Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ŽuŽa napisal/-a:^^ Porcelan te ne more bolet .
Hjoj ne dam svojih zobkov vn za noben dnar v primeru da so zdravi. Pol maš krneki v ustih, bljak. Pa še grozna mi je misel da bi mi zobe vn populili.
Ampak dobr smo si različni.
ne porcelan te res ne more bolet, razen če se slučajno zgodi (ampak takih primerov je zlo mal), da ti organizem ne sprejema tega.
drugače ti pa vse to nardijo pod narkozo.sej ma velik zvezd holivuda in pevk/pevcev take zobe.
če mašpač probleme je vseen to boljš, ker zobobol je ena najhujših bolečin in kot pravm, jst nimam nekih trpežnih zob, tko da zadeva ni nič kaj prijetna.
sem pa mnenja, da če bi Urša mela lepe zobe, si jih verjetno nebi dala popravit/zamenjat.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Joj, zdele sem prvič videla njen spot v celoti... Še bolj grozno kot tiste prevelike umetne melone & žnablji se mi zdi njeno fake 'srbsko' zavijanje z glasom ..
EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina ?
EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina ?
Zadnjič spremenil cukr8, dne 01. Sep. 2008 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
cukr8 napisal/-a:EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina ?
Aha, tut js sm mela to nesrečo, da mi je blo videt neki zelo njej podobnega in moje laično mnenje je, da kljub obilici plastik fantastik blondink slo "glasbene" scene, tm not glumi dotična gospa. Mejhn, premejhn je naš trg.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Aloha napisal/-a:cukr8 napisal/-a:EDIT: Uh, zdaj je pa na Papriki že spot od Domna Kumra, v katerem nastopa eno čist podobno bitje kot Urša.. A je to ona al obstaja še ena takšna umetna deklina ?
Aha, tut js sm mela to nesrečo, da mi je blo videt neki zelo njej podobnega in moje laično mnenje je, da kljub obilici plastik fantastik blondink slo "glasbene" scene, tm not glumi dotična gospa. Mejhn, premejhn je naš trg.
Ma to je ona Petra Pečovnik, za katero so nekateri govorili, da naj bi bila naslednja Pika Božič. Če verjameš ja. Tist njen komad "Vem, da blefiraš" je na isto foro kot od Pike "Vem, da misliš name". Mah slovenska scena je v k****, lepše besede na žalost ne najdem. Za Uršo pa tko škoda besed.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
^^ Petra Pečovnik (ki jo ti omenjaš) nastopa v videospotu Kamasutra in ona definitivno ni zamenljiva z umetno Čepinko, ki nastopa v Kumrovem videospotu Meteor.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mayflower* napisal/-a:^^ Petra Pečovnik (ki jo ti omenjaš) nastopa v videospotu Kamasutra in ona definitivno ni zamenljiva z umetno Čepinko, ki nastopa v Kumrovem videospotu Meteor.
Ja sej, se vidi da ne spremljam kej preveč Kumrovega ustvarjanja. Tega spota Meteor še nisem videla, zato poznam samo Kamasutro. Tko al tko so vse njegove štance na isti princip, samo besedilo se menja
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ja, tole zadevo sem našla tudi na Youtubu:
http://www.youtube.com/watch?v=hLprV_Z_3jQ
(med gesli ob posnetku je napisana tudi Urša Čepin)
http://www.youtube.com/watch?v=hLprV_Z_3jQ
(med gesli ob posnetku je napisana tudi Urša Čepin)
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*purple* napisal/-a:jst mam tud malce krive zobe, mogla bi dat tračnce gor, pa jih ne bom, ker mi je to tok nagnusno da mi bolj ne more bit.
OT: no men so pa umetni zobje skrajno nagnusni... pol je vseen če si daš protezo not... in se čist strinjam z tistim kar je no angel napisala... dokler maš svoje zobe relativno zdrave je totalen debilizem, da si ji spulš vn sam zato ker so mal postran... pa btw. sm že jst tud mela dost sranja s svojimi zobmi ampak se da vse zrihtat če človek mal potrpi... ampak ok, ne mislm sploh nobenga v nč prepričevat, vsak nej si naštela zobovje kokr če!
drgač me pa boli patak kva ma tale ženščina od Urše v ustih... vidt je da je umetno in men je to grš kt če bi mela kšn zob mal postran...
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov