Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
astra_mb napisal/-a:njena pesem je plagiat..čudno, ne?:)
http://turbofolk.blog.siol.net/
pa skupina Luna to ve? ker če bi vedela bi vrjetno Kumra to pošteno koštalo... tole barbiko peroksidno pa tudi
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
men je moja obupna.. res obraz tak staruhast pa ni mi lepa sploh..
sicr pa usak po swoje.. pa u unem spotu od kumra mi je res antipatična..
nemorem te ženske sploh
sicr pa usak po swoje.. pa u unem spotu od kumra mi je res antipatična..
nemorem te ženske sploh
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
men ma ona tak glas ko Sestre (lahko ti podarim, samo ljubezen) oh ja tu te čaka čist desetkaa... in pol skos ko toto pesem čujem (drugih od nje še tak nisem), rečem joooj spet Sestre
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
SSarchy napisal/-a:Zadnjič sem vidla njen spot, kjer hoče neki po narodnjaško zavijat, oblečena v neko zlato oprijeto zadevo, leopardje najlonke, na očalih pa ji piše rich. O MOJ BOG! Take ženske so res vredne vseh pohval..
Da te ne bo kap no. A si mogoce ze kdaj slisala za Johna Richmonda? To so njegova ocala, evo ti link; Klik
-
Fusion - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Gorenjska
Veckrat ko zasledim un njen komad, ki se vedno ampak res vedno vrti na TV Paprika - čista desetka al kaj je me spominja na transvestita. Ne še transvestiti so lepši
Še posebaj na koncu ko neki šobi ustnice. Fak tista maskara je tut zgrešena!
Še posebaj na koncu ko neki šobi ustnice. Fak tista maskara je tut zgrešena!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ja, samo pomoje si jih ni nadela z namenom reklamiranja tega proizvajalca, oblikovalca al kakrkol že je .. Če bi gor pisalo Lojze, Kvakvak, Podbevšek itd., jih verjetno ne bi izbrala za snemanje.. Podobno, kot je Nina Osenar skušala vzbujati pozornost z ogromnim uhanom Bitch ..
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
cukr8 napisal/-a:Ja, samo pomoje si jih ni nadela z namenom reklamiranja tega proizvajalca, oblikovalca al kakrkol že je .. Če bi gor pisalo Lojze, Kvakvak, Podbevšek itd., jih verjetno ne bi izbrala za snemanje.. Podobno, kot je Nina Osenar skušala vzbujati pozornost z ogromnim uhanom Bitch ..
Hvala.. Važno, da piše RICH (ne glede na firmo). Sej bi lahko izbrala kakšen drug model očal od Richmonda..
Sarci, moje srce je dokaj zdravo, tako da ni bojazni, da bi me fršlok (vsaj nekaj časa še ne)..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov