Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
Sestra ma 14 let, tko da ni bla v finalu
Drgač pa bežno poznam familijo... če bi začela razlagat, ne vem s čim bi jo tiste, ki jo zagovarjate, še lahko branle... drugih komentarjev se pa vzdržim rajš..
Drgač pa bežno poznam familijo... če bi začela razlagat, ne vem s čim bi jo tiste, ki jo zagovarjate, še lahko branle... drugih komentarjev se pa vzdržim rajš..
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
meni zgleda kot barby doll
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Tema je na dobri poti, da postane druga tema Damjan Murko.
Sicer pa niti ni malo takih zensk, kot je ona in to je najbolj zalostno. Peroksidni lasje, ozgana od solarija, napumpane joske, oblecena ceneno in wannabe star.
Naj povem, da je to samo MOJE MNENJE, da me ne bo katera zdaj napadla.
Sicer pa niti ni malo takih zensk, kot je ona in to je najbolj zalostno. Peroksidni lasje, ozgana od solarija, napumpane joske, oblecena ceneno in wannabe star.
Naj povem, da je to samo MOJE MNENJE, da me ne bo katera zdaj napadla.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
men tud ne ugaja najbolj! tak muha enodnevnica samo! žal
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- papaya86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
ojoj ženske kakšne pišete... Kako lahko katerakoli ženska napiše kaj tako grdega o drugi ženski, ko bi pa morale skupaj držat. Pa kaj vas briga kaj je počela in kako je počela... Jaz ji privoščim vse kar ima, pa čeprav si ni sama zaslužila, naj vsaj nekateri uživajo, če že drugi ne morejo. Lahko bi cele dneve ležala na kavču, pa vseeno hodi na papriko vodit oddajo. V redu, tut jaz sem mnenja da uporablja preveč ličil oziroma premalo naravnih barv, ampak punca je zelo luštna drugače. In če si je sama taka všeč, toliko bolje. Tudi ve punce, si same izbirate oblačila in make-up, pa vas nihče ne kritizira. No tiste najbolj pogumne naj objavijo svoje fotke na forumu, pa jih bomo še me malo pokritizirale, že samo zato, da boste videle kakšen občutek je to!!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
papaya86 napisal/-a: No tiste najbolj pogumne naj objavijo svoje fotke na forumu, pa jih bomo še me malo pokritizirale, že samo zato, da boste videle kakšen občutek je to!!!
Poglej mal nižje, maš lepo število strani fotk kozmo bejb, in ja, velik bl lušnih in simpatičnih od dotične gospe . Sam jeba, komentarji (u omenjeni temi) niso dovoljeni .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- papaya86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
mislila sem, na tiste najbolj pogumne-ki so pisale najbolj ostre komentarje, naj objavijo svoje slike. Nihče pa ni rekel da je Urša najlepša in da ni lepših, sploh ne. Hotela sem poudariti samo to, da se nobena punca ne bi počutila dobro če bi jo tako grdo skritizirali ljudje ki je sploh ne poznajo. Pa ne glede na to, kakšno je dekle. Vsake oči imajo svojega malarja, še dobro da smo si ljudje različni. Ampak če smo si različni, to še ne pomeni da se lahko verbalno pobijemo med sabo.
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Meni se ne zdi neke slaba, samo se mi pa zdi ful neodgovorna, da se po televiziji hvali kak se po 300 km/h vozi pa take. Neodgovorno in neprimerno za neko žensko, ki ma otroka. Kai se ne zaveda, kak hitro se zgodi nesreča pa bo njen sinček brez mame gor raso. Če se že res tak vozi, ne bi rabla tega celi Sloveniji govorit, ker ne bo zaradi tega neka "super baba" ispala. Če bi to moja mama recimo delala, da bi si tak ogrožala življenje pa se še hvalila s tem...pa jaz bi si misla, da ji je čist vseeno za vse. Sebično!
Zadnjič spremenil *inkica*, dne 19. Jun. 2008 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov