Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Sep. 2008 15:13

ŽuŽa napisal/-a:^^ Porcelan te ne more bolet :D .

Hjoj ne dam svojih zobkov vn za noben dnar v primeru da so zdravi. Pol maš krneki v ustih, bljak. Pa še grozna mi je misel da bi mi zobe vn populili.
Ampak dobr smo si različni.

ne porcelan te res ne more bolet, razen če se slučajno zgodi (ampak takih primerov je zlo mal), da ti organizem ne sprejema tega.
drugače ti pa vse to nardijo pod narkozo.sej ma velik zvezd holivuda in pevk/pevcev take zobe.
če mašpač probleme je vseen to boljš, ker zobobol je ena najhujših bolečin in kot pravm, jst nimam nekih trpežnih zob, tko da zadeva ni nič kaj prijetna.

sem pa mnenja, da če bi Urša mela lepe zobe, si jih verjetno nebi dala popravit/zamenjat.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 01. Sep. 2008 16:34

Joj, zdele sem prvič videla njen spot v celoti... Še bolj grozno kot tiste prevelike umetne melone & žnablji se mi zdi njeno fake 'srbsko' zavijanje z glasom :eek: :stupid: ..

EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina :D ?
Zadnjič spremenil cukr8, dne 01. Sep. 2008 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
love18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a love18 » 01. Sep. 2008 16:38

mah nagravžna je ku ps!! usa umetna!!!!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Sep. 2008 18:18

cukr8 napisal/-a:EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina :D ?

Aha, tut js sm mela to nesrečo, da mi je blo videt neki zelo njej podobnega in moje laično mnenje je, da kljub obilici plastik fantastik blondink slo "glasbene" scene, tm not glumi dotična gospa. Mejhn, premejhn je naš trg.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 01. Sep. 2008 19:34

se mi zdi, da mislte petro-za domnov spot to.
ne morte pa zdj kr posploševat.aha blond...plastik fantastik.se mi ne zdi, da je tale petra kej plastična-saj u primerjavi s čepinovo ne.
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a medvedka » 01. Sep. 2008 19:36

Aloha napisal/-a:
cukr8 napisal/-a:EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina :D ?

Aha, tut js sm mela to nesrečo, da mi je blo videt neki zelo njej podobnega in moje laično mnenje je, da kljub obilici plastik fantastik blondink slo "glasbene" scene, tm not glumi dotična gospa. Mejhn, premejhn je naš trg.

Ma to je ona Petra Pečovnik, za katero so nekateri govorili, da naj bi bila naslednja Pika Božič. Če verjameš ja. Tist njen komad "Vem, da blefiraš" je na isto foro kot od Pike "Vem, da misliš name". Mah slovenska scena je v k****, lepše besede na žalost ne najdem. Za Uršo pa tko škoda besed. :D
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 01. Sep. 2008 19:57

^^ Petra Pečovnik (ki jo ti omenjaš) nastopa v videospotu Kamasutra in ona definitivno ni zamenljiva z umetno Čepinko, ki nastopa v Kumrovem videospotu Meteor.
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a medvedka » 01. Sep. 2008 20:05

Mayflower* napisal/-a:^^ Petra Pečovnik (ki jo ti omenjaš) nastopa v videospotu Kamasutra in ona definitivno ni zamenljiva z umetno Čepinko, ki nastopa v Kumrovem videospotu Meteor.

Ja sej, se vidi da ne spremljam kej preveč Kumrovega ustvarjanja. Tega spota Meteor še nisem videla, zato poznam samo Kamasutro. Tko al tko so vse njegove štance na isti princip, samo besedilo se menja :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 01. Sep. 2008 20:54

Ja, tole zadevo sem našla tudi na Youtubu:

http://www.youtube.com/watch?v=hLprV_Z_3jQ

(med gesli ob posnetku je napisana tudi Urša Čepin)

:nixweiss:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 01. Sep. 2008 20:56

to je ursa, da. In to je njen ferari :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 01. Sep. 2008 22:08

*purple* napisal/-a:jst mam tud malce krive zobe, mogla bi dat tračnce gor, pa jih ne bom, ker mi je to tok nagnusno da mi bolj ne more bit.

OT: no men so pa umetni zobje skrajno nagnusni... pol je vseen če si daš protezo not... in se čist strinjam z tistim kar je no angel napisala... dokler maš svoje zobe relativno zdrave je totalen debilizem, da si ji spulš vn sam zato ker so mal postran... pa btw. sm že jst tud mela dost sranja s svojimi zobmi ampak se da vse zrihtat če človek mal potrpi... ampak ok, ne mislm sploh nobenga v nč prepričevat, vsak nej si naštela zobovje kokr če!

drgač me pa boli patak kva ma tale ženščina od Urše v ustih... vidt je da je umetno in men je to grš kt če bi mela kšn zob mal postran...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 03. Sep. 2008 12:09

who the f*** is that? :lol:
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 07. Sep. 2008 20:58

šele prejšn teden sm izvedla kdo je ta ženska :eek: fak
sin comentarios.

(in ja, branje NOVE me je razsvetlilo kdo je:lol: )
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 13. Sep. 2008 18:21

Vermilion napisal/-a:who the f*** is that? :lol:

:)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho