Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
ŽuŽa napisal/-a:Aloha napisal/-a:So pa stvari, k se jih ne da kupt. In tle bejbi konkretno škriple.
Izjava tedna .
Yepyep
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Danes je blo smešno, ko pokliče v oddajo ena tamala in praša Uršo "a so to tvoji joški al so umetni?" .
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^in odgovor je biu?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
zabrusila ji je "MOJI SO, KAKŠNI UMETNI?!"
Kaj vse se da pripravit tamale, da nardijo
Kaj vse se da pripravit tamale, da nardijo
- danielat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2008
jemina napisal/-a:Zakaj pa bi mogl nas komentirat. Sj se mi ne sramotimo naokrog
Največja sramota za Slovenijo in svet je tisti, ki ima o drugih veliko za povedati.
A ti je Urša napoti? Ti je kaj storila? Če ti ni, se vprašaj, kaj je narobe s tabo, da jo kritiziraš.
Ups, saj res, punca ful dobro izgleda in je zato zafrustriranim babnicam trn v peti.
- danielat
- Sramežljivka
jemina napisal/-a:Zakaj pa bi mogl nas komentirat. Sj se mi ne sramotimo naokrog
Največja sramota za Slovenijo in svet je tisti, ki ima o drugih veliko za povedati.
A ti je Urša napoti? Ti je kaj storila? Če ti ni, se vprašaj, kaj je narobe s tabo, da jo kritiziraš.
Ups, saj res, punca ful dobro izgleda in je zato zafrustriranim babnicam trn v peti.
- danielat
- Sramežljivka
Največja sramota za Slovenijo in svet je tisti, ki ima o drugih veliko za povedati. Meni žaljivke nič ne povedo o človeku, katerega se šinfa, veliko pa mi pove o človeku, ki šinfa neznane ljudi. To samo kaže na to, da ta oseba nima absolutno nobenega bontona.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]