Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej ne rečem, jst vse take stvari razumem, tud sama govorim o njih, ampak ne vtikujem se pa v njeno zvezo z možem/otrokom in o takih zadevah o katerih ne vem nič in ne fouširam ker pokaže ferarija.
sicer pa konec koncev, a imamo v sloveniji dejansko kakšno "zvezdnico", ki ali nebi prišla na vrh preko drugih/svojih razkritih telesnih vsebin/škandalov in česa podobnega?Mislm, da ne, tko da zame urša ni čist nč drugačna kot razne osenarce, groharce , špikove in podobne.
sicer pa konec koncev, a imamo v sloveniji dejansko kakšno "zvezdnico", ki ali nebi prišla na vrh preko drugih/svojih razkritih telesnih vsebin/škandalov in česa podobnega?Mislm, da ne, tko da zame urša ni čist nč drugačna kot razne osenarce, groharce , špikove in podobne.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ni dosti drugačna od naštetih, samo še malo potencirana
In, ja, imamo tudi zvezde, ki so drugačne. Vsaj jaz. Ampak o njih se ne komentira na forumu, ker jih spoštujem preprosto zaradi tega, kar počnejo in ker tudi same ne izpostavljajo svoje zasebnosti in ne gradijo slave na telesnih atributih.
Zame so to zvezde. Urša Č. je pa pač še ena kao pevka, ki si želi tovrstne popularnosti. In ji je po moje čisto vseeno, kakšna mnenja se tule pišejo o njej - važno, da se piše in govori, pa čeprav slabo.
In, ja, imamo tudi zvezde, ki so drugačne. Vsaj jaz. Ampak o njih se ne komentira na forumu, ker jih spoštujem preprosto zaradi tega, kar počnejo in ker tudi same ne izpostavljajo svoje zasebnosti in ne gradijo slave na telesnih atributih.
Zame so to zvezde. Urša Č. je pa pač še ena kao pevka, ki si želi tovrstne popularnosti. In ji je po moje čisto vseeno, kakšna mnenja se tule pišejo o njej - važno, da se piše in govori, pa čeprav slabo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
na zalost ma kr.ena tuki prov!
nje dejansko res ne zanima,kaj se o njej govori..vazno,da ona uziva v tem kar ima!
nje dejansko res ne zanima,kaj se o njej govori..vazno,da ona uziva v tem kar ima!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*purple* napisal/-a:v tej smeri se delno strinjam.oboje je fehtarjenje, ampak še vedno pa ne mormo vedet kako in kaj je ona z denarjem.
enostavno mi gre na živce način, kako se ljudje obregnejo ob vsakega, sebe pa ne pogledajo.In vse vedo o vsem, katerih sploh poznajo ne.
Zato naslednič tut ti drž jezik med zobmi. In najprej sebe poglej .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:*purple* napisal/-a:v tej smeri se delno strinjam.oboje je fehtarjenje, ampak še vedno pa ne mormo vedet kako in kaj je ona z denarjem.
enostavno mi gre na živce način, kako se ljudje obregnejo ob vsakega, sebe pa ne pogledajo.In vse vedo o vsem, katerih sploh poznajo ne.
aja?ti bi mogla pa ne samo držat jezik za zombi, ampak si cela usta zalimat
- Gost
*purple* napisal/-a:Aloha napisal/-a:*purple* napisal/-a:v tej smeri se delno strinjam.oboje je fehtarjenje, ampak še vedno pa ne mormo vedet kako in kaj je ona z denarjem.
aja?ti bi mogla pa ne samo držat jezik za zombi, ampak si cela usta zalimat
Ena kot druga - je mogoče vajin nivo komunikacije dvigniti za stopnjo višje?
Kar se tiče te Urše pa - nehajte se že ubadati z eno žensko na slovenskem zvezdniškem nebu več in bo življenje mnogo bolj mirno. Njej tale negativna propaganda zagotovo koristi
-
death3rd - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
dorothea napisal/-a:... ker nič ni njeno. Kaj ji pomaga vse to, če pa je odvisna od moža. .
am..kaj pa Melania Trump/Melania Knauss ? ona pa ni odvisna od moža? sej ona se je tut nalepla na tistga starega..pa? ona je pa ok? ker pač ni umetna? kako pa se recimo to ve? k da je recimo ženska umetna ker ma pač ogromne joške..a povprečnih oz. mal več od povprečnih se pa ne da 'narest'?? sej je ql.. pa naj mi nobena ne reče da ona ma pa tistga Donalda res rada...mogoče kot očeta al pa dedka..dejte no, ne bit usi skp preveč pametni.. ok je da žensko pohvalte/popluvate zarad nečesa kar ste slišala..ampk d sii pa kej zmislte, al pa pač predvidevate in ste pol use tok specialnooooooooooo pametne...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
gregalina napisal/-a:Pa sej ne morem verjet. Včeri sem bol podrobno pogledala njen spot. A ste vidle, kaj ima napisano čez sončna očala? RICH !!?? Haloooo
Ta ženska je omejena in grda (moje mnenje).
Ti si pa mazohist očitno. Res ne razumem, v čem je smisel tega, da ene znova in znova gledate isti spot, da lahko potem tukaj gor kakšno žolčno na račun izvajalke pribijete. Ona je grda, umetna, neumna, kešpička,... Zakaj da fuck se potem še vedno ukvarjate z njo? A ni bolj fajn poslušat glasbe, ki ti je všeč?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^ Glede tega, da naj se ne ukvarjajo/mo s takimi, ki nam niso vsec se lahko spet vname besedna vojna. Ker tema o Murkotu ima tud cez 150 strani, pa je v glavnem samo slabo. Ampak...
V bistvu sem hotela napisat, da je meni uspelo samo 1x ujet njen spot s Kumrom. Sicer res ne gledam TVja veliko, ampak ko ga, pa zmeraj malo preklopim in pogledam. Pa tiste njene oddaje se nisem vidla.
Sicer pa mi vizuelno se vedno ni vsec.
V bistvu sem hotela napisat, da je meni uspelo samo 1x ujet njen spot s Kumrom. Sicer res ne gledam TVja veliko, ampak ko ga, pa zmeraj malo preklopim in pogledam. Pa tiste njene oddaje se nisem vidla.
Sicer pa mi vizuelno se vedno ni vsec.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov