Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 07. Feb. 2009 15:38

Za vsak prepir sta krivca najmanj dva. Tako da se mi zdi nesmiselno obtoževat kogarkoli.

Sicer pa, kako že pravijo: opravljanje za boljše srce in ožilje, kajne. :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Feb. 2009 16:02

punkie_ napisal/-a:men se pa ta mož od urše prou smili, kako je lahko tako neumen in naiven
in da po vsem tem še reče, da je urša najlepša ženska kar jih je videl v življenju ... za bruhat joj ogabna plastična baba, kaj je na njej sploh pristnega. itak da se bo o njej še pisalo, ker je lahkoživka in si bo našla druzga tipa za izkoriščat. zarad takih kur me je sram da sem ženska :heul: :aerger: :krank: :willnicht:

jah pač usak ma svoj okus ane.nevem iz katerga razloga ona nebi mogla bit zanga najlepša?
plastificirala se je pa pol,po tem ko jo je spoznal kukr jst vem.
sicer pa tud ne razumem tega dela stauka, da jo je on pumpal naj si gre use to narest in operirat?Na svetu mrgoli žensk, ki bi se operirale tko kot ona pa jih noben v nč ne sili :wink:
drgač pa nevem komu bi verjela, men se zdita oba smešna in očitno tud nekak enak kriva.je pa tole kar se gresta, obtožvanja pa to,pa če odštejemo medije, čist normalna tipična ločitev.okol sebe mam dve na enak princip, s polnim kupom obtoževanj, laži, tlačenjem v drek in celo pošiljanjem določenih institucij enem drugemu.
gala1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a gala1 » 07. Feb. 2009 17:30

Pomoje sta kar vredna en druzga :wink: On bi bil lahko pri svojih letih malo bolj pameten, ona pa pri svojih malo manj kurasta :P Seveda to ni šlo skupaj, še dobro da gresta narazen zdaj, kot pa čez deset let. Žalostno je le za otroka, ki bodo vedno zaznamovani s tem, da sta se starša obmetavala z žaljivkami pred celo Slovenijo :eek: Te stvari so preveč žalostne za vse vpletene, da bi vanje tlačili še janeze in nežke, ki nimajo bolj pametnega dela, kot brat Novo in se nad tem naslajat :boese:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Feb. 2009 17:43

Ne vem kaj vse stoji za tem, ampak če že dajo novico toliko da ne v kinematografe po Sloveniji, se mi zdi neumno, da si je Urša (vsaj tako izgleda :roll:) izmislila oz. obtožila pred javnostjo češ da je Špela Grošelj nekaj imela z Alešem. Ni ji treba zdaj vsakega vmešavat v to, pa če je blo res ali ne. Pa še Malnarjevo (ali celo obe) je vmešavala v to. Ta ženska nima samospoštovanja, ker je s tem izpadla popolnoma pod nivojem in mislim, da o tem več noben ne dvomi, razen kakšnih prepotentnežev, ki se slinijo ob njenih slikah. :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Feb. 2009 21:57

slučajno sem v živo prek neta spremljala Trenja. o, moj bog. res ne vem, kaj je bilo z uršo, da je klicala v oddajo. :roll: tipu je bilo res bad, kar smilil se mi je. čeprav še zdaj dejansko ne vem, na katero stran bi se postavila in ne vem, kdo (manj) laže.

tisto s ponujenim denarjem, če se ne gre razgalit, mi je bilo pa sploh :eek: .
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 07. Feb. 2009 22:03

Jst sm tud gledu ta Trenja... Ženska najprej kliče v oddajo, potem pa naklada, da bi rada končala to medijsko gonjo... Ja koji k***c pa pol kličeš na tv? :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 07. Feb. 2009 23:45

Jah ta Urša je ena navadna attention whore, če me vprašaš. :roll: Sej tudi njen Aleš ni angelček, ampak recimo, da je za odetenek boljši. Če bi bila jaz njun otrok, bi se sama sebe dala posvojit v normalno družino.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Feb. 2009 1:49

Mene pa prov zanima kako bo na koncu vse skupaj izpadlo :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 08. Feb. 2009 11:21

Ah, mene pa niti malo ne. Samo da se to že enkrat konča, ker kamorkoli pogledaš, je samo ta Urša Čepin. Televizija, internet, revije in časopisi. Skor posiljevanje s to žensko. A dej no, koga sploh še briga to..
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 09. Feb. 2009 10:17

Ali obstaja kakpna slika od Urše pred vsemi operacijami? Me res zanima kako je izgledala pred tem :)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Feb. 2009 13:55

^^ Mene tud. :D

Drugač je pa tole vse skup totalna bedarija in sploh ni več zanimivo. Men se je un Aleš kr smilu, ko sm gledla Trenja ... Groza, kaj vse so ljudje pripravljeni nardit za mal medijske pozornosti. Ne vem kak lahk ženska spi ponoč.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 09. Feb. 2009 13:56

saj pomoje je bila enkrat že v tej temi objavljena slika pred operacijami. mogoče par strani nazaj.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 09. Feb. 2009 14:04

Zdej ma pa Malnarca komad Nisem kriva :D In potem razlaga, da komad nima povezave z zgodbo Čepinovih, ampak je bla pa Aleševa ideja "tko mal za foro" :lol: Ti ljudje resnično nočjo nehat no :eek:
KLIK
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 09. Feb. 2009 14:45

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 09. Feb. 2009 14:59

Zamaščena je. :)

Kje najdejo te vešče in kdo jih rine naprej??
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov