Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Eclat - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
hmmmmm ????
nikoli slišala !!! Ok, je pa res da je ta slovenska scena že kr nekaj časa enaka! če hoče katera postati pevka si naj pobarva lase na blond, si poveča oprsje, gre v solarij in se še po možnosti sama hvali! pa to da objavi slike svoje hiše in se hvali z avtom !! kaj moreš,ženska rabi pozornost in ker je ni dobila, se je pač pričela sama rinit v medije!
pa naj povem svoje mnenje,da ta ženska ne more biti skromna če se tako hvali, kr marsikateri v Sloveniji ima dober avto, luksuzno jahto in ogromno hišo pa so taki raje v ozadju in se nočejo izpostavljati!
Ok, to je samo moje mišljenje
nikoli slišala !!! Ok, je pa res da je ta slovenska scena že kr nekaj časa enaka! če hoče katera postati pevka si naj pobarva lase na blond, si poveča oprsje, gre v solarij in se še po možnosti sama hvali! pa to da objavi slike svoje hiše in se hvali z avtom !! kaj moreš,ženska rabi pozornost in ker je ni dobila, se je pač pričela sama rinit v medije!
pa naj povem svoje mnenje,da ta ženska ne more biti skromna če se tako hvali, kr marsikateri v Sloveniji ima dober avto, luksuzno jahto in ogromno hišo pa so taki raje v ozadju in se nočejo izpostavljati!
Ok, to je samo moje mišljenje
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Uglavnem, se strinjam s tabo. Recept se glasi: če hočte bit slavne, mejte čimbl umetne blond lase, zapalene morte bit do daske v solariju, po možnosti vam nej kak nipl pokuka iz najbl čip majčke kokr jo lahk dobiš za 100 evrov, krempeljci morjo bit obvezno frenč menikjur kvadratni in tud na nogah vsaj 4 mm čez prstke, kikla vam nej sega centimeter nd dolžino štrikca od tampona, ki se pozibava v neritmu vaše bedne glasbe, katero ozaljša vaš prelep glasek, ki bi ga že sosedi na hišnem svetu zdavni mogl izžvižgat. Po možnosti not potegnte še sestro pa sestro od najboljš prjatla, posnemte kako oddajo o glasbi, kjer izumetničeno pokoketirate z ostalimi glasbenimi bohpomageji, na konc pa zaklučte kariero z oddajo kuhajmo za lep videz al pa kj podobnega...bruh bruh...ah, sej res, pa če ste posebi umetne in radodajne, lahko morebiti še clo zmagate na kšnem našem miss(t) tekmovanju
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
men je ta bejba totalno antipatična...ne vem kaj ti more falit v glav, da se greš pri 23 spremenit (dobesedno!) v barbiko?! prou ogabna je že k je vsa umetna, sem vidla enkrat njeno vilo v eni reviji in mi deluje, k da se hoče it eno holivudska zvezdnico... pa zj k sta bla z možem "ujeta" naga na jahti, pa isto zanč enkrat k se je sama naga sončla nekje...morm rečt, da ma marskera 40 letnica lepšo postavo (in to naravno!) k pa ona. Nč ji nism fouš, zame je ženska verzija Murkota
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*kayka* napisal/-a:men je ta bejba totalno antipatična...ne vem kaj ti more falit v glav, da se greš pri 23 spremenit (dobesedno!) v barbiko?!
Heeej, Barbika sicer je mal gumena (se prau umetna), ampak ma lepe douge noge, gladke lase, k se jih lepo češe, joški ji velik lepš stojijo, ni zakurjena, ma lepe otroke (saj moja jih ma ), fajn desca (čeprou je moja brez ... hm), autodom, k se spremeni u hišo pa dost bl zažiga k njen beu porše al ferari al kaj je že tista kišta ... Tko, da boš vedla! In ja, če obstaja kšna verzija, k jo naviješ in poje, garant zveni bolš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Ravn 5minutk nazaj sem po radiu slišala: Diva sem, diva, vse želijo biti jaz ...
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
đizs krajst
A gledamo isto sliko??
Pevka in televizijska voditeljica Urša Čepin, ki se je na nedavnem festivalu Pesem poletja predstavila s pesmijo "Diva," je tik ob istrskem otoku Levan, kamor sta priplula s soprogom Alešem, odvrgla vse cunjice in kopalcem na obali pokazala svoje resnično zavidljive obline.
A gledamo isto sliko??
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jz sm zanjo prvič slišala na tem forumu, pa zdj sm jo vidla na slikah. jz ne morem povedat kolk mi je antipatična, ne morem je gledat
pa res zgleda stara 40 let. groza res
pa mene bi blo sram pet tak komad... diva sem, diva, vse želijo biti jaz!
nikol si nebi želela bit taka kot ona, bruh
nvem no, a je res ona komu všeč'? skor ne verjamem
pa res zgleda stara 40 let. groza res
pa mene bi blo sram pet tak komad... diva sem, diva, vse želijo biti jaz!
nikol si nebi želela bit taka kot ona, bruh
nvem no, a je res ona komu všeč'? skor ne verjamem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov