Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Sessa napisal/-a:pač slovenija primitivna-tu pa res ni nič novega slovenci se hranijo z nesrečo drugih. 80 procentov knjig pa so tak vrjetno štajerci pokupli
Zakaj pa sklepaš, da Štajerci? Mislim, da je ves slovenski narod pač približno enako radoveden in ni prav, da določeno skupino izpostavljaš. Sama sem Štajerka, sem ponosna na to in, verjemi, poznam ogromno ljudi, ki niso Štajerci, pa so kupili knjigo oz jo prebrali. Mislim, da je bil tvoj komentar neumesen.
- Gost
Jaz odkrito priznam, da me zanima, kaj piše v tej knjigi. Predvsem me zanima slog pisanja - mi je smešno, da nekdo pride na idejo, da bo spisal biografijo o neki x ženski, ki je 'slavna' za pet minut. In da se zadeva celo prodaja ... fenomen, ki si ga je vredno pobliže ogledati
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sessa napisal/-a:očitno si pespala nekaj zadnjih strani foruma, kjer smo sklenili in prebrali, da je knjiga totalna laž? In, da nima veze z uršo.
Ti pa zagotovo veš kaj je res pa kaj ne, ha. Okej, ti ne bom ugovarjala, ker vidim da si ena huda poznavalka. Sicer pa mene tk boli đoli za tole Čepinko in njeno štorijo, sam pač smešno in bizarno mi je vse skup.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
ena pač - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: mb
MsN napisal/-a:Jaz odkrito priznam, da me zanima, kaj piše v tej knjigi. Predvsem me zanima slog pisanja - mi je smešno, da nekdo pride na idejo, da bo spisal biografijo o neki x ženski, ki je 'slavna' za pet minut. In da se zadeva celo prodaja ... fenomen, ki si ga je vredno pobliže ogledati
...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm prelistala knjigo v intršparu, prebrala en odlomek in je res napisano, čist brezveze, pač na nivoju Nove al pa Lady.In bi se strinjala s predhodnico (^^), pomojem je blo tud res tko pisan kot je Urša razlagala.Krneki, nevem če bi tist lohk brala, tko nezanimivo.
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
MsN napisal/-a:Jaz odkrito priznam, da me zanima, kaj piše v tej knjigi. Predvsem me zanima slog pisanja - mi je smešno, da nekdo pride na idejo, da bo spisal biografijo o neki x ženski, ki je 'slavna' za pet minut. In da se zadeva celo prodaja ... fenomen, ki si ga je vredno pobliže ogledati
Če jo želiš,ti jo lahko pošljem po mailu, sem jo dobila, sicer pa se množično forvardira
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni pa še vedno ni jasno niti to, kako bi naj bila ona slavna celo za tistih pičlih 5 minut? Razen tega, da ne zna peti, se oblačiti, paziti da ne pretirava s solarijem usw. in da je bila nekaj časa ženka od allmighty Čepina, ni s od slavne. Ona se je sama želela promovirati. In kako bi naj v tej mali deželici bila slavna neka oseba kot je ona, ko pa še polovica slovenske estrade (ne glede na področje, na katerem delujejo), ki se samooklicujejo za slavne ali najmanj znane osebnosti, niso to, o čemer govorimo - biti slaven? Očitno je zanjo Slovenija premajhna, saj od slave že kar poka po šivih. Bo treba iti širit glas in stas v tujino!
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Meni pa še vedno ni jasno niti to, kako bi naj bila ona slavna celo za tistih pičlih 5 minut? Razen tega, da ne zna peti, se oblačiti, paziti da ne pretirava s solarijem usw.
Ravno zaradi tega je bila slavna tistih bogih 5 minut
Our passion is our strength <3
- Gost
Tamala_mrha napisal/-a:MsN napisal/-a:Jaz odkrito priznam, da me zanima, kaj piše v tej knjigi. Predvsem me zanima slog pisanja - mi je smešno, da nekdo pride na idejo, da bo spisal biografijo o neki x ženski, ki je 'slavna' za pet minut. In da se zadeva celo prodaja ... fenomen, ki si ga je vredno pobliže ogledati
Meni pa še vedno ni jasno niti to, kako bi naj bila ona slavna celo za tistih pičlih 5 minut? Razen tega, da ne zna peti, se oblačiti, paziti da ne pretirava s solarijem usw. in da je bila nekaj časa ženka od allmighty Čepina, ni s od slavne. Ona se je sama želela promovirati. In kako bi naj v tej mali deželici bila slavna neka oseba kot je ona, ko pa še polovica slovenske estrade (ne glede na področje, na katerem delujejo), ki se samooklicujejo za slavne ali najmanj znane osebnosti, niso to, o čemer govorimo - biti slaven? Očitno je zanjo Slovenija premajhna, saj od slave že kar poka po šivih. Bo treba iti širit glas in stas v tujino!
Ja pa saj vidiš, da sem zapisala 'slavna' in ne slavna, poleg tega govorimo o petih minutah 'slave'. Zato je to vsekakor neke vrste sodobni družbenih fenomen - fenomen kot dogodek, ne kot wau zadeva, ki bi bila bog ve kako hvale vredna. Žal je tako, da se da dan današnji ljudi nafutrati z vsem mogočim in očitno je to področje, ki se odpira za vse bodoče družboslovce. Smešno, a hkrati ogromno pove o razvoju in stanju družbe kot take.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Ah dajte no... saj ni bila slavna ona ampak njen oh predragi moz. S tem da toliko kot je on grd, pa ja ne bo nihce pisal nic o njemu...
Ker toliko kot si je zelel priti v medije, pa mu ni uspelo... ?
Hahaha.... sorci.
Je pa tip resno moten ni kaj, direkt za v umobolnico..
Me pa tudi zanima kdaj ga bodo obtozili utaje davkov .
Ker toliko kot si je zelel priti v medije, pa mu ni uspelo... ?
Hahaha.... sorci.
Je pa tip resno moten ni kaj, direkt za v umobolnico..
Me pa tudi zanima kdaj ga bodo obtozili utaje davkov .
- lunaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2009
Neugodno: nov fant Urške Čepin stari znanec celjski kriminalistov?!
Urška Hočevar Čepin: Ne omenjajte njegovo bivšo punco Nino in njunega otroka
izbris .. prevelika slika
Dejan Popovič Popi je menda nor na zabave.
O Dejanu Popoviču Popiju, očitno novemu fantu najbolj razvpite slovenske ločenke Urške Hočevar Čepin, dobivamo vedno več informacij. Tako je že potrjeno, da je fant Celjan, menda pa ne drži, da prihaja iz Šmartnega v Rožni dolini. Popi naj bi vedno vozil precej drage avtomobile in dajal vtis, da je pol denarja. Popovič naj bi bil tudi "stari znanec celjskih kriminalistov", ker se menda ne ukvarja le s prodajo rabljenih avtomobilov. Otroka, triletno punčko, ima z Velenjčanko Nino M. (priimek je znan uredništvu), živita pa ne skupaj. Še več, naši viri trdijo, da naj bi bil "problematičen oče", ki se za otroka ne briga kaj dosti. Raje ima zabave z elektronsko in srbsko turbo folk glasbo, predvsem pa naj bi bil velik plejboj, saj zna biti "zelo zabaven, prijazen in sladek".
Urška Hočevar Čepin se zadnje časa zabava predvsem v Mariboru.
Urška Hočevar Čepin pa nam je včeraj sporočila, naj v člankih o njej in njenemu prijatelju Dejanu Popoviču ne omenjamo njegovega bivšega dekleta Nine in njunega otroka?! Sicer pa je bila Urška v petek zvečer opažena na koncertu hrvaškega zvezdnika Tonyja Cetinskega v mariborskem blowling klubu Strike.
-novice-
Nideja z atijem
Urška Hočevar Čepin: Ne omenjajte njegovo bivšo punco Nino in njunega otroka
Dejan Popovič Popi je menda nor na zabave.
O Dejanu Popoviču Popiju, očitno novemu fantu najbolj razvpite slovenske ločenke Urške Hočevar Čepin, dobivamo vedno več informacij. Tako je že potrjeno, da je fant Celjan, menda pa ne drži, da prihaja iz Šmartnega v Rožni dolini. Popi naj bi vedno vozil precej drage avtomobile in dajal vtis, da je pol denarja. Popovič naj bi bil tudi "stari znanec celjskih kriminalistov", ker se menda ne ukvarja le s prodajo rabljenih avtomobilov. Otroka, triletno punčko, ima z Velenjčanko Nino M. (priimek je znan uredništvu), živita pa ne skupaj. Še več, naši viri trdijo, da naj bi bil "problematičen oče", ki se za otroka ne briga kaj dosti. Raje ima zabave z elektronsko in srbsko turbo folk glasbo, predvsem pa naj bi bil velik plejboj, saj zna biti "zelo zabaven, prijazen in sladek".
Urška Hočevar Čepin se zadnje časa zabava predvsem v Mariboru.
Urška Hočevar Čepin pa nam je včeraj sporočila, naj v člankih o njej in njenemu prijatelju Dejanu Popoviču ne omenjamo njegovega bivšega dekleta Nine in njunega otroka?! Sicer pa je bila Urška v petek zvečer opažena na koncertu hrvaškega zvezdnika Tonyja Cetinskega v mariborskem blowling klubu Strike.
-novice-
Nideja z atijem
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sessa napisal/-a:očitno si pespala nekaj zadnjih strani foruma, kjer smo sklenili in prebrali, da je knjiga totalna laž? In, da nima veze z uršo.
nego? s kom ma pa pol veze?
sosedovo lojzko?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
MsN napisal/-a:Ja pa saj vidiš, da sem zapisala 'slavna' in ne slavna, poleg tega govorimo o petih minutah 'slave'. Zato je to vsekakor neke vrste sodobni družbenih fenomen - fenomen kot dogodek, ne kot wau zadeva, ki bi bila bog ve kako hvale vredna. Žal je tako, da se da dan današnji ljudi nafutrati z vsem mogočim in očitno je to področje, ki se odpira za vse bodoče družboslovce. Smešno, a hkrati ogromno pove o razvoju in stanju družbe kot take.
Nisem napadala tebe, ves komentar je šel na Uršo. Drugače pa tako kot pravi Hyades, njen mož je znan (slaven ne), preko njega pa je potem tudi njeno ime postalo odmevno, zlasti potem, ko ji je omogočil "kariero".
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 15. Apr. 2009 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov