Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Ledenaa napisal/-a:Ne sej vem To sm jo jst ujela v videospotu, pa se mi zdi mal hecna.. Drgač vem da ni taka, sam še zmer.. Ne spreminjam mnenja
Pa tist glede Ančke--->
Ja no...js upam da si ujela kanček sarkazma v moje postu
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kratki prispevek dokumentarne oddaje o sponzorkah...khm,khm
http://www.youtube.com/watch?v=KkAiyAkf3E8
http://www.youtube.com/watch?v=KkAiyAkf3E8
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
sarci* napisal/-a:Ledenaa napisal/-a:Ne sej vem To sm jo jst ujela v videospotu, pa se mi zdi mal hecna.. Drgač vem da ni taka, sam še zmer.. Ne spreminjam mnenja
Eni mate res prevec cajta..
In kaj zdaj tebe pri tem moti, če je Ledenaa napisala svoje mnenje? Poleg tega pa - kakšno vezo ima s tem da imajo nekateri preveč časa? Očitno ga imaš ti preveč, ker imaš vsaki, ki ji Urša pač ni všeč kot tebi, nekaj za vrnit, kot da se v tej temi že komentira druge uporabnike namesto nje same
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
no angel napisal/-a:Sicer pa, z jacuzzijem ni nc narobe, s playboy posteljnino tud ne, nej ma kar hoce, se mi pa zdi res smesno to razkazovanje. Le zakaj recimo kakga Mirka Tusa al pa Joca Pececnika nikol ne vidmo v raznoraznih trac revijah kak razkazujeta svoje premozenje?
Lol, kva pa je Mirku Tušu en tak Ferrari
Čepina sta v primerjavi s takimi bogataši zlo majhni ribi in tist, ki je pameten, svojega premoženja ne bo obešu na velk zvon, tist ki pa hoče pozornost vzbujat in na ta račun ratat neki znan je pa druga (predvsem wannabe) zgodba.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, saj. Najbogatejši ljudje so tisti, ki jih sploh ne poznamo, če pa jih že (vsaj poimensko), pa se zelo redko pojavljajo v medijih in ne razkazujejo svojih vil itd. Ko znana oseba odpre novinarjem vrata svoje hiše in morda celo spalnice, s tem sam izzove vtikovanje v njegovo življenje, torej mora biti pripravljen, da ga bodo vlačili po zobeh. Če na zaradi drugega (npr. barve zaves ali posteljnine), potem zaradi njegovega (ne)talenta za tisto karkoli že pač dela v življenju.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Tamala_mrha napisal/-a:sarci* napisal/-a:Eni mate res prevec cajta..
In kaj zdaj tebe pri tem moti, če je Ledenaa napisala svoje mnenje? Poleg tega pa - kakšno vezo ima s tem da imajo nekateri preveč časa? Očitno ga imaš ti preveč, ker imaš vsaki, ki ji Urša pač ni všeč kot tebi, nekaj za vrnit, kot da se v tej temi že komentira druge uporabnike namesto nje same
Hvala Tamala_mrha, kr si povedala natanko tko kokr tut jst mislm!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
sestra je bla mnde tud v finalu za miss hawain tropic,pa ajda ji je ime...to sm prebrala pod uno sliko,ku jo je ena gor prlimala...ku uspod pišejo,da je bla urša najlepša v finalu,pa prjatlce so gor neki pisale kk jo majo rade pa kk sta najlepši pa najboljši
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov