Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
nikaragua napisal/-a:najbl mi pa ni jasn to da so knjigo kao prepovedal prodajat a vidla sm knjigo k se je prodajala na 2 petrolih!!!
a ni to mal mim???
Kakor vidim piše, da se prepoved nanaša samo na založbo Učila ........
Sodna prepoved se nanaša na založbo Učila, ki mora v predpisanem roku 48 ur vse izvode knjige o bivših zakoncih Čepin umakniti s prodajnih polic in prekiniti distribucijo knjige preko spleta. Založba sicer lahko vloži ugovor zoper začasno odredbo, toda ugovor ne more zadržati odločitve sodišča: knjiga mora v vsakem primeru ven iz prodaje! Če založba tega ne stori, se ji izreče in izterja kazen v višini 30 tisoč evrov. Če kljub izvršeni kazni založba še vedno ne preneha s prodajo knjig, se lahko kazen v enakih obrokih izreka in izterja celo do 300 tisoč evrov.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
kiny poslji mi svoj mejl na zs, pa ti jo posljem
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Dobila sem mail s to "knjigo" in na nek deževen popoldan sem jo iz radovednosti prebrala. Kot ste že omenili tukaj, sem se najprej zgrozila ob vseh napakah, ki so v tej "knjigi". Katastrofa! Tako nekvalitetne "knjige" še nikoli nisem brala. Na splošno pa temu zvarku res težko rečeš knjiga, zato raje napišem kar "knjiga"...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
hja...pa v knjigi je polno kiksov.najprej zatrdi da ji otrok pomeni VSE na svet, nato ga 3 poglavja sploh ne omeni in potem doda( po nekaj poglavjih) da gre otroka iskat k staršim..le kje je bil ves za čas?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
pa vsakič ko ji je težko, gre s kolegicami ven, žurat in se vrne ob jutranjih urah=)
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
U ja, še kak živi sm jo zadnjič vidla na ljubljanskem gradu z enim tipčkom. Sam men je res grozna - joške ma kot balone, pa tud trebuh ma tk mal čudn (pač v zgornjem delu jo je dost skup), noge ma pa res nenormalno tanke. Bljak.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jst sm vidla na netu eno k se je za miss sporta 2003 prijavila. mi je skor smesna brez silikonov...nisem je navajena
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
*mala* samo zate
http://www.lady.si/novice/domace/poprav ... cepin.html
http://www.lady.si/novice/domace/poprav ... cepin.html
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov