Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*white chocolate* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
- Kraj: ljubljana
pa ta dwa nista normalna sploh!!glede na to,da tolk medije zasipata z svojim lajfom..bi rekla da sta si use skupi zmislala,zato da bi postala bolj znana!!za moje pojme sta res otročja..a sta se že ločla sploh al sta še wedno poročena pa sponašata drug drugim kaj kdo dela skom pa kje..booolano..zj je uršo baje vrgu s paprike pa bi nj kao z špelo bil..mislim kr neki no eni majo res preweč časa pa denarja!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene bi bilo na njunem mestu sram it ven iz hiše.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ma dons sem v fitnesu zbirala tele gossip revije in ni blo ene same, da ne bi bila ta čepinka na naslovnici. Najeda.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Hehe, me je pa že res zanimal kdo je to, k vsi neki govorijo. Sm si pogledala zadnje dve strani in zdj vem, d se dva ločujeta, baba je blond, grda pa prevelke joške ma, tip pa bogat.
A bi mogla še kej vedet?
A sta kakorkol "pomembna" al je to to?
A bi mogla še kej vedet?
A sta kakorkol "pomembna" al je to to?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Najboljša je bla una, ko je ona razlagala na posnetku da kako ima ona SL-a in ko pelje otroke ima ML-a in je reku Aleš da se je samo za glavo primu ko je to slišau Ajoj v avtohiši imajo avte in ona se vsem hvali da kako ima ona vse to...groznitis
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Pa to ni res ona dva zdej prek telefona na televiziji razpravljata svoje zadeve...
To več ni ampak izraza za to, kar se onadva gresta še niso izumili.
To več ni ampak izraza za to, kar se onadva gresta še niso izumili.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
v Trenjih je bilo res o marsicem govora....ni da ni...in vsak ima svojo povsem drugacno zgodbo... ja tale urska je ocitno res prava lisicka... ki pa v glavi nima nic...do sem je prsla le s tem,ker se je porocila z njim..lih tolk je (bla) pametna,da se je znajdla...
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... slava.html
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... slava.html
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje ni bla taka, ko sta se poročla- ali pač? Vsaj vizualno mislm?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov