Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
evva napisal/-a:heheh, ja itak z ekstremi se je najlažje tolažit, mislm, da je med temi fotkami zgoraj in JK oz Uršo velika razlika. To tud sama veš , sploh pa so tele na slikah vsaj za 20 let starejše od obeh omenjenih, tko da je ta primerjava čist brezvezna. tko kot sem rekla, vsak ve zase a ne in to je to.
a ti še zmeri ne razumeš?
in nem, jst ne vidm bistvene razlike med botoksirano Donatelo in Karleušo obdve sta se nardile grozne!
se strinjam pa s astro...Jk, ma stokrat boljši glas kot mariskatera slovenska pevka in ostale srbske pevke tudi.
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
Midve sva ble skupi na tekmovanju, kjer je bla zelo prijazna, tud pokazala nam je slikce svojega sina in čeprav ima na kupe denarja oz. ima te kupe denarja njen mož, ni povsem nič vzvišena. Moram pa priznati, da mi vizualno ni niti malo všeč, ampak dobro vsak ima svoj stil, ki je nekomu všeč nekomu pač ne.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sessa napisal/-a:no ja...sej tako totaaaaalno za na luno pa spet ni
Pfff, če ne za na Luno, pa sigurn za Mars ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Njene pesmi so mi totalno mimo. Kao hoce bit neki kao te srbske pevacice ma dobr je... dalec je od tega...
sem jo pa zadnjic videla v zivo, bla je brez make-upa, dobro oblecena...in lusna..se pa strinjam, da je vec ali manj zelo grdo nasminkana
sem jo pa zadnjic videla v zivo, bla je brez make-upa, dobro oblecena...in lusna..se pa strinjam, da je vec ali manj zelo grdo nasminkana
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
rEbEcCa napisal/-a:Midve sva ble skupi na tekmovanju, kjer je bla zelo prijazna, tud pokazala nam je slikce svojega sina in čeprav ima na kupe denarja oz. ima te kupe denarja njen mož, ni povsem nič vzvišena. Moram pa priznati, da mi vizualno ni niti malo všeč, ampak dobro vsak ima svoj stil, ki je nekomu všeč nekomu pač ne.
jst sm jo tud zanč vidla na kavici nasprot moževga podjetja, oziroma tm na parkplacu je bla, pa je bla čist kul.Oblečena čist casual, nenamazana....Obnašala se je pa tud čist normalno in nč kej preveč opazno.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
hvala bogu. da bi še po ulicah strašila s svojo 'medijsko podobo', bi blo pa že mal obsceno
- covergirl87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: MB
zgelda kot neka drag queen, pa še plesat, peti niti na odru se ne zna premikati.talent-free pač!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov