Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
punkie_ napisal/-a:men se pa ta mož od urše prou smili, kako je lahko tako neumen in naiven
in da po vsem tem še reče, da je urša najlepša ženska kar jih je videl v življenju ... za bruhat joj ogabna plastična baba, kaj je na njej sploh pristnega. itak da se bo o njej še pisalo, ker je lahkoživka in si bo našla druzga tipa za izkoriščat. zarad takih kur me je sram da sem ženska
jah pač usak ma svoj okus ane.nevem iz katerga razloga ona nebi mogla bit zanga najlepša?
plastificirala se je pa pol,po tem ko jo je spoznal kukr jst vem.
sicer pa tud ne razumem tega dela stauka, da jo je on pumpal naj si gre use to narest in operirat?Na svetu mrgoli žensk, ki bi se operirale tko kot ona pa jih noben v nč ne sili
drgač pa nevem komu bi verjela, men se zdita oba smešna in očitno tud nekak enak kriva.je pa tole kar se gresta, obtožvanja pa to,pa če odštejemo medije, čist normalna tipična ločitev.okol sebe mam dve na enak princip, s polnim kupom obtoževanj, laži, tlačenjem v drek in celo pošiljanjem določenih institucij enem drugemu.
- gala1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
Pomoje sta kar vredna en druzga On bi bil lahko pri svojih letih malo bolj pameten, ona pa pri svojih malo manj kurasta Seveda to ni šlo skupaj, še dobro da gresta narazen zdaj, kot pa čez deset let. Žalostno je le za otroka, ki bodo vedno zaznamovani s tem, da sta se starša obmetavala z žaljivkami pred celo Slovenijo Te stvari so preveč žalostne za vse vpletene, da bi vanje tlačili še janeze in nežke, ki nimajo bolj pametnega dela, kot brat Novo in se nad tem naslajat
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ne vem kaj vse stoji za tem, ampak če že dajo novico toliko da ne v kinematografe po Sloveniji, se mi zdi neumno, da si je Urša (vsaj tako izgleda ) izmislila oz. obtožila pred javnostjo češ da je Špela Grošelj nekaj imela z Alešem. Ni ji treba zdaj vsakega vmešavat v to, pa če je blo res ali ne. Pa še Malnarjevo (ali celo obe) je vmešavala v to. Ta ženska nima samospoštovanja, ker je s tem izpadla popolnoma pod nivojem in mislim, da o tem več noben ne dvomi, razen kakšnih prepotentnežev, ki se slinijo ob njenih slikah.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
slučajno sem v živo prek neta spremljala Trenja. o, moj bog. res ne vem, kaj je bilo z uršo, da je klicala v oddajo. tipu je bilo res bad, kar smilil se mi je. čeprav še zdaj dejansko ne vem, na katero stran bi se postavila in ne vem, kdo (manj) laže.
tisto s ponujenim denarjem, če se ne gre razgalit, mi je bilo pa sploh .
tisto s ponujenim denarjem, če se ne gre razgalit, mi je bilo pa sploh .
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jst sm tud gledu ta Trenja... Ženska najprej kliče v oddajo, potem pa naklada, da bi rada končala to medijsko gonjo... Ja koji k***c pa pol kličeš na tv?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jah ta Urša je ena navadna attention whore, če me vprašaš. Sej tudi njen Aleš ni angelček, ampak recimo, da je za odetenek boljši. Če bi bila jaz njun otrok, bi se sama sebe dala posvojit v normalno družino.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Mene tud.
Drugač je pa tole vse skup totalna bedarija in sploh ni več zanimivo. Men se je un Aleš kr smilu, ko sm gledla Trenja ... Groza, kaj vse so ljudje pripravljeni nardit za mal medijske pozornosti. Ne vem kak lahk ženska spi ponoč.
Drugač je pa tole vse skup totalna bedarija in sploh ni več zanimivo. Men se je un Aleš kr smilu, ko sm gledla Trenja ... Groza, kaj vse so ljudje pripravljeni nardit za mal medijske pozornosti. Ne vem kak lahk ženska spi ponoč.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
saj pomoje je bila enkrat že v tej temi objavljena slika pred operacijami. mogoče par strani nazaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov