Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ooooo, hvala hvala
Ni kej, zgledala je velik bolš kot zdej.
Ni kej, zgledala je velik bolš kot zdej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Ne vem no, sicer nimam nekega izdelanega mnenja o njej, ker se ne ukvarjam dosti s trači, se mi pa zdi škoda, da nekatere ženske zapravijo svojo naravno lepoto in gredo pod nož. OK, ne rečem, če ima nekdo probleme s samozavestjo zaradi kakšne napake na telesu, sploh če gre za nekaj očitnega, ampak ona je bila čisto normalna, celo lepa. Zdaj se mi pa zdi, da nič na njenem obrazu ni simetrično. Da ne govorim o tem, da se že z velike razdalje vidi, da ima umetno oprsje.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Ja, bila je zanimiva.. lustna, sedaj pa.. no saj vsi vemo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ubistvu si je samo nos in joške poštimala in nos ma zdaj lepši, pa tud lepša je zdaj ampak brez fasade, kilometrov prevoženega solarija, obupnih belih las ter groznih oblačil.
It was forever..but it didnt last long..
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
pomojem je pa vse ok...silikoni, dolgi blont lasje, umetni nohti...dokler imas samo eno stvar. npr...taki dolgi nohti so cist ok po mojem okusu dokler jih ne skombiniras se s podalski za lase, minicem, silikoni,... pol je ful prevec vsega in delujes nacickano
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
no angel napisal/-a:U ja, še kak živi sm jo zadnjič vidla na ljubljanskem gradu z enim tipčkom. Sam men je res grozna - joške ma kot balone, pa tud trebuh ma tk mal čudn (pač v zgornjem delu jo je dost skup), noge ma pa res nenormalno tanke. Bljak.
jp to je tut moja kolegica rekla k jo je videla v živo... Da ma prov prevelik zgornji del...
To pomojem še poslabšajo ti enormni silikoni.. Še bolj ogromno zgleda vse skup...
Včasih je bla pa res lepa punca s hudo postavo; se strinjam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov