Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz sem danes slučajno nekaj preklapljala in naletela na njen komad na Papriki. Nič posebnega, brezvezen komad, malo vleče na kakšne srbske pevačice.
Zgleda mi tudi grozno, kar se tiče privat življenja, me pa ne briga.
Samo to: nehajte nakladat o "starčku, s katerim se je poročila zaradi denarja". Tip je menda 14 let starejši od nje. So tipi pri 34-ih starčki? In 14 let razlike res ni nekaj groznega, če je bejba polnoletna.
Zgleda mi tudi grozno, kar se tiče privat življenja, me pa ne briga.
Samo to: nehajte nakladat o "starčku, s katerim se je poročila zaradi denarja". Tip je menda 14 let starejši od nje. So tipi pri 34-ih starčki? In 14 let razlike res ni nekaj groznega, če je bejba polnoletna.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ko je kakšna v temi Čustva govorila o tem, da je zaljubljena v 10, 15 ali več let starejšega, je bila večina komentarjev v smeri "ljubezen ne pozna meja"
Očitno bi bilo treba dodati "razen če je tip bogat". Potem si koristolovka, ki omreži starca, da bi se čimprej stegnil in bi lahko dedovala.
Očitno bi bilo treba dodati "razen če je tip bogat". Potem si koristolovka, ki omreži starca, da bi se čimprej stegnil in bi lahko dedovala.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
Aloha napisal/-a:Dve olivi, tega pod slikco nism vidla, prznam.
Drgač pa, nekak ni lih redkost poroka iz ljubezni, bogastvo se tut ne meri (za usakega) u številu in znamkah automobilou, to, da nekdo dela na Papriki (glede na to, kaj use se da tm videt in kdo use se okliče za voditelja, novinarja, pevca) in posname nek tretjerazredni spot (kjer je potreben samo keš, peuske sposobnosti so itak postranskega pomena), se pa men še vedno ne zdi zavidanja vredno. Pa verjamem, da nism edina .
meni tudi ne, vendar pravim, da bi nekomu vendar lahko
bogatstvo je pa se marsikdo marsikomu zavidal in to taksne vrste kot ga ima ona, a ne
ni vse crno al pa belo
js sem pa tut sam vprasala, ker je njen hejt rdeca nit skozi celo temo
eh
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Njen hejt? To je govora o sovraštvu al sm js spet čist "vn iz scene"?
Drgač pa, smola, nekak nas s svojimi dosežki ni uspela prepričat, zato tak hejt seka vn iz postou (upam, da sm prou umestila "termin").
Drgač pa, smola, nekak nas s svojimi dosežki ni uspela prepričat, zato tak hejt seka vn iz postou (upam, da sm prou umestila "termin").
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
kr.ena napisal/-a:Ko je kakšna v temi Čustva govorila o tem, da je zaljubljena v 10, 15 ali več let starejšega, je bila večina komentarjev v smeri "ljubezen ne pozna meja"
Govorila sem o temi BB, kjer je bila tista blondinka označena za staro mamo, ki se nima več kaj po televiziji za kazat s svojimi gubami
Sicer se pa s tabo strinjam, ne samo glede let, ampak nasploh mislim, da je treba vsaki zvezi dati "benefit of the doubt". Kar se mene tiče, sta tudi gospodična Kresal in njen Miro lahko skupaj iz čiste ljubezni. Če ji pa še stanovanje kupi in partnerstvo v firmi zrihta, pa še toliko bolje. Kdo pa ne bi svoji ljubezni pomagal na poklicni poti?
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
Aloha napisal/-a:Njen hejt? To je govora o sovraštvu al sm js spet čist "vn iz scene"?
cist dobr ti gre, samostalnik hejt in glagol hejtati
eh
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Sem ju nekaj časa videvala skoraj vsak dan. Moža in Uršo. V resnici se mi zdi punca zelo nesrečna. Pokurjena od solarija in vedno slabe volje,jaz je še nisem videla nasmejane. Mož je mali z trebuščkom,lahko da je v redu človek ampak realno pač ni lep.Njena postava je pa čudna,ful suhe noge,zgoraj pa kot napumpana,jst sm že mislila da je noseča.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
^^Ja sej baje da je v petem mesecu. Saj mislm, da sm si prov zapomnla.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Jst pa pri njenem videospotu ne vidim drugega kot njeni dve ogromni nosnici Mislim, kak slab vidospot, da kr ni res. A je ni mogu snemat drugač, kot samo od spodaj gor, da ji zdej skor v možgane vidimo, ko ma take široke nosnice. Groza res.
Drugače pa o njej nimam posebnega mnenja. Meni deluje vedno taka full prijazna, če ne celo preveč. Ne vem pa, če je taka tudi drugač v "normalnem" življenju.
Drugače pa o njej nimam posebnega mnenja. Meni deluje vedno taka full prijazna, če ne celo preveč. Ne vem pa, če je taka tudi drugač v "normalnem" življenju.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
mily napisal/-a:Jst pa pri njenem videospotu ne vidim drugega kot njeni dve ogromni nosnici Mislim, kak slab vidospot, da kr ni res. A je ni mogu snemat drugač, kot samo od spodaj gor, da ji zdej skor v možgane vidimo, ko ma take široke nosnice. Groza res.
Kje pa si lahko ta njen videostop pogledam, ker me prav zanima njen komad (ki je najbrž itak postranskega pomena) in njo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov