasba pa ... no comment. pač ni moj stil.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 30. Okt. 2008 12:00

sej ne da bi se pol usi lah med sabo tozil k dajemo mnenja in pripombe na forum...kaksna bedna izjava...
a ne mors samo lepo mnenja povedat ne pa da jo en spljuva odziv je 'tozila te bom...'

anyway...js sm mal slikce pregledvala..zenska je res PLASTICNA oz se tako dela in obnasa, ce jo mozek prenasa pa tut lepo :wink:
Zivljenje je piskotek!
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a _pOLLy_ » 03. Nov. 2008 21:47

Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 03. Nov. 2008 23:59

simpatična je, prou res...ni veliko tako dobrih punc, ki so tako prijazne in simpatične :)
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 04. Nov. 2008 0:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Nov. 2008 0:04

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: far away

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 04. Nov. 2008 15:58

Tožit?Kdo, koga??Lepo vas prosim.... :) Na smeh mi gre :) Tudi jaz(in ne 1.) izražam svoje svobodno, demokratično mnenje: Namaskirana, antipatična, (meni) grda ženska, ki misli, da je s silikonskimi joški ful priljubljena, da ve vodit, v resnici nima pojma, dela tak kot ji s prsti tleskajo.Seveda, drugače ne bi blo ne joškov, ne vile, ne ferarija, ne njenih hitov, ki so itak sami plagiati.Vsaj nekaj novega bi si lahko zmislila, če je že mislila bit popularna. Sicer pa: Norca se ji lahko v faco naredim in še enkrat:nisem ji fauš, ker ji nimam bit za kaj :) Aja pa s temi trepalnicami je kot tranvestit.S kako Marleno bi fajn fkup pasale :) Stil oblačenja pa ma kurbinsko-kičasto grd.Tako, da ne s takimi kdo koga toži, pa o nekih umazanih dušah, ker smo v free državi kolikor vem in mam pravico do svojega mnenja. In ne, to ni žaljenje; to je moje mnenje.In mnenje marsikoga, ki ga poznam.
e_m_i
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a e_m_i » 09. Nov. 2008 19:12

sem imela opravka z njo, zelo zelo prijazna.
Izgled mi je pa :runterdrueck: Bbuuuuuuuu
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 23. Nov. 2008 17:34

Kje je še kakšen njen video intervju, se prou sprostim ko jo gledam :lol:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 25. Nov. 2008 9:29

Sem že mislila, da je kakšno novo gradivo tukaj.. :D
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Babangida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Babangida » 28. Nov. 2008 19:04

Men osebno je zelo nesimpatična. Lepo je videti urejeno in namazano žensko, toda ona prestopi vse meje okusa. Pač imela je srečo, da je ujela bogatega moža, kar se večini punc ne posreči.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov