Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
roxy* napisal/-a:na tisti sliki pa stopala oziroma gležnji zgledajo res grozno... verjetno ''bad photo''
Jah, se spomnim, da sem tudi na tistih slikah v Novi takrat opazila (poleg dolgih nog, to pa moram priznati, da so lepe ) njena čudna žilasta stopala z izstopajočimi koščicami
Pa pisalo je, da ima svoj solarij doma; ni čudno, da je potem taka
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Men osebno se ona tut zdi v obraz fuuul postarana, postavo m pa hudo, glede na to da je že enkrt rodila, ji za njeno postavo rečem lahko samo bravo. Pesem mi je kr všeč, samo sem pa prepričana da je v živo nikol ne bo mogla odpet, ker ženska tut prbližn nima takga glasu. Sm jo gledala na Papriki in k govori ma ful tak hreščeč glas. Pa tut kšne plesne vaje bi si lahko mal omislla. Drgač je pa ful prjazna.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič sem vidla njen spot, kjer hoče neki po narodnjaško zavijat, oblečena v neko zlato oprijeto zadevo, leopardje najlonke, na očalih pa ji piše rich. O MOJ BOG! Take ženske so res vredne vseh pohval..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Js sm včeri lih vidla na Papriki zvečer (tist k majo zdej zvečer vsak dan k zbirajo pesem poletja) in je tud ona predstavla svoje 3 komade; mislim Čista desetka je super proti drugima dvema, ampak res, slabo ti rata k jo poslušaš, da sploh ne govorim o besedilu, grem stavit da še js napišem boljšega. Aja naslov enga je Volim škandale ( tolk o slovenščini pa to ), za tadrugega pa nevem naslova vem da poje neki, da je nevem kakšna diva in da hočejo bit vse kot ona. Skratka, obup.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
tudi jaz sem jo včeraj gledala in si mislila, če bi bla jaz tak bogata ko ona, bi si najela eno vrei stilistko(ker res obup kak je bla oblečena )njena koža mi je taka ful čudna, res umetna zgleda, da ne govorim o joškah
drugače je pa zapela svoj novi komad(s katerim se bo tudi predstavila v finalnem večeru pesmi poletja)DIVA-pesem govori o tem, da vsi govorijo da je umetna, prevzetna, bogata,sveti se od zlata, vsi hočejo biti ona, njo pa ful veseli ker je ta ženska ona...to pesem pa je zapela tudi v srbščini in je naslov volim škandale...
drugače je pa zapela svoj novi komad(s katerim se bo tudi predstavila v finalnem večeru pesmi poletja)DIVA-pesem govori o tem, da vsi govorijo da je umetna, prevzetna, bogata,sveti se od zlata, vsi hočejo biti ona, njo pa ful veseli ker je ta ženska ona...to pesem pa je zapela tudi v srbščini in je naslov volim škandale...
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
zarad mene lahk ne vem kdo reče, da sem fauš, ampak kar je pa preveč je pa preveč. Da je ženska tok vase zagledana da poje, kak bi vse ble rade ona, pa da gre pet, kok je bogata, pa lepa, pa lahk rečem, sam no comment Pol jo pa tip vpraša, a maš rada škandale, pa reče ja. Bogi njen otrok
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Just MY opinion: 1.Pevec je v tem času lahko vsak. Obstajajo mešalne mize, kjer se lahko iz ˝Slovenke˝ preleviš v srbsko divo s tresočim glasom in skoraj nihče ne poje več v živo. ni problema
2. Glede na to koliko ma(in ne nisem ji fauš) bi se lahko okusneje oblekla. Vsaj za videospot, ki ga lahko vidimo na Papriki cca.20 krat na dan.
3.Izgleda kot transvestit.
4. Po sončnih očalih z veličastnim napisom RICH zagotovo lahko sklepamo, da gre za skromno in preprosto deklico
5. Balkanskim turbo-folk pevkam ne seže in jim ne bo segla do kolen. Tudi velika pljuča ne pomagajo.
2. Glede na to koliko ma(in ne nisem ji fauš) bi se lahko okusneje oblekla. Vsaj za videospot, ki ga lahko vidimo na Papriki cca.20 krat na dan.
4. Po sončnih očalih z veličastnim napisom RICH zagotovo lahko sklepamo, da gre za skromno in preprosto deklico
5. Balkanskim turbo-folk pevkam ne seže in jim ne bo segla do kolen. Tudi velika pljuča ne pomagajo.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
black_bird napisal/-a:Just MY opinion: 1.Pevec je v tem času lahko vsak. Obstajajo mešalne mize, kjer se lahko iz ˝Slovenke˝ preleviš v srbsko divo s tresočim glasom in skoraj nihče ne poje več v živo. ni problema
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Glede na to,da je rodila 2 leti nazaj,ma super postavo...tud če ma trebuh bol napihjen...marsikatera ku ma že starejšga otroka,še ni zgubla vsega okol pasu...
Sicer pa,ona je v svoji viziji poplnega življenja uspela in je vrjetn super srečna .
Sicer pa,ona je v svoji viziji poplnega življenja uspela in je vrjetn super srečna .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov