Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jao, malnarca ni nič boljša. važno, da ima joške. ok, ravno debela ni, ful suha pa tudi ne.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ahaha . Že ta spot je čist cheap. Poje grozno, ma še hujš od groznega. Pa ne vem zakaj ma mikrofon v roki- niti držat ga ne zna. Pa kaj jim je no. Prsmojeni so en bolj od druzga .
Sploh ne vem zakaj komentiram take neumne stvari, mah jebat ga morm .
Sploh ne vem zakaj komentiram take neumne stvari, mah jebat ga morm .
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Matr skor mi je Urša bolša po petju, po videzu se pa ne morem odločit sploh.
Ta Mateja mi je že od takrat, ko je začela pri Sexplosion ful čudna, mislim grda mi je. Zdaj je pa ful drugačna na tem posnetku, ampak še vedno ful čudna. U petek sm jo vidla s Čepinom, mislim kero goflo je šobla.
Ta Mateja mi je že od takrat, ko je začela pri Sexplosion ful čudna, mislim grda mi je. Zdaj je pa ful drugačna na tem posnetku, ampak še vedno ful čudna. U petek sm jo vidla s Čepinom, mislim kero goflo je šobla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ojoj tale Malnarca ... ne sam da totalno zanič poje, tud obnašat se ne zna med nastopanjem in je sam smešna, nč druga. Luštna mi pa tud ni.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če mi rata, sicer malo dvomim, ampak bom probala staknt sliko urše ko je bla maljša, tam nekje 17 let stara...
jo kolega pozna, sta bla sošolca, so skup hodili žurat in use,sam on pravi da nima nobene slike, d ajih ma njegou bratranc verjetno...tko da če staknem...no, ne bom objavljala, bom pa opisala kakšna je
baje da je delala tud tle pr nas v enem lokalu, čeprou jest se je ne spomnm
jo kolega pozna, sta bla sošolca, so skup hodili žurat in use,sam on pravi da nima nobene slike, d ajih ma njegou bratranc verjetno...tko da če staknem...no, ne bom objavljala, bom pa opisala kakšna je
baje da je delala tud tle pr nas v enem lokalu, čeprou jest se je ne spomnm
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
ena pač napisal/-a:Sem pogledala link na 24 ur. Katastrofa od petja, ampak vizuelno mi je pa 100 krat bolj všeč kot umetna Urša. Drgač pa ne razumem ljudi, ki govorijo, da je ful bajsa ta Metaja.
suhica lih ni. pač mal več je je v prsih, trebuhu, rokah, nogah. čeprav velike prsi so pri njej glede na vse kvečjemu adut, kot pa kej slabega
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*purple* - Cosmopsiho
renatka_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:baje da je delala tud tle pr nas v enem lokalu, čeprou jest se je ne spomnm
Vrjetno je bla takrat nerazpoznavna. Oz. je sedaj, po vseh teh operacijah.
sam da dost razlike ni (razen no pač joške in usta), so rekl.Nevem no, verjetn oni ker so je navajeni....me prou res zanima
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jst vem samo, da me je purple 5 strani nazaj skoraj pojedla, ker sem rekla , da je ta zakon ena velika farsa.
eat urself honey
drugače pa žalostno, da se družinska tragedija, kar ločitev tudi je, sprevrže v medijsko gonjo.
kaj je naslednja faza? da se bosta sredi prešerca z jajci obmetavala?
eat urself honey
drugače pa žalostno, da se družinska tragedija, kar ločitev tudi je, sprevrže v medijsko gonjo.
kaj je naslednja faza? da se bosta sredi prešerca z jajci obmetavala?
-
*purple* - Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:jst vem samo, da me je purple 5 strani nazaj skoraj pojedla, ker sem rekla , da je ta zakon ena velika farsa.
eat urself honey
?
farsa ali ne, še vedno NE vemo kaj sta točno mela, tko da je tole use skupej le neko bedno predivdevanje brez glave in repa in brez začetka in konca ne verjamem,da si jima ti tok bliz, da bi znala natančen podatek povedat da je biu ta zakon farsa.predvidevat pa širit in oblikvat zgodbice, je pa itak najlažje, kajne?
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Po mojem mnenju je zelo velika večina stvari, ki pišejo o njima v medijih izmišljena. Sploh tisto kar Požar objavlja na tistem portalu. Ker ta človek pa tko laže, pa si izmišljuje stvari, da glava boli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov