Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Prepoved knjige..zdaj ko je ebook že zaokrožila po netu, mislim, da je tisti, kateri ga je zanimalo, knjigo tako že prebral. Jaz sem jo, iz radovednosti. Pa me je kr razočaralo. Nikakršnih novosti, vse že prebrano pa Novah in Lady. Tako, da tiste, ki je niste prebrale, nič ne zamujate.Me pa zanima, če je bila knjiga sploh lektorirana, saj je OGROMNO pravopisnih napak.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Razlagalka napisal/-a:Prepoved knjige..zdaj ko je ebook že zaokrožila po netu, mislim, da je tisti, kateri ga je zanimalo, knjigo tako že prebral. Jaz sem jo, iz radovednosti. Pa me je kr razočaralo. Nikakršnih novosti, vse že prebrano pa Novah in Lady. Tako, da tiste, ki je niste prebrale, nič ne zamujate.Me pa zanima, če je bila knjiga sploh lektorirana, saj je OGROMNO pravopisnih napak.
Ja res je ogromno napak v knjigi. Kot kakšen osnovnošolski spis...
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
nikaragua napisal/-a:lol dida- jez jo mam
poslm mi email oziroma poglej na ZS
jst bi tut lepo prosiim
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Razlagalka napisal/-a:Prepoved knjige..zdaj ko je ebook že zaokrožila po netu, mislim, da je tisti, kateri ga je zanimalo, knjigo tako že prebral. Jaz sem jo, iz radovednosti. Pa me je kr razočaralo. Nikakršnih novosti, vse že prebrano pa Novah in Lady. Tako, da tiste, ki je niste prebrale, nič ne zamujate.Me pa zanima, če je bila knjiga sploh lektorirana, saj je OGROMNO pravopisnih napak.
to sem se tudi jaz vprašala, ker sem res alergična na pravopisne napake in v tej knjigi jih je res OGROMNO. Nikjer ni napisano, kdo bi bil lektor (ponavadi v knjigah to piše), tako da po mojem je bilo škoda denarja za lektorja. Takemu tekstu ne moreš rečt knjiga, ker s tem užališ dobre knjige.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov