Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Leilani. napisal/-a:in kiksi se kar nadaljujejo:
ženska ima narisane obrvi!!
http://www.veso-art.com/photo/album102/MG_7512w
in barvne leče!:
http://www.veso-art.com/photo/album102/MG_7502w
in pri tem se uprašam: ali je kaj na njej sploh naravnega?
uf, kolk na cesti srečam punc z narisanimi obrvmi.Pa tudi z barvnimi lečami.vsako ki poznam in ki nosi leče ima barvne.
kaj je to kaj takega?
In prevlečeni zobje?če bi imela gnile pa spet nebi bilo prav pač ima denar in si to lahko privošči.jst v tem ne vidim nič slabega, kot tudi v narisanih obrveh ne, če se to res ne vidi nevemkolk.
joške ma pa prevelke in čudne.preveč pokonc ji stojijo
razumem, da komu ni všeč in vse, ampak nekje res pretiravate, sploh pri zadevah katerih se poslužuje veliko ljudi.
Moja mami ima prevlečene zobe, ker ji prejšnje pač niso bile všeč in estetske.in kaj je zdej to lepotni kiks al kaj?
drgač pa men ni napačna.čudno pleše v videih, in joške so mi mal čudne.ostalo pa msilim da je čist use kul.tude obraznih potez nima slabih.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Ja, ampak to je res, da ni nič posebnega oz. pretresljivega ... Ogromno žensk ima take obrvi, tudi številne najstnice si jih rišejo ... Pred par leti je bilo to še bolj pogosto, se mi zdi...
Barvne leče so pa tudi čisto ok oz. uporabne... Pa veliko drugih znanih babnic jih tudi nosi (npr. Iris Mulej, Špela Grošelj, Paris Hilton...)..
Je pa res, da vsi ti popravki & dodatki hkrati na eni sami osebi izpadejo precej drugače in bolj pretirano, kot če bi imela samo eno od teh stvari
Barvne leče so pa tudi čisto ok oz. uporabne... Pa veliko drugih znanih babnic jih tudi nosi (npr. Iris Mulej, Špela Grošelj, Paris Hilton...)..
Je pa res, da vsi ti popravki & dodatki hkrati na eni sami osebi izpadejo precej drugače in bolj pretirano, kot če bi imela samo eno od teh stvari
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
na kakšno košarico pa si je spremenila joške? ker ima res ogroooomne
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
cukr8 napisal/-a:^^ Ja, ampak to je res, da ni nič posebnega oz. pretresljivega ... Ogromno žensk ima take obrvi, tudi številne najstnice si jih rišejo ... Pred par leti je bilo to še bolj pogosto, se mi zdi...
:
vsaj ena ki razume in ne pretirava
julia nevem, men se njeni zobje ne zdijo napačni.so čist sorazmerni, lepi, beli...tukej res ne vidm nč grdega.
sicer pa nevem kakšna je ona prej bla, ampak kot sm rekla, men se ne zdi napačna v tem smislu da bi bla grda/grozna/ogabna...
pač mlado dekle z lepotnimi popravki.če ima dnar in dokler ne rata kot majkl đekson, potem je kul
-
zanimivo bi bilo videti kakšno njeno fotko pred njeno "preobrazbo"!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Narisane obrvi so OGABNE. Pa tud če jih cel svet ma, men je to neki najbolj groznega.
Ne razumem pa niti fore barvnih leč. Zakaj človek nosi barvne leče? Ne rečem da si daš neki POPRAVIT, ker te moti, ampak tole pa res no ... sej vsake oči so lepe in neki posebnega, men je to čist neumno.
Ne razumem pa niti fore barvnih leč. Zakaj človek nosi barvne leče? Ne rečem da si daš neki POPRAVIT, ker te moti, ampak tole pa res no ... sej vsake oči so lepe in neki posebnega, men je to čist neumno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ženska mora trpet za res hudim pomanjkanjem samozavesti, če je na njej vse umetno. Celo leče...ne vem zakaj je treba skrivat naravno barvo oči, pa narisane obrvi. O ljubi bog, men se smil ker je tok umetna. Da se mora skrivat za to masko...
-
pri 23-ih naj bi bil človek zadovoljen s sabo, ane
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
Purple ne vem kak se ti zdi normalno, da punca pri 23ih letih ima komaj kaj naravnega?! Če ji paše, zakaj ne.. prav imaš!
Ampak tu delimo svoja mnenja in meni je to nakracano bitje na pogled grdo samo zaradi teh pretiravanj! Ne razumem zakaj si risat obrvi, ko pa si jih lahko oblikuješ s pinceto in izpade velik lepš kot pa narisane. Greš pa mal z roko čez obraz in ti izginejo.. Ne vidim smisla! Še manj v modrih barvnih lečah, ker se vidi, da to ni tvoja barva oči in izpade zelo umetno! Kaj pa pol ko si da leče vn in si spere narisane obrvi?! si je nočem predstavlat!
Ampak tu delimo svoja mnenja in meni je to nakracano bitje na pogled grdo samo zaradi teh pretiravanj! Ne razumem zakaj si risat obrvi, ko pa si jih lahko oblikuješ s pinceto in izpade velik lepš kot pa narisane. Greš pa mal z roko čez obraz in ti izginejo.. Ne vidim smisla! Še manj v modrih barvnih lečah, ker se vidi, da to ni tvoja barva oči in izpade zelo umetno! Kaj pa pol ko si da leče vn in si spere narisane obrvi?! si je nočem predstavlat!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:
julia nevem, men se njeni zobje ne zdijo napačni.so čist sorazmerni, lepi, beli...tukej res ne vidm nč grdega.
sicer pa nevem kakšna je ona prej bla, ampak kot sm rekla, men se ne zdi napačna v tem smislu da bi bla grda/grozna/ogabna...
pač mlado dekle z lepotnimi popravki.če ima dnar in dokler ne rata kot majkl đekson, potem je kul
Za zobe ne vem, kakšne ima. Govorila sem o njenem splošnem izgledu, ki se meni, za razniko od tebe, zdi grozen. Poznam ogromno 23letnih punc. Niso vse lepotice, ampak izgledajo pa bolje.
Pri Urši mi ni všeč ne obraz, ne postava, ne nič. V bistvu prav smešno izgleda, da je njen trebuh že malo sprezan (ker je pač že rodila, sej ji tega ne očitam), nad njim se pa bohotijo popolne umetne joške . Ni ene sorazmernosti.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
no ja, men se njene umetne joške zdijo vse prej kt popolne... kar se pa zobovja tiče... tud to se (poleg obrvi) danes da popravit na bl "naraven" način z aparatom... butast se mi zdi, da se gre ženska popravlat po liniji najmanšga odpora tko da je ja že z aviona vidt, kolk je umetna (da ne govorim o tem kako postarana zgleda)... k ma pr svojih letih še vse opcije da bi se lahko na bl natur način polepšala, če si že tok ni bla všeč... I just dont get it
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov