Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 18. Apr. 2009 1:38

Mam na mejlu ce komu rabi :).
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 18. Apr. 2009 10:59

Tole je vse skupi taka reklama. folk jih skupi srečuje na okol, ko se čist prjatlsko obnašata. Men vedno rata slabo k jih kdo omen. Oba sta mi prf*****.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 13:12

polly-polly napisal/-a:Tole je vse skupi taka reklama. folk jih skupi srečuje na okol, ko se čist prjatlsko obnašata. Men vedno rata slabo k jih kdo omen. Oba sta mi prf*****.

:) Že na začetku njune vojne, sm točno to rekla, da bo to sam reklama.jst jih tud ful videvam skupej, ravno včerej sm jih vidla se skupaj peljat v neki črni opedenani meci :) men ne zgledata skregana, niti nič. :)
malnarce pa tud enkrat nism vidla zraven.Al je urša, al je pa sam.
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 18. Apr. 2009 13:31

ma men je bla knjiga zanimiva, sem jo prebrala, jo mam tud na mailu če katera rabi, ampak nekateri stavki so pa tk tvorjeni, kot bi jih pisal en petošolec. :D Če se je ž odločla knjigo napisat bi lahk mal bol pazila na stavke pa na slovnične napake.. Pa se mi zdi da je ponekod mal preveč pretiravanja..

..solze so mi tako tekle, da bi lahko napolnila celo kad z njimi... :P
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Apr. 2009 13:45

*purple* napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Tole je vse skupi taka reklama. folk jih skupi srečuje na okol, ko se čist prjatlsko obnašata. Men vedno rata slabo k jih kdo omen. Oba sta mi prf*****.

:) Že na začetku njune vojne, sm točno to rekla, da bo to sam reklama.jst jih tud ful videvam skupej, ravno včerej sm jih vidla se skupaj peljat v neki črni opedenani meci :) men ne zgledata skregana, niti nič. :)

Ja jaz imam tudi občutek, da je to vse skupaj samo ena reklama. Knjiga se prodaja, onadva se pa nam smejeta, ker itak samo kasirata :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 18. Apr. 2009 14:17

Fun, mi je že Hydes poslala, hvala vseeno :wink:

Vtisi :D Aam first of all: "..zvlekel me je v klet in me prisili, da sva si s Sabino Mali lizali pi..." ???? Oukej then :D

Jst mislim, da se je vse skupaj res dogajalo, ločila sta se, kregala sta se, ta medijska vojna mislim, da je bila kar prava. Sem pa mnenja, da sta se (tako kot že 100x do sedaj) verjetno pobotala oz. mu je ona vse oprostila itd. Punca je naivna, navadila se je na ta življenski slog, na njega in ne more iz tega. On pa tudi rabi tako koko, tako, da sta ravno za skupaj. Najbolj mi je žal sinčka Vala, ki bo najbolj trpel ob vsem tem.

Urša bi se morala 1x orng okol kepe primazat, da ji ves make up dol pade, se pobarvat na rjavo, tiste podaljške dol spult, nohte odlimat, joške zmanjšat, se vpisat v šolo in si najt fanta, ki jo bo cenil in s katerim bo lahko normalno živela. Za ČepLina je pa itak vlak že speljal :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 18. Apr. 2009 15:54

haley napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Ja jaz imam tudi občutek, da je to vse skupaj samo ena reklama. Knjiga se prodaja, onadva se pa nam smejeta, ker itak samo kasirata :)

Ja moj znanc jih je isto vidu. :D

Urša že ni naivna. Navini smo kvečim mi Slovenčki k nasedamo temu in kupujemo, beremo,... te bedarije. Onadva pa na izi služta na naš račun.
(btw; knjige nisem in ne bom brala, ne berem in ne kupujem tračov, niti ne gledam TV, sploh pa SLO programov,.... in za vse skupi in vse ostale slo wannabe zvezdnike mi dol visi) :D :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 23:15

haley napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

bez skrbi da je točno tko, ker če pogledaš Uršo, ki je kao en grešni kozu v tej limunadi, v živo, se men ne zdi, da bi jo zraven njega karkoli motilo.
Če bi blo use to res ka rpiše in govori, bi še tako naivna urškica v tem času odpeketala daleč stran od Aleša...
modela sta pač pogruntala sistem kako najlažje zaslužiti ala Damjan Murko in jima gre fino :) urškina pevska kariera, pa četud poje moja babica bolš kot ona, bo šla pa tud samo zarad tele promocije naprej :wink: jebiga, pri nas se svinjarija najbolje prodaja. :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 19. Apr. 2009 10:21

sej jaz tut nisem kupila knjige; škoda denarja :D

v elektronski obliki sem jo prebrala, ker sem prevelik firbec da bi šla mimo tega :oops: :D ...

Ma no sej, če hoče take vrste slavo pa naj jo ima... Zdej je širnemu svetu pokazala da nima pojma o petju, da nima stila za pisanje knjig,da ni preveč zgledna mama, in da za denar proda celo svojo intimo... Go girl! :wink:

pa da ne pozabim, poleg občutka za petje (in ples) ji manjka tudi občutka za estetiko- vsaj kar se tiče njenega zažganega solarijskega obrazka, in do onemoglosti napumpanih ustnic... (ali so že naravne tako grde? :D )
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 19. Apr. 2009 18:11

Se strinjam. Mi pa gre na bruhanje, da si nekdo na takšen način išče pozornost.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 20. Apr. 2009 13:45

no jez sm tut knjigo prebrala pa ceprou ubistvu sploh ne berem sam ce sm jo ze po emailu dobila zakaj pa ne. sploh me je pa zanimal kaj pise k je blo tok govora v tej knjigi.

urska se mi zdi zlo naivna in glupa sploh kako je skos glede cepina razmislala pa ze k ga je spoznala ji bi blo lohka use jasn. sama si je kriva dejansko. se mi pa zdi da se nebo tok izi odpovedala kesu pa useemu kokr nakonc pise sploh pa zadn odstavk k se tice malarce.

Iskrena hvala Mateji Malnar, da je vstopila v
najin zakon in me, čeprav mi je bilo na začetku
zelo težko, osvobodila.

pol pa kokr pravte da se jo spet vidi z njem... mislm porazno...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Apr. 2009 14:02

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 20. Apr. 2009 15:03

ta baba ni čist čista :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 20. Apr. 2009 16:18

nia dobis :)).

Eh zenska ni povsem jasno kaj bi rada dosegla v zivljenju, no razen tega da bi rada imela denar, ...
Se je pustila izkoristit, ker je mislila da ona njega izkorisca, haha..
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 20. Apr. 2009 16:33

Hyades napisal/-a:nia dobis :)).

Eh zenska ni povsem jasno kaj bi rada dosegla v zivljenju, no razen tega da bi rada imela denar, ...
Se je pustila izkoristit, ker je mislila da ona njega izkorisca, haha..

se mi zdi da je to najbl ironicno k je kr misla da bo od nic dela lepo zivela k kraljicna. da je dejansko mozn da se tok zalub vanjo en 35+ let str tip al kok ma ze. pa se za povrhu povn kesa. vsaj men se zdi da pac cool tip tok str z pouno kesa k ma poslihtan v glavi ma te zdavni zeno oziroma resno partnrco.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov