Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2008 19:50

marakeech napisal/-a:danielat dobr si jih :D Sam itak te bojo spluvale...kaj si pa pricakovala. Cosmo bejbe so use oh in sploh popolne in lepe in se nikol ne oblecejo barvno neusklajeno al pa trenutku neprimerno...

Vcasih med prebiranjem tegale foruma me je kar malo sram, da sem zenska. Ker take kure kot so tle, mecejo slabo luc na vse zenske. :roll:

s temle se pa tok strinjam, da nevem če sem se že s čim tko strinjala na tem forumu :gut:
enostavno to drži kot pribito.
je pa res, take teme ala čepinova & murko so polne postov z arogantnimi "mnenji", ampak teme o lepih ženskah pa samevajo.namreč vedno je bilo tako, da si na uč presodil da je nekdo "grši" od tebe in tega se je pljuvalo po celi črti, medtem ko pa redkokatera upa pohvalit kakšno hudo deklino, ker se boji da je v tem primeru ona pogrnila po celi črti.
skratka videz gor ali dol, umetni joški, ferari in use ostalo.....Vse to je promocija, če mogoče katera še ni razumela.Pač, eni imajo glas, drugi stas in neglede na vse, je čepinova dost uspešna, glede na to da se je kr naenkrat pojavla od nekje.
poleg tega pa bilokakšen človek bil....Če ima kul karakter in če ima srce je zame samo to važno.Lahko si oh in sploh krasno popoln, pa gnil v pameti, pa kaj ti to pomaga?
je pa pri marsikomu to, tudi pumpanje ega, sam nevem na kakšen način, namreč urše se moški niti ne branijo :wink: in javna osebnost ali ne, če spišete tok strani in tok strani v takem smislu kot ste jih, ne morem rečt da gre to zgolj za mnenja, ampak očitno ma marsikdo kdo sam s sabo kakšen globji pomen, žal....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Okt. 2008 19:54

Polne so teme o ljudeh, ki se izpostavljajo v medijih. Slavko Bobovnik je lahko še tak car, ampak o njem več kot par postov verjetno ne bo, ker se razen o njegovem vodenju oddaje nimamo o čem pogovarjati. O UČ pa vsak dan kakšna novica prileti.
danielat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a danielat » 23. Okt. 2008 19:57

Vem, da me bodo spljuvale, saj druga od teh osebkov ne gre niti pričakovati. Neke finte, da jaz ne razločim spominske kartice od baterije in ne vem kaj... Hvala Bogu, če znate ostali razločevati stvari in ste popolni. Če pa nekdo odpre neko temo, jo odpre ( vsaj jaz ) z namenom, da pri ljubosumnih ženskah malo vzbudim zavist.

Če je Urša Čepin znana oseba in je izpostavljena v javnosti, še ne pomeni, da ima kdorkoli pravico pljuvati po njej.
Se pravi, da ima potem nekdo slavno osebo tudi pravico ubiti ali huje raniti samo zato, ker je izpostavljena javnosti?

Navsezadnje pa se ne obrekuje le slavnih oseb, obrekuje se vedno tistega, ki na nek način štrli iz množice, bodisi dobro izgleda, ima dober avto, ima okus za oblačenje. In kdor obrekuje in žali slavne ljudi, bo obrekoval vse, ki ga ogrožajo. Če bi bila Urša Čepin res grda, se ne bi nihče menil za njo: ženske je ne bi obrekovale, moški je ne bi oboževali.

Ko jaz grem na sprehod oblečena v trenirko, nisem zanimiva za ljubosumne ženske in me nihče ne obrekuje, ko pa se oblečem v kakšno prestižno obleko, pa me bodo takoj obrekovale. Še enkrat poudarjam: to počnejo večinoma ženske, ker se pač počutijo ogrožene in se bojijo, da jim bom ukradla kakšnega moškega.

In kaj je najbolj zanimivo?
Če greš v kakšen hotel na pijačo, te v lepih oblekah ne bo nihče obrekoval.Le zakaj? Ker v hotel hodijo olikani ljudje, ki imajo polno denarja in ne rabijo obrekovat drugih.

Eno je, da ti na forumu rečeš, da ti ta in ta oseba vizualno ni všeč ali da nima posluha za petje, drugo pa je, da nekoga označuješ za kurbo, sramoto, grdobo, stara nikakva zgubana rit itd. To so žaljivke, ki se lahko kaznujejo.

Komu mar, če ima Urša bogatega moža? Komu mar, če se vozi v Ferrariju, ki ji ga je kupil njen mož? Ta avto je njena lastnina, čeprav si ga ni kupila sama, je še vedno bolj njen kot vaš.

Zakaj pa se vedno obrekuje slavne osebe, ki vam v življenju niso nič storile? Kaj pa, če bi začeli odpirati teme o narkomanih in alkoholikih, ki jih je tudi v Sloveniji veliko? Poznam kar nekaj takih, ker na žalost živijo v bližini mojega doma, a jih ne hodim na dom žalit, ker mi je vseeno, kaj počnejo.

Nikoli nisem rekla, da so slavne osebe super ljudje ali kaj podobnega, kajti verjetno se tudi med njimi najdejo taki, ki niso popolni, a vsak lepo vzgojen človek ( kar je za vas španska vas ) bo šel do te osebe in se z njo pomenil.
Če vam je Urša Čepin kdaj kaj storila, pojdite do nje in se pogovorite z njo, ne pa da za njenim hrbtom sproščate svoje frustracije na tem forumu.

Tudi jaz sem imela dve leti nazaj en spor z eno medijsko osebo, ker sva se zmenila za en projekt in se ni držal dogovora. Ker je imel moje CDje s pomembnimi podatki, sem šla do njega in ga vprašala, zakaj se ni držal dogovora in on je rekel, da si je premislil, a mi ni sporočil, ker me ni hotel razočarati. Pogovorila sva se na normalen način. Nisem bila tako primitivna, da bi na internetu odpirala teme in zraven pisala, kakšna svinja je ta medijska oseba, ker se ni držala dogovora.

Ko sem si v živo ogledala nastop Atomik Harmonik, sem slišala, kako se obnašajo, a ker mi je vseeno za njih, nisem šla pisat na forume kako so se v tistem kraju obnašali. Ne skačejo mi pred nosom in če koga nočem gledati, ga pač ne bom.

Včasih te žaljivke gredo že čez vse meje. Pred kratkim je en slovenski pevec v intervjuju rekel, da bo temu naredil konec.

Zelo zabavno je bilo leta 2006, ko je ena ženska s slovenske estrade enemu mojemu znancu naročila, da naj ugotovi identiteto ljudi, ki so jo žalili na forumih. On je vse te žaljivke prebral in je rekel, da je šlo res za hude žaljivke in obtožbe. Ker je študiral računalništvo in se je nasploh dobro spoznal na računalnike, ni bilo težko ugotoviti identiteto ljudi. In kaj se je zgodilo potem? Ženska je zadevo predala odvetniku, ki se je pogovoril s temi ljudmi in tudi z njihovimi starši, ker so bili eni še mladoletni. Baje so bili to večinoma ljudje iz bednih družin brez kakršnekoli vzgoje. Tako kot ve. Dam roko v ogenj, da je temu tako.

Ta primer mi je bil zanimiv tudi zaradi tega, ker sem tudi jaz v srednji šoli utrpela veliko škode zaradi enih primitivnih sošolk ( ki so se mimogrede same hvalile, kako se drogirajo, kako jih doma nihče ne mara, da imajo fanta, ki jih pretepa ), ki mi niso dale miru in to le zaradi tega, ker niso mogle prenesti, da so se moški bolj obračali za mano kot za njimi. Tudi ko sem jim rekla, da me naj pustijo pri miru, ni nič zaleglo. Ker so o meni širile laži, ki so me precej prizadele, smo s starši stopili k odvetniku in na koncu so bile one tiste, ki so potegnile krajše. S tem sem dosegla le to kar sem po toliko letih psihičnega nasilja tudi hotela: mir. Sploh ni pomembno, če je neka oseba občutljiva ali ne, nihče nima pravice žaliti drugega, ko pa zadeve gredo čez mejo, pa je pač potrebno ukrepati po drugačni poti.
Pa če se navežem še na temo o tisti spomisnki kartici: prejšnji teden sem bila v tisti trgovini in tisti fant je res prijazen. Tam dela tudi en kup zafrustriranih babnic, ki so me nenehno obrekovale in se nekaj smejale. S tistim fantom sem se pogovarjala in ko sem ga vprašala, zakaj se ženske pri pultu nenehno smejijo in gledajo vame, je rekel, da to počnejo vedno, če v trgovino vstopi punca, ki izgleda boljše kot one.
Pa nisem medijska oseba. Če nisem medijska oseba, še ne pomeni, da moram hoditi okrog razcapana le zato, da me zagrenjene babnice ne bodo obrekovale. Ne vem, zakaj so ene tako zelo ljubosumne na to, če se fantje obračajo za neko punco. Tudi jaz nisem nikoli dobro obvladala matematike, a nisem nikoli zavidala tistim, ki so jo obvladali, se pravi, da nisem nikoli žalila ljudi, ki recimo obvladajo matematiko.

Nisem ena nevzgojena smrklja, ki nima pojma o življenju. Vem marsikaj, vem kakšni so ljudje, ki jim je edini cilj v življenju, da nekoga žalijo.
Sploh si ne mislite, da se bom prepirala z vami, ker bi se mi zdelo ponižujoče, da bi se prepirala z ljudmi, ki nimajo absolutno nobene olike, ki udrihajo po ljudeh, ki jih niti ne poznajo. To je sramota.

Ko se pogovarjam s kom iz tujine in me vprašajo, kakšno je življenje v Sloveniji, vedno izpostavim dejstvo, da me je včasih sram, da živim v državi, kjer eniu ljudje le žalijo in pljuvajo. Vedno povem, da so takšni ljudje NAJVEČJA SRAMOTA V SLOVENIJI, DA BI JIH BILO POTREBNO IZGNATI IZ DRŽAVE ALI PA PREVZGOJITI, ČE JIH ŽE STARŠI NISO MOGLI.

In še enkrat vas opozarjam: Ne si misliti, da pod izmišljenimi imeni lahko brez skrbi pljuvate po forumih. Vašo identiteto se da odkriti. In če se bo slučajno Urša Čepin nekega dne odločila za kaj takega, boste pečeni.
A vas ni sram, da boste plačevali visoke denarne kazni za povzročitev duševnih bolečin? Res vas ni sram?

Če bi jaz svojega otroka zasačila, da bi na forumu žalil kogarkoli, bi me bilo globoko sram. Jaz ga ne bi nikoli učila kaj takega, ampak če bi se zgodilo, da bi se žalitev navzel od sošolcev, bi ga takoj peljala k psihiatru, da bi ga odvadil teh izjemno grdih navad.

Če bo slučajno kdo povedal Urši Čepin, da naj malo pokuka na ta forum in prebere, kaj vse pišete o njej, se vam res ne bo dobro pisalo.

Slavni in neslavni ljudje smo vsi ljudje iz mesa in krvi in si žalitev za prazen nič nihče ne zasluži.
OBREKUJETE OSEBO, KI VAM NI NIKOLI NIČ STORILA IN NIMA NOBENEGA VPLIVA NA VAŠE ŽIVLJENJE. JAZ NE BI REKLA, DA JE Z LJUDMI, KI TO POČNEJO, VSE V NAJLEPŠEM REDU.

Potrebno je pomesti pred svojim pragom, ker nihče ni popoln.
In še enkrat poudarjam: Ne mislite si, da se bom slučajno prepirala z vami, ker se mi ne zdi vredno niti se mi ne zdi vredno prebirati teh forumov.

Meni je vseeno, kaj počnete, a bolj pametno bi bilo, če bi svojo gnilo dušo očistili in začeli početi stvari, ki vas veselijo in čas je, da pustite pri miru ljudi, ki nimajo nobenega vpliva na vaše življenje, ker se bo na koncu res zgodilo, da boste sami padli v jamo, ki jo kopljete drugim.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 23. Okt. 2008 20:17

jullia_ napisal/-a:Polne so teme o ljudeh, ki se izpostavljajo v medijih. Slavko Bobovnik je lahko še tak car, ampak o njem več kot par postov verjetno ne bo, ker se razen o njegovem vodenju oddaje nimamo o čem pogovarjati. O UČ pa vsak dan kakšna novica prileti.

Zakaj se pa o njem nebi mogla razviti tema? Ker je prepameten? Ker je dober novinar? Pomoje prej zato, ker pol ljudi tukaj gor sploh ne ve kdo Slavko Bobovnik je.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Okt. 2008 20:50

danielat napisal/-a:Če je Urša Čepin znana oseba in je izpostavljena v javnosti, še ne pomeni, da ima kdorkoli pravico pljuvati po njej.
Se pravi, da ima potem nekdo slavno osebo tudi pravico ubiti ali huje raniti samo zato, ker je izpostavljena javnosti?

:D :D Kul logika. :razz:

Jaz sem recimo danes prvič izvedela za to žensko in - ni mi všeč, ker se mi zdi umetna in zabita. Ampak to je moje mnenje, ki sem ga dobila po kakšnih 30ih sekundah, ko sem preletela članek o njej in pogledala slike. In sem tudi trdno prepričana, da to mnenje ne škoduje nikomur, kaj šele, da bi povzročilo duševne posledice Urši (to bi me šele razočaralo). Če bi se jaz grizla za vsakega, ki me je kdaj obrekoval, bi bila že v kakšni zapečateni ustanovi. In ja, če si slavna oseba, te obožujemo in obrekujejo. Tako pač je in tega nikakor ne boš spremenila z moralnimi grajanji in grožnjami o tožbah.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Okt. 2008 21:41

marakeech napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Polne so teme o ljudeh, ki se izpostavljajo v medijih. Slavko Bobovnik je lahko še tak car, ampak o njem več kot par postov verjetno ne bo, ker se razen o njegovem vodenju oddaje nimamo o čem pogovarjati. O UČ pa vsak dan kakšna novica prileti.

Zakaj se pa o njem nebi mogla razviti tema? Ker je prepameten? Ker je dober novinar? Pomoje prej zato, ker pol ljudi tukaj gor sploh ne ve kdo Slavko Bobovnik je.

No ne se delat trapaste. O Slavku Bobovniku lahko povem direkt 3 stavke (pa vem, kdo je). Zelo razgledan človek, ki ogromno ve o temah, ki jih pokriva. Dober retorik. Občasno se mi zdi, da preveč vrta v človeka (čeprav se zavedam, da je za to plačan :) ), pa se mi izpraševanec potem smili.
To je pa to. Ne vem, če je že kdaj imel lepotno operacijo. Ne vem, ali je poročen. Niti sanja se mi ne, kakšen avto vozi.

Lahko moraliziraš o tem, kako smo me grozne, ker o UČ govorimo, ampak dejstvo je, da se ona sama izpostavlja. V medije servira vedno nove banalnosti o svojih joških, jahti in neke "glasbene hite", ki jih sploh nihče ne pozna (resno, a zna kdo vsaj refren kakšnega njenega komada zamrmrat?). In na živce mi gre ta kampanja za pravice Urše Čepin. Ali jo je sprožila sama, njene prijateljice, ali pa pač človekoljubno osveščene posameznice, me v bistvu sploh ne zanima. Dejstvo je, da sama izpostavlja lastnosti in podatke, ki se večini ljudi ne zdijo prav pozitivne. Če noče poslušat kritike, naj se pa umakne iz medijev.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 23. Okt. 2008 21:42

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Okt. 2008 7:49

*purple* napisal/-a:poleg tega pa bilokakšen človek bil....Če ima kul karakter in če ima srce je zame samo to važno.

Tebi že mogoče. v šovbiznisu pa to ne šteje kaj dosti.

danielat napisal/-a:niti se mi ne zdi vredno prebirati teh forumov

Kakšno stran nazaj si pa napisala, da si prebrala CELO temo (40 strani??).

danielat napisal/-a:Baje so bili to večinoma ljudje iz bednih družin brez kakršnekoli vzgoje. Tako kot ve. Dam roko v ogenj, da je temu tako.
zaradi enih primitivnih sošolk
Tam dela tudi en kup zafrustriranih babnic
če bi svojo gnilo dušo očistili
Potrebno je pomesti pred svojim pragom

Ko že tako razglašaš, kako se ljudi ne žali in groziš s tožbami ( :roll: ), bi bilo dobro, če bi se sama držala tega zadnjega citiranega stavka.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Okt. 2008 8:24

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninja7 » 24. Okt. 2008 8:48

danielat - kar se tvojega posta tiče, bom rekla samo tole; mentaliteta falirane (takšne ali drugačne) "misice", z revnim besednim zakladom. živimo v svobodni državi in vsak lahko izrazi svoje mnenje.
dejstvo je, da se vse medijsko znane osebnosti izpostavljajo na tak ali drugačen način, s tem pa je (vsaj tistim, ki premorejo kaj soli v glavi), jasno kot beli dan, da bojo slej ko prej deležne tudi takšnih kritik, ki znajo človeka prizadeti. tisti, ki so rojeni nastopači, ne bojo dovolili, da se jih take stvari dotaknejo in se na nesramne opazke ne bojo ozirali, temveč bojo svojo pot nadaljevali z dvignjeno glavo, saj so konec konca le oni tisti, ki vedo resnico o samih sebi, za mnenje drugih zavistnežev (ali navadnih smrtnikov) pa se ne menijo. potem pa ostanejo taki, ki na nek "idealističen" način padejo v borbo z zlobnimi jeziki in avtomatično s tem potešijo pričakovanja tistih, ki si teh konfliktov želijo.
menim da je tvoj post padel na plodna tla - prijetne borbe ti želim, saj si dokazala svojo labilnost in ne dvomim, da se ne kritike ne boš odzivala, ne glede na to v kakšno zvezo spadaš v tej določeni temi.

ps - kar se pa groženj s takimi ali drugačnimi tožbami tiče - to raje zadrži zase...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 24. Okt. 2008 12:14

No ja samo Čepinova nima ne glasa ne stasa
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 24. Okt. 2008 12:29

vztrajam--cepinova ima zelo kul glas, ker ni njen!!!!!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 24. Okt. 2008 13:03

jemina napisal/-a:No ja samo Čepinova nima ne glasa ne stasa

ma halo ej... kako si upaš neki tko nesramnga napisat noooo... zdej se pa kr boj k te bojo frendi od danielce izsledil in zašpecal Čepinki, ona te bo pa tožla zarad zadanih globokih čustvenih bolečin ;D
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 25. Okt. 2008 17:28

eh,ljudje so vedno opravljali in vedno bodo. lepo,daneilat,da se tako zavzemaš za Uršo,ampak me zanima če tudi ti nikoli v življenju nikogar nisi opravljala,ker te sicer lahko predlagamo za nobelovo nagrado za mir.
drugače pa zanimivo da je opravljanje kaznivo,bom razmislila o tožbi koga,ki me je že opravljal,mogoče iztržim mastne denarce.
pa še eno subjektivno mnenje o Urši Čepin- men ma ful grde noge
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Okt. 2008 18:55

danielat napisal/-a: Če bi bila Urša Čepin res grda, se ne bi nihče menil za njo: ženske je ne bi obrekovale, moški je ne bi oboževali.

Dejstvo je, da so širšim množicam "zanimivi" tisti, ki na tak al pa drgačn način izstopajo, kar pomeni, da so ekstra lepi, ekstra grdi, super simpatični, super neprebavljivi, precej nadarjeni, precej podpouprečni, ...

Če vam je Urša Čepin kdaj kaj storila, pojdite do nje in se pogovorite z njo, ne pa da za njenim hrbtom sproščate svoje frustracije na tem forumu.

Hehe, ti to resno? Pridem do njene vile, pozvonim in prosim, če se lahko pogovorim z gospo Čepinovo, kr mi je blazno antipatična, neušečna in ne preveč brihtna? In kaj pol ...? Mi bo kofe skuhala in se bova pomenkovali ob bazenu?

... če koga nočem gledati, ga pač ne bom.

Sej mi tut ne, dost je enkrat videt in enkrat slišat.

Nisem ena nevzgojena smrklja, ki nima pojma o življenju. Vem marsikaj, vem kakšni so ljudje, ki jim je edini cilj v življenju, da nekoga žalijo.
Sploh si ne mislite, da se bom prepirala z vami, ker bi se mi zdelo ponižujoče, da bi se prepirala z ljudmi, ki nimajo absolutno nobene olike, ki udrihajo po ljudeh, ki jih niti ne poznajo. To je sramota.

Zakaj pa se pol sploh spuščaš na ta naš (po tvoje skrajno sramoten in primitiven) nivo? Če se tako zelo ne misliš prepirat, ne vem, čemu kilometrski posti ...

Vedno povem, da so takšni ljudje NAJVEČJA SRAMOTA V SLOVENIJI, DA BI JIH BILO POTREBNO IZGNATI IZ DRŽAVE ALI PA PREVZGOJITI, ČE JIH ŽE STARŠI NISO MOGLI.

In ti boš nam na velko pridigala o žaljenju in ne vem kakšnem kršenju pravic?

In še enkrat vas opozarjam: Ne si misliti, da pod izmišljenimi imeni lahko brez skrbi pljuvate po forumih. Vašo identiteto se da odkriti. In če se bo slučajno Urša Čepin nekega dne odločila za kaj takega, boste pečeni.
A vas ni sram, da boste plačevali visoke denarne kazni za povzročitev duševnih bolečin? Res vas ni sram?

Heh, js sm tle gor dokaj identificirana. Se ne skrivam in stojim za svojimi besedami, pa nej bodo napisane tle gor, izrečene na kavi, povedane osebno.

Kazen bom plačala, ker sm rekla, da je plastična, nima posluha in se kiti s tujim perjem? Heh, če ne drucga maš saj neki smisla za humor.

Če bo slučajno kdo povedal Urši Čepin, da naj malo pokuka na ta forum in prebere, kaj vse pišete o njej, se vam res ne bo dobro pisalo.

Can't wait.

OBREKUJETE OSEBO, KI VAM NI NIKOLI NIČ STORILA IN NIMA NOBENEGA VPLIVA NA VAŠE ŽIVLJENJE. JAZ NE BI REKLA, DA JE Z LJUDMI, KI TO POČNEJO, VSE V NAJLEPŠEM REDU.

Meni je vseeno, kaj počnete, a bolj pametno bi bilo, če bi svojo gnilo dušo očistili in začeli početi stvari, ki vas veselijo in čas je, da pustite pri miru ljudi, ki nimajo nobenega vpliva na vaše življenje, ker se bo na koncu res zgodilo, da boste sami padli v jamo, ki jo kopljete drugim.

Spet žališ. Razmišljam o tožbi.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov