Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Sep. 2008 14:06

evva napisal/-a:ve pa zihr na vsaki sliki supr izpadete, p lease :roll: .... Karleušo sem vidla v živo od blizu, huda je čist! vsak ma svoje mnenje ane, v živo je čis drgač k na fotki, sam tok.

ampak ce bi se z vsemi našimi fotkami nekdo tolko ukvarjal, jih 6 ur pedenal v PSju in če bi mele vse naštudirane vse 'ta boljše strani' in druge mične kote bi ziher lepše zgledale.
sej če bi ble to neke fotke, ki so jih paparaci nardili ko je una glih nenamazana v štacuno šla, bi bla js še tiho. mimogrede....takih fotk sploh videt nocem ker je se tko, ko je cela napedenana grozna. cist neporporcionalna.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 15. Sep. 2008 16:11

*purple* napisal/-a: evo jelene ko je mela 16 let baje:
KLIK.

Eeem, men zgleda kvečjemu 36 :o :|..
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Sep. 2008 20:25

Dejstvo je, da ni ne ena ne druga noben biser. Obe sta grozni in grem stavt, da bi bli brez kakršnih koli posegov čist fletni, zdj bosta pa kmal taki kokr je Majkl Đekson. Groza od groze pač.

Sicer je pa tuki tema od Urše in ne od Jelene, tko da komentirejmo Uršo :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 15. Sep. 2008 22:48

by the way purple... js nism rekla, da je Urša grda, rekla sem, da JK dobr zgleda kljub številnim operacijam za razliko od urše, ki mi pač ni všeč. Nism pa rekla, da je grda, kr NI in ne polagi mi besed v usta.. Tud uršo sm že vidla v živo, na daleč je bomba, od blizu mi pa pač ni všeč, za razliko od Jelene k je tud od blizu bomba. Pa če smo že pr tem k je ena omenla kok bi morale vse te ženske z estrade po vsem retuširanju, šminkanju and so on zgledat super, to niti zdaleč ni res, veliko jih v živo zgleda dosti boljše kot na slikah. Ful je lahko kritizirat druge, pred svojim pragom pa zlo težko spucat... če smo že pr tem, se oglašajo tle vrjetn tud tiste k so objavljale svoje fotke pod rubriko "naše slike"... verjetn bi tud pod vašo sliko meu marskido kej za pokomentirat :roll: :twisted: . Sej tiste k ste luštne ste pa itak tih pr takih debatah, kr ste dost samozavestne in ne rabte za zdravljenje kompleksov ku.cat drugih :roll: :twisted: . Ok, mal za šalo, mal za res, v glavnem vsak ma pravico do svojga mnenja, tud ve ga mate, je pa velka razlika med mnenjem in pljuvanjem nekoga, sam najbl smešn je pa to, da kritizirajo druge ženske vedno tiste "taluštne" punce . :twisted:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Sep. 2008 22:58

uuuuu kakšen napad :D

Ti si napisala da je razlika med JK in Uršo v tem da je od JK komad hud, od Urše pa ne in da JK dobro zgleda navkljub operacijam, kar je verjetno pomenilo da bolj kot urša.

In dekle,razumi že enkrat da nobena ni zafrustrirana in ji nič ne manjka, če misli da je ženska kot je jelena bgrozna, ker je res grozna.Če bi bila naravna, vsaj jst osebno nebi nč kritizirala, tko se je pa sama sebe hotla polepšat pa ji je ratal ravno nasprotno.In valda bom povedala svoje mnenje, pa to ne pomeni da na njej cenim kakršnekoli svoje rane.jst komot lahko povem, če je ženska huda je ženska huda, ni panike.Povedala bom pa če mi tud ne bo všeč oziroma če mi bo grozna od lepotnih operacij na stil JK, majkla đeksona, Cher in podobnih zmazkov lepotnih operacij.men je pač to bolano in oseba, ki bo vsa umetna mi ne bo všeč pa niti slučajno.Ok lepotni popravki, joške, zobi, podaljški, ampak vse??!
in ja če te nekdo zretušira za nek plakat oziroma reklamo al vatever bi pričakovali lepo obliko telesa, obraza in vsega.ampak če si že tko grozen se ne da tega tud z retuširanjem popravt.Lohk komot pod temo vaše/naše slike poiščeš mojo, ki je precej smešna, odpreš temo in jo skritiziraš, ni panike.vsakemu pač ne morem bit všeč.je pa vsaj nekam, sem pa cela naravna in se ne rabim bat da mi bo kdaj kos ustnce stran odpadu al pa nosu, al pa silikon v joškah poču :wink:
in še enkrat, ne gre sse zato da bi ji kdo bil fouš (?!) njenega umetnega telesa, ampak ženska je enostavno grozna s tem kar si je nardila.na tisti sliki ki sme jo prilimala ko naj bi bla stara 16 let je vsaj prisrčno naravna, čeprav ma mal bolj skrepane lase.Ni važn, naravna lepota bo še vedno lepša od umetne, pa naj bodo to joški usta, al vatever (samo zobje če maš lih čudne, so izjema).
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 15. Sep. 2008 23:13

evva napisal/-a: sam najbl smešn je pa to, da kritizirajo druge ženske vedno tiste "taluštne" punce . :twisted:

Taluštne punce :lach: ??
Obe omenjeni se meni zdita prej kreaturi, itak je pa na tak način lahko vsakdo 'lušten', če ima pač dovolj denarja in časa, da se 'transformira' v nekaj, kar v osnovi ni bil :wink: ...
Tko da, izvolite pod nož :D
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 16. Sep. 2008 9:49

Ta tema bi se lahko zdruzla s temo Bljak zvezdniki. :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 16. Sep. 2008 10:07

joj cukr, narobe si razumela. "talušne" punce so ponavad tiste, ki kritizirajo, kokr pravi moj kolega ;) . in se čist strinjam z njim :) . purple js v nobenem postu nisem rekla, da je urša grda, rekla sem, da JK za razliko od Urše kljub operacijam dobr zgleda. kar pa ne pomen, da je urša grda, ampak, da mi pač ni preveč všeč. grda pa nikakor ni. očitno si sklepala po svoje. ampak ok. kokr sm že rekla maš pravico do svojga mnenja, daleč od tega, da ne bi mela, moj point je bil sam v tem, da je velka razlika med mnenjem (zdrava kritika) in pa pljuvanjem. js sm tud izrazla svoje mnenje in, če ti to razumeš kot napad, your problem baby. če ste že tok naravne te, ki pluvate, zihr vse hodte brez make-up-a, z naravno barvo las, z naravnimi nohti, brez popravkov zob... in še bi lohk naštevala. ne, ve zihr to uporabljate za poudarjanje svoji potez bla bla bla. please. tok je lahko sodit druge, vsak naj dela kar mu paše. mamo pravico komentirat, pljuvanje pa sori baby zame ni nč druzga kot zdravljenje lastnih kompleksov in (žalostno) nesprejemanje drugačnosti. Zame osebno je lahko naravno lepo in manj lepo kakor je lahko tud umetno lepo in manj lepo. Ampak ok, vsak ma svoje...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 16. Sep. 2008 11:28

hahahaaa, na sliki ko je kao 16 let stara zgleda ko prostitutka :roll: fuj, hehe, pol smo ji pa me fauš, ne?
o maj gat :razz: ti nad mano, pa nas nisi prosim pravkar primerjala z jk, ker imamo na glavi 3 pramene in mogoce nalimane nohte za 2 eura???? kaj pa primerjava?če se ti to zdi umetno, potem pa sploh nimaš pravice zagovarjat jk v vsej njeni veličini plastiki :lol:
Zadnjič spremenil Sessa, dne 16. Sep. 2008 11:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Sep. 2008 11:30

jst se opravičujem če sem te narobe razumela, ampak vseeno pa mislim enako o JK.
in ne celim nobenih ran na nobenmu, če tok težko razumeš.Na človeku ki ni bil zadovoljen sam s sabo in je moral stokrat pod nož in je umketen, nima kdo zakej rane celit, zakaj že?
In pljuvanje po tvoje, alias moje mnenje o njenem umetnem izgledu.
in drugačnost je zame to, da je človek naravno drugačen, ne pa drugače od umetnih operacij.sprejemam, suhe, debele, invalide, hendikepirane,ampak če se pa nekdo pogrša z čepotnimi operacijami in zdravi komplekse z le-temi, pa kaj naj drugega rečem?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 16. Sep. 2008 11:48

vsak ve zase a ne :wink:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Sep. 2008 11:49

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Sep. 2008 11:56

^^pazi Ssarchy, zdej na jih celiš svoje rane in svoje frustracije :rofl:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 16. Sep. 2008 12:16

heheh, ja itak z ekstremi se je najlažje tolažit, mislm, da je med temi fotkami zgoraj in JK oz Uršo velika razlika. To tud sama veš , sploh pa so tele na slikah vsaj za 20 let starejše od obeh omenjenih, tko da je ta primerjava čist brezvezna. tko kot sem rekla, vsak ve zase a ne in to je to.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 16. Sep. 2008 12:21

če že gledamo primerjave je dejstvo to, da srbske pjevačice znajo izredno dobro pet in imajo glasove, kar pa o urši ne bi mogli rečt...ne glede kako izgledajo ene in druge imajo balkanke, vsaj za moj okus, blazno dobro glasbo in en adut več...glas..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov