Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Avg. 2008 18:56

Heh, to govorimo o isti bejbi al obstaja še kšna Čepinova cvetka? :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Eclat » 26. Avg. 2008 19:40

hmmmmm :gruebel: :gruebel: ????

nikoli slišala :nixweiss: !!! Ok, je pa res da je ta slovenska scena že kr nekaj časa enaka! če hoče katera postati pevka si naj pobarva lase na blond, si poveča oprsje, gre v solarij in se še po možnosti sama hvali! pa to da objavi slike svoje hiše in se hvali z avtom :eek: !! kaj moreš,ženska rabi pozornost in ker je ni dobila, se je pač pričela sama rinit v medije!

pa naj povem svoje mnenje,da ta ženska ne more biti skromna če se tako hvali, kr marsikateri v Sloveniji ima dober avto, luksuzno jahto in ogromno hišo pa so taki raje v ozadju in se nočejo izpostavljati!

Ok, to je samo moje mišljenje :oops:
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 26. Avg. 2008 21:12

Uglavnem, se strinjam s tabo. Recept se glasi: če hočte bit slavne, mejte čimbl umetne blond lase, zapalene morte bit do daske v solariju, po možnosti vam nej kak nipl pokuka iz najbl čip majčke kokr jo lahk dobiš za 100 evrov, krempeljci morjo bit obvezno frenč menikjur kvadratni in tud na nogah vsaj 4 mm čez prstke, kikla vam nej sega centimeter nd dolžino štrikca od tampona, ki se pozibava v neritmu vaše bedne glasbe, katero ozaljša vaš prelep glasek, ki bi ga že sosedi na hišnem svetu zdavni mogl izžvižgat. Po možnosti not potegnte še sestro pa sestro od najboljš prjatla, posnemte kako oddajo o glasbi, kjer izumetničeno pokoketirate z ostalimi glasbenimi bohpomageji, na konc pa zaklučte kariero z oddajo kuhajmo za lep videz al pa kj podobnega...bruh bruh...ah, sej res, pa če ste posebi umetne in radodajne, lahko morebiti še clo zmagate na kšnem našem miss(t) tekmovanju :twisted:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 26. Avg. 2008 21:36

KristinĆk napisal/-a:ijaaa res jih ma 23! 1985 letnik je..čista kap ei! zgleda stara 40..grozna je :heul:

omFg :eek: pol sem jaz 12 stara...ziher !
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 26. Avg. 2008 21:59

men je ta bejba totalno antipatična...ne vem kaj ti more falit v glav, da se greš pri 23 spremenit (dobesedno!) v barbiko?! prou ogabna je že k je vsa umetna, sem vidla enkrat njeno vilo v eni reviji in mi deluje, k da se hoče it eno holivudska zvezdnico... pa zj k sta bla z možem "ujeta" naga na jahti, pa isto zanč enkrat k se je sama naga sončla nekje...morm rečt, da ma marskera 40 letnica lepšo postavo (in to naravno!) k pa ona. Nč ji nism fouš, zame je ženska verzija Murkota :tot:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Avg. 2008 22:23

*kayka* napisal/-a:men je ta bejba totalno antipatična...ne vem kaj ti more falit v glav, da se greš pri 23 spremenit (dobesedno!) v barbiko?!

Heeej, Barbika sicer je mal gumena (se prau umetna), ampak ma lepe douge noge, gladke lase, k se jih lepo češe, joški ji velik lepš stojijo, ni zakurjena, ma lepe otroke (saj moja jih ma :D ), fajn desca (čeprou je moja brez ... hm), autodom, k se spremeni u hišo pa dost bl zažiga k njen beu porše al ferari al kaj je že tista kišta ... Tko, da boš vedla! In ja, če obstaja kšna verzija, k jo naviješ in poje, garant zveni bolš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 26. Avg. 2008 22:32

Ta zadn stavk..... :lol:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 27. Avg. 2008 8:10

Ravn 5minutk nazaj sem po radiu slišala: Diva sem, diva, vse želijo biti jaz ... :lol:
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 27. Avg. 2008 20:02

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 27. Avg. 2008 20:45

*inkica* napisal/-a:http://www.tocnoto.si/15015-Razgaljena-Ursa-cepin

OMFG :eek:

:rofl: ... kakšne rožce mata to med nogami... pa kakšno ogrooomno "jahto" :lol:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 27. Avg. 2008 21:19

Joj, fuj :| ... Pa obadva bi rabila modrce :D
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 27. Avg. 2008 21:30

:o đizs krajst :heul:
Pevka in televizijska voditeljica Urša Čepin, ki se je na nedavnem festivalu Pesem poletja predstavila s pesmijo "Diva," je tik ob istrskem otoku Levan, kamor sta priplula s soprogom Alešem, odvrgla vse cunjice in kopalcem na obali pokazala svoje resnično zavidljive obline.

A gledamo isto sliko?? :?
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 27. Avg. 2008 23:02

cukr8 napisal/-a:Joj, fuj :| ... Pa obadva bi rabila modrce :D

Hahaha samo res :D
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 28. Avg. 2008 6:54

Meni se tudi ne zdi, da ima zavidljive obline. Prsi so prevelike in čudno postavljene. Moogče so pa v sarkazmu pisali? :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 28. Avg. 2008 8:42

jz sm zanjo prvič slišala na tem forumu, pa zdj sm jo vidla na slikah. jz ne morem povedat kolk mi je antipatična, ne morem je gledat :?
pa res zgleda stara 40 let. groza res
pa mene bi blo sram pet tak komad... diva sem, diva, vse želijo biti jaz!
nikol si nebi želela bit taka kot ona, bruh :/
nvem no, a je res ona komu všeč'? skor ne verjamem :?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov