Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liiliium - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Gorenjska
To dobiš če se načrtno odločiš da bi bla turbo folk zvezda. V Sloveniji itak vsak lahko postane zvezda. Npr. samo kolk novih "pevk" je letos "zrasl". Punca je šla dvakrat u Beograd, ko je moža čakala je gledala Pink tv in si je zaželela, da bi bla pa ona tud taka zvezda kot so tam. In so šli po silikone, botex, po umetne trepalnice, nohte, laske,.... A pet tud ne znaš je rekel možek? Nič lažjega, bomo plačali in bodo drugi peli namesto tebe. Samo da bom svoji dragi izpolnil željo postati kraljica turbo folk scene v Sloveniji.
ja, z dnarjem se kupuje sanje. Plačana publika jo bo pa prepričala da je prava zvezdam in lahko bo mirno spala...
ja, z dnarjem se kupuje sanje. Plačana publika jo bo pa prepričala da je prava zvezdam in lahko bo mirno spala...
Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane tvoj najlepši dan v življenju.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Shannon napisal/-a:Holy shit
Solarijke, dobro si oglejte slike v zgornji povezavi, preden se greste naslednjič pražit. Da vas ne bo doletela podobna žalostna usoda kot našo Uršo, ki pri 23-ih zgleda kot slabo ohranjena 40-letnica.
Sam res ... ženska res grozn zgleda, js sm bla prav šokirana, ko sm zvedla da je stara 23 let. Pretiravanje s solarijem res ni najbolj pametno, js se spomnem iz srednje šole ene punce ki je bla vedno ful luštna, pol je pa v zadnjem letniku začela ful v solarij hodit in bla že cela zažgana, v obraz je zgledla obupno, tako grdo kožo je mela in ful je zgledala postarana. Isti primer je tale Urša - groza no. Kakšna bo šele pri 40-ih.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
hm..po mojem pa da po faci ni čist od solarija..po mojem da so jo le tko grozn namazal ker po solariji dobiš prbližn enakomerno barvo povsod..no edino če ima že tko zjebano kožo
drugač pa mi ima kul kumad..sam v videospotu ji ne bi bllo treba tko nog narazen držat
drugač pa mi ima kul kumad..sam v videospotu ji ne bi bllo treba tko nog narazen držat
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Zdj je bo povsod več,kr je njen mož večinski lastnik tv paprike in bo mela še več pravic.Kumru je pa fajn,kr mu določene stavri financirata.Men deluej ona kr pametna,vse ma pošlihtan,kr je mož na njeno željo kupu delnice,pa delnice Konga.Tk,da bo še bol opazna,slišana,predvajana...
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Joj men je ta ženska antipatična da sploh ne znam razložit Čist preveč zapečena v solariju pa še v onem spotu(Čista desetka) zgleda kot ena cenena k****. Njene ustnice zgledajo kot napumpane pol si jih pa še z glosom namaže. Pa itak je več slečena kot oblečena. Dekolte ma tak kot da ma edina take joške. Pol pa še oni špegli, ko na njih piše rich...pa me mine do vsega no
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Tako kot večina ostalih, bo tudi ona kakor hitro se je znašla na sceni, lepo šla nazaj domov kuhat otrokom in možu. Pa daj ne me j.. kak interviju je dala. Sem prebrala, pa sem točno vedla kaj lahk pričakujem, sam ne no. Verjetno je ubogega otročka izkoristla, da je človeka še bolj privezala nase al ne vem kaj naj bi si človek ob tem mislil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov