Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
tist njen komad "Diva sem, diva, vse želijo biti jaz..." je na foro komada srbske pevke JK (Jelene karleuše) "Baš je dobro biti ja". Razlika je sam v tem, da je od Jelene komad hud, pa da JK kljub operacijam dobr zgleda. Sem jo vidla v živo...kapo dol.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ko vse te fotke njene pogledam ugotovim da sem za svoja leta ciiiiiiiist huda p***a. resda sem stara isto ko ona, ampak js zih zgledam boljse.
pa cist zastojn in brez plastike in brez dnarja.
pa pojem tut boljs.
mogoce bi tudi js lahko zacela svojo pevsko/voditeljsko/manekensko/dizajnersko/miss kariero.
pa cist zastojn in brez plastike in brez dnarja.
pa pojem tut boljs.
mogoce bi tudi js lahko zacela svojo pevsko/voditeljsko/manekensko/dizajnersko/miss kariero.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
evva napisal/-a:tist njen komad "Diva sem, diva, vse želijo biti jaz..." je na foro komada srbske pevke JK (Jelene karleuše) "Baš je dobro biti ja". Razlika je sam v tem, da je od Jelene komad hud, pa da JK kljub operacijam dobr zgleda. Sem jo vidla v živo...kapo dol.
oh please
Karleuša je pa res obupna.Obupna od obupne:
klik
klik
ta ma pomoje še dlake v nosu umetno namontirane.vsekakor je velika razlika med JK in Uršo.
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
sorry sam jst teh slo "div" na prenesm. tok so zafnane in pretirano "zrihtane"... kt da bi jo vetr skp zmetu... kao huda, ubstvu grda pa kičasta.
in tisti njeni nagnusni podalški v spotu Čist desetka. WTF?
sj ne morm vrjet svojim očem da se njim njena podoba zdi noro huda in izpopolnjena.
sami amitatorji in wanna be debili.
------
očitno jih je zapusti občutek za lepo
in tisti njeni nagnusni podalški v spotu Čist desetka. WTF?
sj ne morm vrjet svojim očem da se njim njena podoba zdi noro huda in izpopolnjena.
sami amitatorji in wanna be debili.
------
očitno jih je zapusti občutek za lepo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
o fuj. s to sliko bi jo brez problema vzeli na kastingu za alien vs. predator.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
*purple* napisal/-a:evva napisal/-a:tist njen komad "Diva sem, diva, vse želijo biti jaz..." je na foro komada srbske pevke JK (Jelene karleuše) "Baš je dobro biti ja". Razlika je sam v tem, da je od Jelene komad hud, pa da JK kljub operacijam dobr zgleda. Sem jo vidla v živo...kapo dol.
oh please
Karleuša je pa res obupna.Obupna od obupne:
klik
klik
ta ma pomoje še dlake v nosu umetno namontirane.vsekakor je velika razlika med JK in Uršo.
Se strinjam.Res je obupna.Koliko je pa stara Jelena?Pomojem,da ni tolk stara kot zgleda?
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
srbske pevke so na sploh vse obupne (moje mnenje), glasove imajo totalno začikane, samo krulijo nekaj, zgledajo pa....hm...nimam primerjave-ce jo bo kdo nasel naj se javi urša pa se mi kar malo smili-kar vidi se, da se na silo pojavlja na tv-ju, ker nima za kaj takega niti malo žilice
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
floribunda napisal/-a:
o fuj. s to sliko bi jo brez problema vzeli na kastingu za alien vs. predator.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja lepš kot tale zihr
lahko rečeš kar češ, ampak karleuša je na VSEH svojih slikah grozna.Ker je grozna.Umetna od umetne.sej pravm, na njej ni pa res koščka telesa ki nebi bil umeten.ampak če bi blo narjeno tko da bi blo lepo ok, pri njej se pa že na sto metrov vid, da je vsa zbotoksirana.
evo jelene ko je mela 16 let baje:
KLIK
in poglej jo danes za predatorja, tko kot so rekl.
popolnoma umetna in grozna.
in zdi se mi smešno, da nekdo ki reče da je karleuša lepa v svoji umetniji, da reče da je urša grda v svoji 48x manjši umetniji
urša zgleda še dokaj naravno, ampak tale, tale je pa direkt za v muzej voščenih lutk.
lahko rečeš kar češ, ampak karleuša je na VSEH svojih slikah grozna.Ker je grozna.Umetna od umetne.sej pravm, na njej ni pa res koščka telesa ki nebi bil umeten.ampak če bi blo narjeno tko da bi blo lepo ok, pri njej se pa že na sto metrov vid, da je vsa zbotoksirana.
evo jelene ko je mela 16 let baje:
KLIK
in poglej jo danes za predatorja, tko kot so rekl.
popolnoma umetna in grozna.
in zdi se mi smešno, da nekdo ki reče da je karleuša lepa v svoji umetniji, da reče da je urša grda v svoji 48x manjši umetniji
urša zgleda še dokaj naravno, ampak tale, tale je pa direkt za v muzej voščenih lutk.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Se strinjam s purple..
http://www.radiopek.co.yu/grandrevija/J ... a%2001.jpg
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
SSarchy napisal/-a::D Se strinjam s purple..
isuuuuuseeeee kero bitje.. e.t. vesoljka k da je iz simsu ušla
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
aaaa pa poglej k da je narisana.. mene je najprej na tiste stričke iz simsu spomnla.. jaooo nwm kaj je človeku, da gre tako pošast iz sebe narest.. naravno = lepo in vedno bo.. pa naj bo še tko narobe z človekom, zmer se ga da tko namazat in oblečt in porihtat da je popoln..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov