Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
BTW: tema je o Urši Čepin, ne o meni.
marakeech. ne veš ne kaj študiram, ne kaj nameravam v živlenju počet, tak da sploh ne bom o tem, kakšno plačo bom imela.
Pa na srečo mi nikoli ne bo treba iskati stanovanja, ker bova s fantom imela 3 hiše zase + vikend. Že tak ne veva, kam se naj dava, pa bom šla še stanovanje kupovat?
Če nimam denarja, pač ne hodiva toliko na kosila, pijače, kino... A se lahko samo tako imava fajn? Lahko sva doma, si kuhava, gledava film- zna bit veliko bolj prijetno, kot pa zunej. Saj si tudi jaz sposodim, kaj denarja od njega, ampak mu že naslednji mesec vrnem.
Pač me ne osrečujejo darila, kosila, itd...osrečuje me ON. Ne vem zakaj bi mi moral plačevati, če se lahko odpovem čemu drugemu in tako prispevam. Če grem lahko na malce cenejše potovanje. Ne bom zarad tega doma. Nič mi ne bo manjkalo.
marakeech. ne veš ne kaj študiram, ne kaj nameravam v živlenju počet, tak da sploh ne bom o tem, kakšno plačo bom imela.
Pa na srečo mi nikoli ne bo treba iskati stanovanja, ker bova s fantom imela 3 hiše zase + vikend. Že tak ne veva, kam se naj dava, pa bom šla še stanovanje kupovat?
Če nimam denarja, pač ne hodiva toliko na kosila, pijače, kino... A se lahko samo tako imava fajn? Lahko sva doma, si kuhava, gledava film- zna bit veliko bolj prijetno, kot pa zunej. Saj si tudi jaz sposodim, kaj denarja od njega, ampak mu že naslednji mesec vrnem.
Pač me ne osrečujejo darila, kosila, itd...osrečuje me ON. Ne vem zakaj bi mi moral plačevati, če se lahko odpovem čemu drugemu in tako prispevam. Če grem lahko na malce cenejše potovanje. Ne bom zarad tega doma. Nič mi ne bo manjkalo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
Jochie mogoče imaš res prav, bilo je darilo, ampak glede na to koliko se je ona prehvalila s tem ferarijem in če se spomnim dobro je bil na zadovoljna.si tudi nek prispevek z urško, ki je imel naslov "kako ujeti milijonarja", se niti ne čudim da ji ga je vzel, ker vse kar je ona pokazala in povedla o svojem zakonu je bilo vedno povezano z denarjem....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se strinjam, sam če me nekdo napade, se bom pa branila.
No, a kej novga o Urši? Kak nov trač
EDIT: Na 24ur.com je očitno Urša priljubljena.
No, a kej novga o Urši? Kak nov trač
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Na posojilo ga je vzel.
Drugače pa, je že kdo slišal za danski pregovor? Solze bogataševe žene se hitreje posušijo.
Upam, da ste ga razumeli, nevem pa kako je kaj z bivšo "bogataševo" ženo.
Drugače pa, je že kdo slišal za danski pregovor? Solze bogataševe žene se hitreje posušijo.
Upam, da ste ga razumeli, nevem pa kako je kaj z bivšo "bogataševo" ženo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
*mala* napisal/-a:
Hahaha kašno faco ima Urša na tej sliki
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
*mala* nism sploh pisala glede tvojga posta, ampak sm napisala samo svoje mnenje, tko da tvojih postov sploh brala nism, štekaš?
jochie pr men je tut izpadu ko en opušak, kr se da v darilo se ne vzame nazaj, pa nej bo to rožca, parfum, čokolada al pa celo ferari. Tko da se tale Čepin star loh sam skrije.
jochie pr men je tut izpadu ko en opušak, kr se da v darilo se ne vzame nazaj, pa nej bo to rožca, parfum, čokolada al pa celo ferari. Tko da se tale Čepin star loh sam skrije.
Live your life like you want
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
pa dobre..res ne vidm poante v tem,da se zdej kle pogovarjamo o njuni umazani locitvi..kar sta skuhala to masta ce se ne motim je Alex prvi zacel..drgac pa nekoga je zanimal kok je star ne 38 let ma
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Kdo je sploh ta Ursa Cepin? Prvic slisim zanjo. In o tej osebi 56 strani postov, o Marilyn pa le 5 objav? Včasih so bili ljudje slavni z nekim razlogom, danes pa je zgleda samo nek boljsi avto treba dobit.
Zdaj spet vem, zakaj ne gledam tega razdelka "Cosmo Zvezde".
Zdaj spet vem, zakaj ne gledam tega razdelka "Cosmo Zvezde".
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov