Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1228 prispevkov
• Stran 2 od 82
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 82
Naslednja
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Lepotička Urša Čepin se v službo vozi v belem ferrariju
Halooo...ženska še tankat ne zna, pa ma Ferrarija Še to ne ve, kakšno opremo ima v avtu. Po slovenskih cestah se je že pelala 270km/h. Js ne zastopim, kak dovolijo sploh takšne avte, da ogrožajo vse okol sebe
Njen fris me mal na Neisho spominja.
Ta ženska je 85 letnik, tak kot js Eni se mučimo s študijem, da bomo mel pol (upam) vsaj 1000€ plače, ona pa takle...jah, ene babe znajo prave moške okol prsta ovit.
Halooo...ženska še tankat ne zna, pa ma Ferrarija Še to ne ve, kakšno opremo ima v avtu. Po slovenskih cestah se je že pelala 270km/h. Js ne zastopim, kak dovolijo sploh takšne avte, da ogrožajo vse okol sebe
Ta ženska je 85 letnik, tak kot js Eni se mučimo s študijem, da bomo mel pol (upam) vsaj 1000€ plače, ona pa takle...jah, ene babe znajo prave moške okol prsta ovit.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Enschede napisal/-a:A ni njen tip Aleš, šef Avta Paleste na Viču?
Ja, je. To je to, pa se nisem mogla spomniti imena.
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
gregalina napisal/-a:Lepotička Urša Čepin se v službo vozi v belem ferrariju
Omg. A zdej pa takoj ko ma en tip mal vec pod palcem je pa bejba sponzorusa in ga je ''ovila okrog prsta'' .. eni ste res polni fousije ocitno. Njej je cist kul in vrjamem da bi kdo rade volje zamenjal z njo..
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
gregalina napisal/-a:Lepotička Urša Čepin se v službo vozi v belem ferrariju
komaj sem do konca pogledala ta video, ker mi je bilo tok wtf?!! ej, tipična "blondinka", ni druge. poleg tega, da se važi, da se je po gorenjski avtocesti peljala čez 300 km/h.
o tem, kakšen odnos goji do svojega moža, se mi pa sploh ne da ukvarjati. itaq je to njena stvar. samo dejansko ta video je pa prikazal res obup od ženske, še govoriti ne zna normalno no.
-
mene tudi zanima, sem že nekaj gledala na googlu pa nisem našla pravih zadetkov.
mogoče je pa tip prov fest desc zakaj ne bi bil?
mogoče je pa tip prov fest desc zakaj ne bi bil?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uf, u Novi so med drugim tut neke fotke z njune poroke, jauuuu , dec je strašanski, ona prau tako.
Tri leta mlajša od mene?! Pa že tri leta starga mulca ma? Hja, bejba je pohitela, da ji ne bi kej iz rok ušlo.
Tri leta mlajša od mene?! Pa že tri leta starga mulca ma? Hja, bejba je pohitela, da ji ne bi kej iz rok ušlo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ja, tip res ni nič posebnega, če izvzamemo denar tiste, ki palijo na to... torej ni ovir, zakaj ne bi torej imela ženska otroka pri 20-ih s tipom, ki je starejši 14, 5 let in se ima fino in fajn. enim pač to sede. (ironično mišljeno)
Prvi neprebran prispevek • 1228 prispevkov
• Stran 2 od 82
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 82
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]