Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
gregalina napisal/-a:Pa sej ne morem verjet. Včeri sem bol podrobno pogledala njen spot. A ste vidle, kaj ima napisano čez sončna očala? RICH !!?? Haloooo
Ta ženska je omejena in grda (moje mnenje).
jaz sem ga včeraj tudi na papriki ujela...v bistvu sem ostala brez besed...mamica malega otročka oblečena dobesedno kot barska plesalka...kako stoji z denarjem in materialnimi dobrinami mi je popolnoma vseeno...ker sem sama čisto zadovoljna s svojim življenjem in imam vse kar potrebujem...ampak s tem njenim stilom pa je res tam nekje čisto na podnu...ne vem sicer kaj hoče s tem povedat...kaj je njeno sporočilo...meni deluje kot navadna pocestnica...in res bi si čez očala lahko napisala cheap...ker vsaj v tem videosoptu deluje zelo poceni...
morda ima kakšne kvalitete, ki pa jih s tem zelo zasenči...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Iz tocnoto.si: "Za Uršo Čepin je letošnje poletje še posebej pestro. Potem ko je predstavila svoj prvi glasbeni izdelek, single in spot z naslovom Čista desteka, je pretekli vikend zmagala na natečaju Kongostars.
Publika je njeni skladbi prisodila največ glasov, za nagrado pa je za eno leto na uporabo prejela tudi avto. Glede na to da je sama velika ljubiteljica dobrih avtombilov, se je nagrade še posebej razveselila. Čeprav že pripravlja novo skladbo za jesen, pa je v vročih poletnih dneh vseeno našla tudi nekaj časa za dopust."
... upam da te smeški ustrezno ponazarjajo moj komentar
Publika je njeni skladbi prisodila največ glasov, za nagrado pa je za eno leto na uporabo prejela tudi avto. Glede na to da je sama velika ljubiteljica dobrih avtombilov, se je nagrade še posebej razveselila. Čeprav že pripravlja novo skladbo za jesen, pa je v vročih poletnih dneh vseeno našla tudi nekaj časa za dopust."
... upam da te smeški ustrezno ponazarjajo moj komentar
The secret of success is consistency of purpose.
-
ciklamca - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: Gorenjska
Jooj, ta ženska mi gre pa že res močno na živce..kadarkoli odprem Papriko...ja kdo drug kot Čepinova madam....!!! Pa v spotu reeees toook preveč joške razkazije...so mi že odvratne ratale.... Mislm kar je preveč je pa res preveč....očitno pri njej to ne velja....!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
v nedeljo je bla v Portorozu *lol*
no sej kot,da koga znaima,pa vseeno
no sej kot,da koga znaima,pa vseeno
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
BaBa poima nima. Bruh od ženske. Ko prešč u glavo, rejena pa ravn podobn! kaj ti pomaga če maš komad k ga niti zapet ne morš? pa da skačeš s tistm joškam levo in desno na papriki - na edini TV kjer se sploh predvaja videospot - kar me ne čudi, saj paprika vse kar dela pobira amaterske stvari. Fej fuj! Splošno gledano ta ženska čist in cela fasada!! ko fasado da dol je pa mislm da podobna 50 letn babnc .. ker se njena koža utaplja v tonah pudra vsak dan. Bljak!
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Sej se probam vzdržat sam...
Ona je torej v Kongu tekomovala z ljudmi kot so Monika Pučelj, Eva Černe, Maja Misson, Martin Perovič... In zmagala?
In potem naj mam dobro mišljenje o vsem tem in njej? Pa to je isto kot da grem jaz tekomovat v petju s Celine Dion al pa Whitney Huston.
Mal se že norca delajo vsi skupi.
Ona je torej v Kongu tekomovala z ljudmi kot so Monika Pučelj, Eva Černe, Maja Misson, Martin Perovič... In zmagala?
In potem naj mam dobro mišljenje o vsem tem in njej? Pa to je isto kot da grem jaz tekomovat v petju s Celine Dion al pa Whitney Huston.
Mal se že norca delajo vsi skupi.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
N{n}ka napisal/-a:Sam kako je lahk ona zmagala pred recimo Evo Černe ko pa za njo ven
da ma šolani glas pa vse,kje je zdaj tu logika
naslovenski glasbeni sceni že dolgo ni več logike pojejo tiste ki imajo denar (ne svoj seveda) in umetne joške.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov