Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 19. Okt. 2008 9:41

žalostno je to, da ona misli, da ima pri 23-ih vse, seveda, z materialne strani gledano ima, kaj pa čustvena??
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 19. Okt. 2008 12:39

jagodka85 napisal/-a:
sarci* napisal/-a:Pizdarija ej, nemorem verjet, a je res tok ljudi fous al kaj?
Me zanima kdo od vas bi se branil prostorne bajte z bazenom in dobrega avta, prav nobeden. Zato jezik za zobe ker eni res ze precej pretiravate!!

Mhm, fouš sm ji tega, da je dobla bogatga tipa, fouš sm ji njenih fejk joškou, fouš sm ji njene "blesteče" kariere v glasbi in na tv-ju, fouš sm ji njenga ferrarija (katerih nikol nism marala, pa nej bo bel al pa rdeč al pa florescentno modr), fouš sm ji vseh tistih ur v solariju in ja, fouš sm ji fejk zob (oz. pobeljenih, karkol pač že) in fuoš sm ji barvnih leč ... pa seveda cunc, v katerih ji joške skor vn padejo .... res, fouš sm ji za vse to.

Ja pomojem da si ji :) Vsaj glede na to da te spremljam po forumu in sem si ustvarila nek vtis o tebi.. :wink:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 19. Okt. 2008 13:40

jagodka85 napisal/-a:
Me zanima kdo od vas bi se branil prostorne bajte z bazenom in dobrega avta, prav nobeden. Zato jezik za zobe ker eni res ze precej pretiravate!!

Mhm, fouš sm ji tega, da je dobla bogatga tipa, fouš ....

dodatek: fouš si ji, da si je dobla debelega in grdega deca, ki mu vamp dol visi... kr fouš ji bot! :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a _pOLLy_ » 19. Okt. 2008 13:58

anoyel napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

Mhm, fouš sm ji tega, da je dobla bogatga tipa, fouš ....

dodatek: fouš si ji, da si je dobla debelega in grdega deca, ki mu vamp dol visi... kr fouš ji bot! :D

Kdo pa prav, da more bit tip oh in sploh, da si srecn z njim? Vazn, da je zanjo neki posebnga. Me prov zanima kasna ti zgledas oz. kasnga tipa mas (ce ga sploh mas).
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 19. Okt. 2008 14:24

kdo pa sploh je to??
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2008 14:40

sarci* napisal/-a:Ja pomojem da si ji :) Vsaj glede na to da te spremljam po forumu in sem si ustvarila nek vtis o tebi.. :wink:

Me prou zanima, kakšn vtis si si ustvarla o men, ker si si očitno napačnega. Sicer nej si pa vsak misl svoje, jst Urši nism fouš čist ničesar, ker še vedno pravm, da bolš od nje lahko zgleda vsaka 23-letnica, ki je pač naravna.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Okt. 2008 15:05

Eno vprašanje za vse tiste, ki druge obtožujete fovšarije.: A bi katera od vas v resnici zamenjala z gdč. Čepin. Ker po vašem mnenju je njeno življenje očitno bajno. Javnemu posmehu, prepoznavnosti na podlagi umetnih jošk in razgaljanju osebnega življenja v rumenih medijih navkljub.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 19. Okt. 2008 15:12

_pOLLy_ napisal/-a:Kdo pa prav, da more bit tip oh in sploh, da si srecn z njim? Vazn, da je zanjo neki posebnga. Me prov zanima kasna ti zgledas oz. kasnga tipa mas (ce ga sploh mas).

kar se mene tiče in mojega partnerja te naj kr firbc matra :wink:
Sicer je pa okus stvar vsakega posameznika. Meni njen mož pač vizualno ni privlačen, vse prej kot to. Ona je pa zame peroksidna barbika z zbeljenimi zobi, peroksidnimi in po možnosti podaljšanimi lasmi, z umetnimi nohti, z umetnimi prsi, z skurjeno kožo od solarija in naj ne pozabim z stereotipno modrimi lečami. Oprosti, ampak to je zame daleč od ideala lepote. Pri 23ih zgleda kot nek ponesrečen poskus popravka lepote, zgleda kot tiste babn'ce, ki se pri 40ih bojijo staranja.

taka umetna barbika je.
za ponazoritev dve slikci :D
SlikaSlika
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 19. Okt. 2008 15:16

Noben ni nikjer rekel da je njeno zivljenje bajno in oh in sploh. Mi gre pa na ku*ac da znate samo pljuvat. Konec koncev NE zivite ve njenega zivljenja ampak ona in ce njima z Alesom tako pase jima pac tako pase pa ce se vi na trepalnice postavite.

In ne, jst se nebi branla dobrega avta, hude bajte in umetnih josk. Priznam.

_pOLLy_, ne jagodka kot berem nima tipa ne. Ga pa vcasih objokuje. In jagodka, tut ti najbrz nisi popolna pa ce si umetna al pa ne.

Vse skos tupite da ni pomemben clovekov izgled ampak notranjost. Tukej pa trdite naravnost obratno. Ce sta si Ales in Ursa vsec se to vas sploh ne tice.

(Pa brez zamere.)
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 19. Okt. 2008 16:06

To je pač ena deklica, ki s emalo preveč ven meče.Zdaj je stara 23, ko bo 33, je več nihče ne bo pogledal, takrat se bodo frajerji, ki njo zanimajo, ozirali za mlajšimi.

Njena slava je kratkotrajna, tega se zaveda, zato uživa, dokler še lahko.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 19. Okt. 2008 16:11

sarci* napisal/-a:Noben ni nikjer rekel da je njeno zivljenje bajno in oh in sploh. Mi gre pa na ku*ac da znate samo pljuvat. Konec koncev NE zivite ve njenega zivljenja ampak ona in ce njima z Alesom tako pase jima pac tako pase pa ce se vi na trepalnice postavite.

In ne, jst se nebi branla dobrega avta, hude bajte in umetnih josk. Priznam.

_pOLLy_, ne jagodka kot berem nima tipa ne. Ga pa vcasih objokuje. In jagodka, tut ti najbrz nisi popolna pa ce si umetna al pa ne.

Vse skos tupite da ni pomemben clovekov izgled ampak notranjost. Tukej pa trdite naravnost obratno. Ce sta si Ales in Ursa vsec se to vas sploh ne tice.

(Pa brez zamere.)

Urša je sama kriva, da jo ljudje toliko opravljajo, kaj se pa tolk ven meče.Zagotovo ji ustreza medijska pozornost in da se tudi v javnosti toliko govori o njej.

In če se o nekom dosti govori in piše, je nesmiselno pričakovati, da bodo vse samo pohvale.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2008 16:33

Ne, jagodka nima tipa, ampak to je druga tema, tale tema je o Urši. In ja, ko se človk pojav v medijih, mora prčakvat kritike, pozitivne in negativne. Če men ni všeč, bom to tud povedala, ker mam to pravico, saj živimo v svobodni državi ... baje.

Pa baj d potka, jagodka je delč od popolnosti, vsaj kar se tiče zunanjosti. A zarad tega njeno mnenje ne bo štelo?
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 19. Okt. 2008 17:38

Ursa v zivo vsaj tistih parkrat ko sem jo srecala ni bla prav nic naduta ali da bi se ven metala. Kolegica dela nekje ker Urso kar pogosto srecuje in tut ona pravi da ni nic naduta in da se nic ne mece ven.
Tko da nevem s cim in kje se ona ven mece? Tut v posnetku ni sama nacela teme o ceni prstana, pac pa voditeljica oddaje ce smo ravno pri temu..

Ne jagodka, to ne pomeni da tvoje mnenje ne steje, ampak enga pljuvat medtem ko si sama dalec od popolnosti, kot sama pravis, je malo delikatna zadeva. Najprej pometi pred svojim pragom..
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a _pOLLy_ » 19. Okt. 2008 17:51

sarci* napisal/-a:Ne jagodka, to ne pomeni da tvoje mnenje ne steje, ampak enga pljuvat medtem ko si sama dalec od popolnosti, kot sama pravis, je malo delikatna zadeva. Najprej pometi pred svojim pragom..

Ma dej no sej ves da more, da se ona pol pocuti bolj lepo in popolno-ceprov to ni. Najlazji je pa tko ane... fuj kako mas umazan prag :cool: :cool:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2008 18:17

Jst se počutm čist dost lepo, popolna pa nikol nism hotla bit in nikol nočm bit, ker popolnosti pač ni.

In nč ne pljuvam čez nobenga, samo povem svoje mnenje, če ga je pa težko sprejet, pa to ni moj problem, ampak je vaš. V redu, vam je Uršin izgled oh in sploh hudo dobr, men ni. Lahko je pa zasebno čist v redu dečva, sam vizualno men ne potegne.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov